co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: co ma dnes potešilo
OPEL a kvalita ? Was heisst das ? podľa referencii a skuseností čo mám sú asi najporuchovejšie z výrobkov GM
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
alvin, toto by som netvrdil... ty si asi vychytal zlý kus, lebo my máme doma momentálne tretí Opel v poradí a nikdy žiadna porucha a skoro isto bude aj ďalšie auto Opel... mali sme Astru Caravan 1.4 (rv1998), nabehalo sa na nej 185000km, potom Zafiru 2.0 DTi (rv2003) 175000km, teraz máme ďalšiu Zafiru a to 1.8 (rv2009), zatiaľ 75000 km... všetky boli kupované ako nové a ako som povedal, nikdy s nimi nič nebolo, takže by som netvrdil, že Opel je poruchová značka
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
...tak alvin ať se zadaří a přiveze Ti pohodu, při dnešní globalizaci si cokoliv koupíš a vono to je odkud bys to nikdy nekoupil
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
Pro klm121.
Ty musíš v těch Oplech i spát - děláš také něco jiného, než řídíš ?
Ty musíš v těch Oplech i spát - děláš také něco jiného, než řídíš ?
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Na tých oploch jazdil oco, ja som v tej dobe ešte nemal vodičák takže ja len na tom aktuálnom
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Mňa potešilo,keď som po nejakom čase nakukol na bratské,ale konkurenčné fórum,čo sa týka značiek GM,že náš hlavný admin Milosh háji naše farby aj u tvrdej konkurencie,lebo väčšina Oplákov,včetne môjho brata (v poradí má už 3 vlastný opel,ale jazdil ešte na ďalších 2),pozerajú na Daewrolety skrz prsty,ale Milosh ostal náš človek,ako väčšina exDaewroleťákov
Inak na OPEL fórach sa vyzdvihovanie Daewroletov pokladá pomaly za kacírstvo,pritom si pod kapotou pradú zväčša tie isté motory
milosh
Předmět příspěvku: Re: Co koupite po prodeji gecka?Napsal: 01 srp 2011, 20:41
Administrátor
Radosi ani kdybys na to mel prachy? Ja novy pouze v pripade kdybych uz nemel kam jinam ulejvat penize, ale treba novy Chevy Cruze sedan se mi zamlouva dost Neco podobnyho opel nema, astra sedan nic moc a vectra je zase moc velka.
Můj automatický caravan II
http://www.tuned-cars.cz
Inak na OPEL fórach sa vyzdvihovanie Daewroletov pokladá pomaly za kacírstvo,pritom si pod kapotou pradú zväčša tie isté motory
milosh
Předmět příspěvku: Re: Co koupite po prodeji gecka?Napsal: 01 srp 2011, 20:41
Administrátor
Radosi ani kdybys na to mel prachy? Ja novy pouze v pripade kdybych uz nemel kam jinam ulejvat penize, ale treba novy Chevy Cruze sedan se mi zamlouva dost Neco podobnyho opel nema, astra sedan nic moc a vectra je zase moc velka.
Můj automatický caravan II
http://www.tuned-cars.cz
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Nás moc potěšily srpnové víkendy - hned první víkend návštěva Petr S. s Luckou, minulý víkend Peha s Táničkou a dnes Mini sraz Matíz (Jarda s Jiřinou a Ital Pepa s Mílou). Holt bezvadní kamarádi, perfektní dny
Zdravím všetkých . Mňa potešilo že som si minulého týždňa v piatok doviezol z Rožňavy takéhoto krásavca .
- Přílohy
-
- NašeAveo003.jpg (102.18 KiB) Zobrazeno 2308 x
-
- NašeAveo004.jpg (97.89 KiB) Zobrazeno 2308 x
Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
Carthell Prg
Tak velká gratulace další Aveo nadšenec
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Potěšil mě dnešní motorový přírůstek
- Přílohy
-
- JUMBO R5.jpg (35.41 KiB) Zobrazeno 2276 x
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Paráda Jardo, já už delší dobu přemyšlím o čtyřkolce.
Chtěl bych silniční s hezkýma elektronama ,ale nějak jsem ještě nepřesvědčil svoji polovičku.
A ktomu bych musel ještě pořídit kouly za auto + vozík, tak pořád váham a čekám na svolení
Ale ta tvoje vypadá suprovo
Chtěl bych silniční s hezkýma elektronama ,ale nějak jsem ještě nepřesvědčil svoji polovičku.
A ktomu bych musel ještě pořídit kouly za auto + vozík, tak pořád váham a čekám na svolení
Ale ta tvoje vypadá suprovo
Carthell Prg
Tak mě potěšilo, že na Manín je přihlášený už DRUHÝ CRUZE!!!!!
Zatím ale přihlášky nic moc - pouze 17 účastníků To mě nepotěšilo.
Kde jsou ozdoby srazů? Bonton Marian, J.Bad, Vazoun, Hanzy? Letos nic?
Zatím ale přihlášky nic moc - pouze 17 účastníků To mě nepotěšilo.
Kde jsou ozdoby srazů? Bonton Marian, J.Bad, Vazoun, Hanzy? Letos nic?
-
Dnes ma potešil tento pekný článok o histórii značky Chevrolet.
http://auto.pravda.sk/magazin/clanok/57 ... sto-rokov/
P.S. Už viem, prečo je v logu krížik
http://auto.pravda.sk/magazin/clanok/57 ... sto-rokov/
P.S. Už viem, prečo je v logu krížik
Vojto daval jsi sem nejaky fotky, ale kdo to je ten Peha? Ten pan co sem denne chodil ale pak si udelal svy forum kam nikdo nechodi?
Jinak Alvine, koukam ze jsi vsude Cruze se 6 stupnovym automatem v benzinu by se mi fakt libil, ale nyni jezdim uz 6 let na oplech a krome bezneho servisu zadny problem (tuktuk) tak nevim zda bude dalsi auto daewrolet
Jinak Alvine, koukam ze jsi vsude Cruze se 6 stupnovym automatem v benzinu by se mi fakt libil, ale nyni jezdim uz 6 let na oplech a krome bezneho servisu zadny problem (tuktuk) tak nevim zda bude dalsi auto daewrolet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet