matiz sel do sveta - jak dal
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
Bacha Jakube o hystorii Daewa tu nik nevie viac ako Slam on je profík v tejto téme a zatial som nepostrehol že by tlachal do vetra Já tiež nie som nováčik v Daewe ale zo Slamom by som sa nehádal a ver mi keď pozrieš témy ako -poznáte to to auto a iné tak uvidíš že Slam je velmi dobrý
No a na margo toho Sparka tak asi takto já som v salóne Daewoo skoro ob den takže poznám všetky modely a ono je to tak cena je od... a potom narastá no ale aj tak je treba za 259 000 a ide to takto 50 000 zlava pri rýchlej kúpy,34 500 zaplatená poistka na 3 roky za Vás,15 000 doplnky v akcii pre Vás no a cena je zrazu 159 500 no a za tu cenu sme už vela aut predali je to marketinkový ťah
No a na margo toho Sparka tak asi takto já som v salóne Daewoo skoro ob den takže poznám všetky modely a ono je to tak cena je od... a potom narastá no ale aj tak je treba za 259 000 a ide to takto 50 000 zlava pri rýchlej kúpy,34 500 zaplatená poistka na 3 roky za Vás,15 000 doplnky v akcii pre Vás no a cena je zrazu 159 500 no a za tu cenu sme už vela aut predali je to marketinkový ťah
- Reklama
- Hanzy
Dalsi pekne auto pro holky...
http://www.novinky.cz/clanek/157193-nov ... holky.html
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Ona je to shodou okolností ségra Fiatu 500 (vyrábí se ve stejné polské továrně) a narozdíl od předešlé generace, která byla vyloženě ošklivá, se na tohle dá koukat...Hanzy píše:Dalsi pekne auto pro holky...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
ceny vim jak funguji, ale-peha- píše:Bacha Jakube o hystorii Daewa tu nik nevie viac ako Slam on je profík v tejto téme a zatial som nepostrehol že by tlachal do vetra Já tiež nie som nováčik v Daewe ale zo Slamom by som sa nehádal a ver mi keď pozrieš témy ako -poznáte to to auto a iné tak uvidíš že Slam je velmi dobrý
1) je to jednak dealer od dealera
2) zalezi, co vsechno v tom chces
cili ano, stoprocentne lze spark poridit levneji nez to auto, co pisu, ja mimo jine psal, ze to, co do sparka ani nenarves, nebo to bude lepeni, tuneni a drahy, tak tady mas ve forme hotovyho produktu
a ano, v kontextu prispevku od hanzyho - ka-cko je dalsi mozny ekvivalent tohodle
edit: o historii daewa jsem se snad nikde neprel , tudiz nevim, jak s tou poznamkou o slamovi nalozit ...
- Hanzy
Re: matiz sel do sveta - jak dal
Jako bezpochyby je ten Fiatek moc povedene auticko casto na ne koukam jak jedou na kamionu na tahu z Polska ted jsem zrovna na ne koukal a cumel jake na to obouvaji krasne kola asi rovnou na prani zakaznika nebot byvaj na kazdem skoro jine.Jako 2 autko na vyblbnuti nebo pro zenu bez diskuze moc pekne...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Tak jenom pro info - najeto skoro 40 a meli jste pravdu, je to fyjat - posral se mikrofon k HF ... asi to zapalim
Jinak k veci, z auta jsem unesenej stejne jako pred temer dvema lety. Byla i dovca v Alpach, nekolikrat Berlin, neni problem s tim ujet 800 km na jeden zatah. Lyze i prkna se tam vejdou lip, nez do zminovanyho matize. Do toho auta clovek sedne a rad ho ridi, rad v nem sedi
Jinak k veci, z auta jsem unesenej stejne jako pred temer dvema lety. Byla i dovca v Alpach, nekolikrat Berlin, neni problem s tim ujet 800 km na jeden zatah. Lyze i prkna se tam vejdou lip, nez do zminovanyho matize. Do toho auta clovek sedne a rad ho ridi, rad v nem sedi
Fiat mal prezyvku "Fix It Again Tony" ! Ale inak nic proti....ja mam teraz Renault, takze nemozem nic hovorit
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Já to znam po německu: Fehler In Alle Teile
Ale což, díly do toho děláme hned vedle klumpů do Maybacha a Lamba...
Ale což, díly do toho děláme hned vedle klumpů do Maybacha a Lamba...
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Fiat 500 se mi moc líbí.. jen kdyby nebylo tak drahé..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Není žádný auto lepší než maťísek (ženský - neženský) on se prostě na mě směje (a někdy mám i pocit že občas i vrtí výfukem
Jo a já bych v nějakém humru taky nejezdil (holt kdo ho má malého potřebuje velký auto
Jo a já bych v nějakém humru taky nejezdil (holt kdo ho má malého potřebuje velký auto
Modrý Matýsek 0,8 r.v. 7 / 1999, základní výbava, najeto: kousek přes 100 000 km, spotřeba cca 6l
Modrej píše:Není žádný auto lepší než maťísek (ženský - neženský) on se prostě na mě směje (a někdy mám i pocit že občas i vrtí výfukem
Jak kdysi řekl James Hunt - lepší jezdit se slabším autem na 100% než se silným na 20%
Každý má takové auto, které mu vyhovuje a na které má peníze. Připomínky ohledně velikosti určité části těla jsou nemístné a do diskuze o autech určitě nepatří.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ja som pri parkovaní v bratislavských uličkách s Astrou nostalgicky spomínalna šunkovca,vôbec,čo sa týka parkovania je Matiz neprekonateľný,vojde doslova aj do myšej diery,zvláda v pohode aj svižnejšiu jazdu,ale potom sa spotrebou vyrovnáva pomaly aj tej astre
Ale inak čo sa mňa týka,tá Astra bol úlet z domovských rybníkov do cudzích morí,mne hyvojú najviac tieto malé kompakty a na Matizka nedám dopustiť.
Inak ako ja volám Matiz/Sprak -Šunkovec pre jeho žabí vzhľad,v Indonézii zas má meno SPAM (SPArkMatiz) ich klub sa nazýva SPAMMERS Club a členom ich komunity na FB som aj ja ,naopak niektorí z nich navštívili už naše fórum,teda anglickú sekciu,nuž a keby nás nedelilili toľké kiláky ,isto by sme niekoho z nich aj radi privítali v sobotu v Maníne
http://www.facebook.com/groups/54465589934/
Ale inak čo sa mňa týka,tá Astra bol úlet z domovských rybníkov do cudzích morí,mne hyvojú najviac tieto malé kompakty a na Matizka nedám dopustiť.
Inak ako ja volám Matiz/Sprak -Šunkovec pre jeho žabí vzhľad,v Indonézii zas má meno SPAM (SPArkMatiz) ich klub sa nazýva SPAMMERS Club a členom ich komunity na FB som aj ja ,naopak niektorí z nich navštívili už naše fórum,teda anglickú sekciu,nuž a keby nás nedelilili toľké kiláky ,isto by sme niekoho z nich aj radi privítali v sobotu v Maníne
http://www.facebook.com/groups/54465589934/
- Přílohy
-
- 50556_54465589934_1905_n.jpg (14.7 KiB) Zobrazeno 2959 x
Naposledy upravil(a) alvin dne stř zář 14, 2011 12:29, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Vojto ja teda nevim, ale kdyz pojedes s matesem na 100% a budes potrebovat predjizdet to vyhodis manzelku z auta abys byl na 70% nebo jak?Vojta píše:
Jak kdysi řekl James Hunt - lepší jezdit se slabším autem na 100% než se silným na 20%
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Až pojedu na 100%, nebude potřeba nikoho předjíždět - nebude kohomilosh píše:Vojto ja teda nevim, ale kdyz pojedes s matesem na 100% a budes potrebovat predjizdet to vyhodis manzelku z auta abys byl na 70% nebo jak?
Ale vážně. Pokud budou všichni dodržovat předpisy - na co mi bude auto s maximálkou přes 200km/hod.?