Pelovy filter
Moderátor: Blue Lanos
Pelovy filter
mate taku skusenost ze ked umyjete auto alebo idete po dazdi a potom odstavite auto a po kratkej dobe ho nastartujete sa vam z vnutra zahmli celne sklo a musite pustit fukanie ? na garancke som dal vymenit pelovy filter a po tyzdni to roby zase a po kazdom umyti a dazdi tiez, pouzivam aj klimu a po nej som zistil ze to roby tiez kde je problem zase vlhky filter???? nejako skoro prosim poradte
Chevy Cruze 1.6 LS+ Black Carbon, r.v.2010
- Reklama
Re: Pelovy filter
ja nie som ziadny technik, ale ja som tento jav (ano aj mne to robi a robil mi to aj megane) tak ide o rozdiel v teplote motora, vonkajska, interieru, celneho skla. Proste sa tam kondenzuje vlhkost, ked ti napr. na zimne sklo futa pekly vzduch z motora ... mozno je toto fail co som teraz napisal, ale podla mna je to tak
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
Auto z vnutra sa zahmli, ked je vnutri nieco vlhke. Napr. ked idem behat, dobeham, este som rozhoruceny a vonku je teplejsie alebo dusnejsie tak sa zacne zahmlovat, lebo sa zo mna vyparuje vlhkost. Cize si otvor okna na 5 sek...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
nie velmi suhlasim
Naposledy upravil(a) xtrato dne úte pro 27, 2011 13:42, celkem upraveno 1 x.
Chevy Cruze 1.6 LS+ Black Carbon, r.v.2010
Zkotroloval jsi vodu v systému jestli neubejvá?Měl jsem kdysi podobný problém a sákla hadička a větrák to natahoval.V tomhle vedru by to prostě dělat nemělo,znovu se podívej na pylový fitr hned potom co to udělá jestli je suchý nebo vlhký.Další problém může být v klimatizaci samotný-ucpaná hadička na odtok nakondezované vody(někdy je kaluž vody pod autem,ale není to ze systému).
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Pravda, zase nemoze ti to robit pokazde...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ