Kolesá,disky,pneu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kolesá,disky,pneu
Kumha jsou v pohodě,teď ale řeším ty zimáky,kdyby jste někdo věděl o nějaké "akci",tak dejte vědět...
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
- Reklama
Tak jsem si objednal plechové disky 6,5x16 5x115 ET41 na http://www.alukola-levne.cz za 4121,- Kč vč.DPH a dopravy až domů. Dorazily v pátek (necelý týden po objednání), teď ještě obout naMichelin ALpin A4 za 3490,- Kč (poukázka na palivo 750,-Kč) za kus a bude na zimu klid.
- Přílohy
-
- SP_A0050.jpg (164.91 KiB) Zobrazeno 4160 x
-
- SP_A0051.jpg (157.37 KiB) Zobrazeno 4160 x
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
jmatyas píše:Tak jsem si objednal plechové disky 6,5x16 5x115 ET41 na http://www.alukola-levne.cz za 4121,- Kč vč.DPH a dopravy až domů. Dorazily v pátek (necelý týden po objednání), teď ještě obout naMichelin ALpin A4 za 3490,- Kč (poukázka na palivo 750,-Kč) za kus a bude na zimu klid.
To jsi měl skladové v ČR, nebo v EU ? U těch EU je dodací lhůta týden. Ta cena vypadá dobře
Z EU, ale dodali to přes PPL za necelý týden. Jsou to disky na OPEL, ale na Orlíkovi jsou naprosto přesné. Raději jsem si to vyzkoušel než na ně dám gumy. Ta akce s benzínem se mi taky líbí, po odečtení se dostávám na cenu na Micheliny opravdu zajímavou.
Koukal jsem na ty webové stránky. Na Orlando ty disky nejsou psaný, jak jsi ale psal jsou původně na Opel. Můžeš napsat na jaký typ Opelu. Díky.
Zdeke. Orlando 1.8 LTZ, černá matelíza. Liberec
Dobrý pánové, zkoušel někdo už tyto plechy
ocelový disk (9327) pro Chevrolet (Daewoo) CRUZE (5x115) (6,5x16" 5x115 ET41)?
ocelový disk (9327) pro Chevrolet (Daewoo) CRUZE (5x115) (6,5x16" 5x115 ET41)?
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 white + navi
Podle mýho jsou totožný,všechny numera odpovídají...
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Nevím na jaký typ, ale byla tam samolepka OPEL s hologramem.zdeke píše:Koukal jsem na ty webové stránky. Na Orlando ty disky nejsou psaný, jak jsi ale psal jsou původně na Opel. Můžeš napsat na jaký typ Opelu. Díky.
Každopádně už mám obuto a zima mě nezaskočí V pneuservisu ale majitel lehce zanaříkal, že tento rozměr je každoročně dost problém sehnat, takže kolegové moc neváhejte, ať se nekloužete na letních
- Přílohy
-
- SP_A0053.jpg (65.56 KiB) Zobrazeno 4091 x
-
- SP_A0052.jpg (80.83 KiB) Zobrazeno 4091 x
zdeke píše:Koukal jsem na ty webové stránky. Na Orlando ty disky nejsou psaný, jak jsi ale psal jsou původně na Opel. Můžeš napsat na jaký typ Opelu. Díky.
Disky jsou shodné s:
Opel Antara 06 -
Opel Astra J 09 - (rozteč 5x115)
Opel Sintra
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Tak to vidite, nakonec stejne pulka Vaseho Chevy je OPEL
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Váhám mezi pneu Barum a Matador. Máte někdo zkušenosti, k čemu se přiklonit ?
Díky.
Díky.
Ja idem do Barumiek. Poskuloval som sice aj po tych Matadorkach no po skusenostiach...
Cenovo to nie je az taky rozdiel tak uvidim... len ta vyplata uz aby tu bola...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Mne zase moj pneuservisak odporucal Kleber, vraj su kvalitou uplne inde ako Barum alebo Matador a cena je takmer rovnaka...smire666 píše:Ja idem do Barumiek. Poskuloval som sice aj po tych Matadorkach no po skusenostiach...
Orlando 1.8 LT+, strieborna ICE
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
No Kleber mě taky napadly. Měl jsem je na starým autě a spokojenost. Popřemýšlím.lubof píše:Mne zase moj pneuservisak odporucal Kleber, vraj su kvalitou uplne inde ako Barum alebo Matador a cena je takmer rovnaka...smire666 píše:Ja idem do Barumiek. Poskuloval som sice aj po tych Matadorkach no po skusenostiach...
Na e-nejlevnější pneu.cz
Wanli SnowGrip 215/60 R16 99H pneumatika. Cena dobrá od 1550-2000 Kč na netu, některé reference od řidičů z minulé zimy příznivé. Ale nevím kdo to vyrábí, nikde jsem nenašel.
Ocelový disk (9327) pro Chevrolet (Daewoo) CRUZE (5x115) (6,5x16" 5x115 ET41) od 1000 Kč na netu.
Kompletace 100 Kč. kus.
Poštovné 250 Kč.
Wanli SnowGrip 215/60 R16 99H pneumatika. Cena dobrá od 1550-2000 Kč na netu, některé reference od řidičů z minulé zimy příznivé. Ale nevím kdo to vyrábí, nikde jsem nenašel.
Ocelový disk (9327) pro Chevrolet (Daewoo) CRUZE (5x115) (6,5x16" 5x115 ET41) od 1000 Kč na netu.
Kompletace 100 Kč. kus.
Poštovné 250 Kč.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 white + navi