Čelné sklo
Moderátor: Blue Lanos
-
Čelné sklo
Máte niekto skúseností s čelným sklom na CHEVROLETE CRUZE? Za pol roka mi už dva krát prasklo od kamienku sklo. A že by to bola veľká rana, tak to nemôžem povedať. Podľa mňa tie sklá sú veľmi tenké a aj pri menšom ťukanci praskne sklo. Tieto nové autá čo sa vyrábajú, tak to je hotová katastrofa. Všetko sa stenšuje a potom to aj tak vypadá. A že aj na Oploch je to podobné so sklom.
- Reklama
Re: Čelné sklo
je to tak,pojistit na 20 000kč a vyměnit
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Asi tak no, ale nevim jaky mas zkusenosti s oply, mame doma 2x astru ( G + H ) a u Gecka jsem sklo menil jen jednou kdyz prasklo v zime, vymena po 4 letech co ji mame a hacko mam 2 roky a stale puvodni a v Nemecku ho taky nemenili a to je rok 2005 tak nevim, zase asi jedna pani povidala
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
Kamarátka má Astru, ona mi to spomínala, že Ople sú na tom podobne. Ona tiež menila už dva krát na 2009.
Tiež som dostal priamy zásah rovno do stredu skla a hviezdička má asi 2 cm. Kamienok nebol väčší než hrach. Mám páchateľa a tento týždeň to pôjdem riešiť z jeho zákonnej poistky. V Čechách sa tuším už čelné sklo nedá uplatniť zo zákonnej, že?
Já mněl Astru a teď Cruza a sklo je OK.
Dostal jsem už pár ran do okna že jsem se až lekl ale okno drží ( ťuk-ťuk-ťuk)
Nemyslím si že GM má horší-tenší skla než ostatní výrobci.
Dostal jsem už pár ran do okna že jsem se až lekl ale okno drží ( ťuk-ťuk-ťuk)
Nemyslím si že GM má horší-tenší skla než ostatní výrobci.
Carthell Prg
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Dá, jako každá jiná způsobená nehoda... Ale má to háček že musíš "viníka" ukecat aby se přiznal nebo mu to nějak dokázat. Náklaďáci většinou odjedou aniž by se s tebou bavili a dispečet ti řekne že sis našel nějakej jejich kamion a že to na ně chceš hodit. Ale když tě trefí šutr od slušnýho, neměl by bejt problém.Iacobus píše:Tiež som dostal priamy zásah rovno do stredu skla a hviezdička má asi 2 cm. Kamienok nebol väčší než hrach. Mám páchateľa a tento týždeň to pôjdem riešiť z jeho zákonnej poistky. V Čechách sa tuším už čelné sklo nedá uplatniť zo zákonnej, že?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ja som uz dostal asi 2x poriadne supy kamienkom do celneho skla a nic. Ani skrabancek. Podla je to aj o stasti, urcite ma kazde sklo slaby bod a ked ho kamienok nahodou trafi aj slabsie, moze prasknut...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
V stredu budem mať nové čelné sklo. Kalkulácia sklo (bez senzorov,tónované, s tieniacim pásom)+guma+práca 481,-€ Poisťovňa údajne do 14 dní sumu preplatí. Tak uvidíme.....
- Scorpion.11
Nežli nahánět viníka a s někým se dohadovat a dokazovat, že to bylo zrovna od něj kamínek co ti rozbil sklo je lepší si bohužel připojistit sklo
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Predovšetkým musíš naháňať to povestné šťestíčko a ísť mu tak povediac naproti........