Orlando 1.8 LT+, el. okna a ine drobnosti
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Orlando 1.8 LT+, el. okna a ine drobnosti
A jak dlouho mají Orlando ti, kdo mají dvě polohy oken jenom dolů?
Možná jenom udělali od určitýho data změnu, to by bylo celkem logický vysvětlení...
Možná jenom udělali od určitýho data změnu, to by bylo celkem logický vysvětlení...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
- Reklama
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
To si taky myslím...asi nějaká revize...můj má taky dojezd jen dolů (bilá LTZ 14 dní "starý")
jinak hlavice řadící páky mám taky plastovou, ale ta krytka kolem ní je kůže.
jinak hlavice řadící páky mám taky plastovou, ale ta krytka kolem ní je kůže.
U mě naštěstí fungují dvě polohy nahoru i dolů. Když tlačítko jenom lehce stisknu tak okno jede nahoru/dolů jenom po dobu kdy tlačítko držím, když ho stisknu nadoraz tak okno jede až dolů nebo nahoru i potom co tlačítko pustím. Takže asi opravdu záleží na konkrétním kuse auta - co kus to originál. A to jsem si naivně myslel, že takhle vyrábějí auta jenom Frantíci...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Škoda 120 r.v. neznámý
Docela bych to Obelixi viděl na to, jestli už není "naše várka" předvojem modelu 2012 a některý drobnosti už nejsou po změně...
DOufám, že ani v Korei neprobíhá v dnešní době výroba natolik neřízeně - to by byl potom opravdu důvod k nervozitě
DOufám, že ani v Korei neprobíhá v dnešní době výroba natolik neřízeně - to by byl potom opravdu důvod k nervozitě
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Pepo, došly vypínače....
Neva, hoď tam ty ze zadních woken, von to nikdo nepozná...
Neva, hoď tam ty ze zadních woken, von to nikdo nepozná...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
No právě, v automobilovým průmyslu pracuju a vím, co kolikrát lidi dokážou... (někdy z nevědomosti, někdy v dobrý víře a někdy bohužel jen proto, že na to s...u)
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
U Cruze je u automatickeho zavirani napsano, ze jde o rusky model, treba to maj podeleny po krajinach, a auta co to maj puvodne nesmerovali do Ceska ale nekam jinam do Evropy. To bych taky videl jako duvod absence polohy AUTO na svetlech a dvou nepopsanych funkci v konfiguraci pres radio u naseho Cruze.
Tak to moje LT-čko má dojazd dolu na všetkých oknách, na predných obojsmerne. Tak to má byť aj podľa katalógu. Ak to niekto nemá, bola by to dobrá otázka na predajcu... keď niekto napíše "sekvenčné" okná, v dnešnej dobe by to malo znamenať obojsmerné, samozrejme
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
OKNA - sekvence
ANO MY12 má od výbavy LT přední okna sekvenční nahoru i dolů
ANO MY12 má od výbavy LT přední okna sekvenční nahoru i dolů
Jak se teda pozná MY11 od MY12, např. u LT+, který mám já? Nemám teda nakonec MY12?
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
No měl by to říct prodejce při prodejidadif píše:Jak se teda pozná MY11 od MY12, např. u LT+, který mám já? Nemám teda nakonec MY12?
Jinak desatá pozice VIN čísla
C - je MY 2012
B - je MY 2011
No tak to se mi prodejce nepochlubil, nebo jsem to v zápalu nadšení přeslechnul...
Takže díky za informaci, mám MY12!
Takže díky za informaci, mám MY12!
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Pokud se MY12 pozná opravdu podle C na desáté pozici VIN, tak i já mám MY12. A navíc jsem při nastavování přehrávaní MP3 z flash disku zcela náhodně objevil v menu i položku Bluetooth. Zatím jsem to nezkoumal podrobněji, ale spároval jsem to se svým mobilem a asi to umožňuje přehrávání MP3 uložených v mobilu - když přepínám na volantu zdroj hudby tak mi po USB naskočí i spárovaný telefon. Jestli přes to jde i telefonovat jsem zatím nezjistil - za jízdy jsem se v tom neměl čas hrabat a po dojezdu jsem se k tomu už nějak nedostal. Až zjistím co a jak, tak poreferuji...dadif píše:...Takže díky za informaci, mám MY12!
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
Škoda 120 r.v. neznámý
Škoda 120 r.v. neznámý
Už se tu probíralo - Bluetooth mají 2012 bez navi. Telefonovat to neumí, pouze přehrávat.
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Koukám že se tu hojně diskutuje skrze okna. Já mám LTZ 1,8 a každé okno funguje jinak. U řidiče a za řidičem dojezd nahoru a spolujezdec a okno za ním pouze ručně. Tak nevím je to v nastavení nebo si tam dělaj co se jim zrovna hodí? Nemá s tím někdo nějakou zkušenost,dá se to přenastavit? děkuji
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ