Sakra dalsi problém !
Moderátor: Blue Lanos
Sakra dalsi problém !
No tak asi takhle: moje espero nejak nedrzi otacky na volnobeh/pri seslapnuty spojce (otacky klesnou tak na 800 a pak samozrejmne vylitnou nahoru a tak se to furt strida), soused mi rikal ze by to mohlo bejt i nejakym bordelem z benzinu. Namate s timhle nekdo skusenost ?
- Reklama
Pokial viem espero ma imap a nie vahu vzduchu,ale problem by mohol byt aj v rozdelovaci.Ja som mal opaleny stredovy kontakt (ked som vybral kabel sypal sa zoxidovany hlinik z kontaktu) a vtedy mi ked som vyradil zdochol,alebo ledva stihlo "ubrzdit" otacky: VYRADIT-900-850 -- NORMALl... Aj teraz ked nemam orig. kabel tak niekedy to urobi lebo nieje dobry kontakt a kabel sa posuva(nema poistku) .
Něco na tom může být Ale ještě zkus odpojit bateri tak ma 5 minut.Po znovuzapojení 3*zapni vypni zapalování.Měl by se nastavit sám.Jestli to nepomůže tak směr servis. Chce to diagnostiku.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Jeste neco nesvitil mi pri tom "check" jenom to na volnobech houpalo a chcipalo, resp. bylo slyset ze s tim RJ neco dela. U Nubiry me to delalo naopak tam se zvysi otacky. Ale jak rikam, mohlo by to byt ne ze to je. Taky to muze delat nejaka podtlakova hadicka.Brainman píše:Nechci delat chytreho, a ja mel stopro podobny problem na 2 lt motoru. Mne odeslo AGR neboli volnobezny ventil ergo krokovy motorek ( cerna vjec v sani ze ktery cuci konektor). Stacilo vymenit a bylo hotovo.
Nebo je vozralej ten trpajzlik v tej hlinikovej krabici
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
no to je oříšek nevim jak to popsat ale jestli ti ti jede na všecky 4 valce tak je to v pořádku.pořadí zapalování 1342.první u rozvodů,na rozdělovači první uplně nahoře a točí se do prava když se dívam od rozvodu.Snad se to z toho da pochopit.
Simson s 51
Simson s 51
No vidíš to mě nějak nenapadlo.ono to na diag nic nenapíše ona to neumi zjistit .civka se dá změřit a modul myslim taky.hodnoty si nepamatuju.Hlavně že to vrčí.
Simson s 51
Simson s 51