koupě Nexie

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

olin

koupě nexie

Příspěvek od olin »

zapomněl jsem na jednu věc,a to je poměr cena/výkon,užit.vlastnosti,protože to co dáš za slušnou nexii,tak jinak stačí na vyhrkanou feldu
Reklama

Rotro

otazka

Příspěvek od Rotro »

Zdravim, chcel by som kupit Nexiu 5 dverovu a neviem ci sú zadné sedacky delené resp. od akeho roku vyroby. A este: je 100.000.km najazdených vela alebo este motor nieco vydrzi.
dik za odpoved.
milosh

Re: otazka

Příspěvek od milosh »

Rotro píše:Zdravim, chcel by som kupit Nexiu 5 dverovu a neviem ci sú zadné sedacky delené resp. od akeho roku vyroby. A este: je 100.000.km najazdených vela alebo este motor nieco vydrzi.
dik za odpoved.
Delene sedacky nejsou tusim u žádné verze. A co se tyce ak 100 tisic neni zadna extra odnota, ale uz budes muset vic hlidat poruchy na aute. Ale muze se stat, ze predchozi majitels ni jezdil v klidu a pecoval a o ni, tak budes mit stesti ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Habron

Příspěvek od Habron »

Tuším, že v některých vyšších verzích dělené sedačky byly, já osobně mám GL.

Pokud mám mluvit za sebe, tak při 100 000km bych se rozhodoval podle ceny, předchozího majitele, oleje a paliva, které do toho lil, servisu atd. A samozřejmě bych přihlídl k ceně.
Radmont

Příspěvek od Radmont »

100 tisic je hranicna hodnota pre vacsinu aut.
inac co sa tyka brzd, tak hadam 99 percent 13" nexii s tym ma problem, ale nic jednoduchsie ako kupit 2 ks ate trmenov po 500 Kc/ kus a je po probleme a brzdi to omnoho lepsie a uz sa to nezadiera.
Habron

Příspěvek od Habron »

Kde se daji koupit ty trmeny ATE, abych nemusel behat po vrkovistich a hledat nekde starou Vectru?
Návštěvník

Re: otazka

Příspěvek od Návštěvník »

milosh píše:
Rotro píše:Zdravim, chcel by som kupit Nexiu 5 dverovu a neviem ci sú zadné sedacky delené resp. od akeho roku vyroby. A este: je 100.000.km najazdených vela alebo este motor nieco vydrzi.
dik za odpoved.
Delene sedacky nejsou tusim u žádné verze. A co se tyce ak 100 tisic neni zadna extra odnota, ale uz budes muset vic hlidat poruchy na aute. Ale muze se stat, ze predchozi majitels ni jezdil v klidu a pecoval a o ni, tak budes mit stesti ;)
v galerii na nexia clube "club cars Word" ma neXXia fotky a taj je vidno ze je deleny zadny diel. A videl som aj inu fotku ale neviem ju teraz najist.
Zeby mali sedacky z nejakeho ineho vozu? (kadet?racer?).. neviem. No skoda lebo to urcite nie je na zahodenie:-)
olin

nexie

Příspěvek od olin »

mám nexii GTX 16V a sedačky jsou dělené1/2
milosh

Příspěvek od milosh »

Oline, pod uz se zaregistrovat ;)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Chad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chad »

Pred par dny jsem koukal Ivanovi na zadni sedacku a má ji, na rozdíl ode mne, delenou ;)
Chad
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ano, mám taky dělené sedačky 1:2 a jsem za to rád, protože si tam vklidu převezu lyže a jiné krámy... ;)

Do Nexie neznámého původu se 100.000 km bych já osobně nešel!

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

rotro

Příspěvek od rotro »

pozeram totiz v zahranici Nexie,
maju celkom slusne ceny avsak tie kilometre su okolo 100000.
Aka je teda hranica kedy ba sa dalo povedat ze to je este v norme.
Chcem 5dverovy HB tak okolo 100000 SKK,
zo zahranicia by to tak vyslo aj s poplatkymi za dovoz ale s tak 80 -100tis.km zato tam skoro kazda ma ABS,servo,central, el.okna, airbagy.
Nemate niekto skusenosti aj s Renalultom 19? (s porovnanim s nexiou)
dik
Damek

Příspěvek od Damek »

/r.v.1966/
To máš ešte nejakú predchádzajúcu generáciu, s tým nesmieš chýbať na zraze! :lol: :lol: :lol:
]Rebro[

Příspěvek od ]Rebro[ »

Rotro: nemal si nahodou Oltcita?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory