VTIPY davejte sem :)
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: VTIPY davejte sem :)
Chcete
vedieť ako štartuje stará lada? Otvorte si google translator do angličtiny a
nakopírujte tam nasledovné:
An old Lada engine is starting:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv
nakoniec kliknite vypočuť v angličtine
je to z HYUNDAI fóra,šiel som sa potrhať od smiechu,ale mne to skôr pripomínalo štartovanie mojej ex-ASTRY,tiež do úplneho vyšťavenia baterky
vedieť ako štartuje stará lada? Otvorte si google translator do angličtiny a
nakopírujte tam nasledovné:
An old Lada engine is starting:
vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv. vvvvvv. vvvvv
nakoniec kliknite vypočuť v angličtine
je to z HYUNDAI fóra,šiel som sa potrhať od smiechu,ale mne to skôr pripomínalo štartovanie mojej ex-ASTRY,tiež do úplneho vyšťavenia baterky
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ešte jeden suprovný z HYUNDAI fóra
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Do banky vběhne ozbrojený lupič v masce a zařve:
# # "Všichni na zem! A pokladní ke mě!"
# # Přišla vystrašená pokladní, lupič si rozepnul zip, vytáhl ptáka a znovu
# # zařve:
# # "Kuř!"
# # Pokladní usilovně a dobře kouří ....
# # V tom si lupič strhl masku a říká: "Ahá!! Tak přece to jde!! A doma my
# # nemůžeme!! Doma nám je to protivný...!!!"
# # "Všichni na zem! A pokladní ke mě!"
# # Přišla vystrašená pokladní, lupič si rozepnul zip, vytáhl ptáka a znovu
# # zařve:
# # "Kuř!"
# # Pokladní usilovně a dobře kouří ....
# # V tom si lupič strhl masku a říká: "Ahá!! Tak přece to jde!! A doma my
# # nemůžeme!! Doma nám je to protivný...!!!"
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
Babička na smrtelné posteli promlouvá ke své vnučce: Protože jsi má nejmilejší, chci Ti odkázat svou farmu, stodolu, obráběcí stroje, stáda zvířat a 28 752 037 dolarů.Vnučka s úžasem: Babičko, ty jsi tak hodná, to není možné, jsem nevěděla, že máš farmu ..a kde je?A babička se svým posledním výdechem zašeptá vnučce do ucha ... Na Facebooku
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Božský vtípek
Porodní babka,která zaslouženě odrodila stovky dětí, přijde do nebe.
Svatý Petr jí přemlouvá :
Tys byla taková starostlivá a dobrá. Zůstan' ještě na zemi a pomáhej ženám v bolesti,
stejně jako dosud.
Ty to umíš tak dobře.
Porodní babka nato odpoví:
Víš svatý Petře,nemohu se již více dívat,jak ženy trpí a otcové dětí si mezi tím užívají.
To není problém,zařídím to,aby při každém Tvém porodu otcové dětí trpěli stejně jako rodičky.
Tak se babka vrátí nazpět a hned jí volají k porodu.
Žena se svíjí v bolestech a manžel sedí u okna , chlastá pivo a příšerně se chechtá :
Vás nic nebolí ? ptá se udiveně babka.
Ne, mě ne, ale podívejte se ven z okna na toho kominíka.
Svíjí se na tý střeše,jako kdyby byl v posledním tažení !
Porodní babka,která zaslouženě odrodila stovky dětí, přijde do nebe.
Svatý Petr jí přemlouvá :
Tys byla taková starostlivá a dobrá. Zůstan' ještě na zemi a pomáhej ženám v bolesti,
stejně jako dosud.
Ty to umíš tak dobře.
Porodní babka nato odpoví:
Víš svatý Petře,nemohu se již více dívat,jak ženy trpí a otcové dětí si mezi tím užívají.
To není problém,zařídím to,aby při každém Tvém porodu otcové dětí trpěli stejně jako rodičky.
Tak se babka vrátí nazpět a hned jí volají k porodu.
Žena se svíjí v bolestech a manžel sedí u okna , chlastá pivo a příšerně se chechtá :
Vás nic nebolí ? ptá se udiveně babka.
Ne, mě ne, ale podívejte se ven z okna na toho kominíka.
Svíjí se na tý střeše,jako kdyby byl v posledním tažení !
Chlapi, přiznejte se, čí kluk to je?
Zamiloval se chlapec do dívky, přiznal jí své city a dívka mu hned položila dvě otázky: "Máš dva Mercedesy?" "Nemám." odpověděl chlapec "Máš dvoupatrový dům?" "Noo, ani ten nemám" smutně odpověděl. "Tak se tedy nemáme dál o čem bavit." chladně odvětila.
Zlomený chlapec šel pro radu k otci. "Nevím co ti mám řict synu. Když jí tolik miluješ, můžeš nakonec prodat Bentley i Lamborghini a koupit místo nich dva Mercedesy, ale abychom bourali dvě patra domu kvůlil nějaké cuchtě se mi zdá trochu moc.."
Zamiloval se chlapec do dívky, přiznal jí své city a dívka mu hned položila dvě otázky: "Máš dva Mercedesy?" "Nemám." odpověděl chlapec "Máš dvoupatrový dům?" "Noo, ani ten nemám" smutně odpověděl. "Tak se tedy nemáme dál o čem bavit." chladně odvětila.
Zlomený chlapec šel pro radu k otci. "Nevím co ti mám řict synu. Když jí tolik miluješ, můžeš nakonec prodat Bentley i Lamborghini a koupit místo nich dva Mercedesy, ale abychom bourali dvě patra domu kvůlil nějaké cuchtě se mi zdá trochu moc.."
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
a jeden z vychodu
Dvojo ožrate sebe zastavili taxika...
Taxikar zbačil, že su pijane, ta ľem zapnul motor, vypnul ho a povedzel "Už sme tu."
Ta mu dali peneži, jeden podzekoval, ale druhy mu taku prijebal na pysky, že až.
Taxikar dumal, že sebe toten všimnul, že še s motorom vobec nepohnul z fleku, ta še ho pytal: "Ta to zaco bulo?"
A toten mu hutori: " Nabuduce sebe kontroluj rychlosc chuju, šak si nas mohol zabic!!!"
Dvojo ožrate sebe zastavili taxika...
Taxikar zbačil, že su pijane, ta ľem zapnul motor, vypnul ho a povedzel "Už sme tu."
Ta mu dali peneži, jeden podzekoval, ale druhy mu taku prijebal na pysky, že až.
Taxikar dumal, že sebe toten všimnul, že še s motorom vobec nepohnul z fleku, ta še ho pytal: "Ta to zaco bulo?"
A toten mu hutori: " Nabuduce sebe kontroluj rychlosc chuju, šak si nas mohol zabic!!!"
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Bussiness
otec: Chcem, aby si si zobral za ženu dievča ktoré ti vyberiem
syn: Nie
otec: Je to dcéra Billa Gatesa
syn: V tom prípade áno
otec: príde za Bilom Gatesom - Chcem aby si vaša dcéra vzala mojho syna
Bill: Nie
otec: syn je viceprezident svetovej banky
Bill: V tom prípade áno
otec: príde za prezidentom svetovej banky - chcem aby ste zamestnali môjho syna ako viceprezidenta
prezident: Nie
otec: je to zať Billa Gatesa
prezident: V tom prípade áno
A takto sa Vážení robí Bussiness!!!
otec: Chcem, aby si si zobral za ženu dievča ktoré ti vyberiem
syn: Nie
otec: Je to dcéra Billa Gatesa
syn: V tom prípade áno
otec: príde za Bilom Gatesom - Chcem aby si vaša dcéra vzala mojho syna
Bill: Nie
otec: syn je viceprezident svetovej banky
Bill: V tom prípade áno
otec: príde za prezidentom svetovej banky - chcem aby ste zamestnali môjho syna ako viceprezidenta
prezident: Nie
otec: je to zať Billa Gatesa
prezident: V tom prípade áno
A takto sa Vážení robí Bussiness!!!
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Dveře se zavírají a tramvaj se chystá k odjezdu ze stanice.
K vozu však dobíhá uřícený muž a zoufale volá :
Prosím vás, počkejte ještě na mě, jinak nestihnu práci.
Cestující se přimlouvají u řidiče, aby na toho pána počkal.
Pán nastoupí, dveře se zavírají , tramvaj odjíždí a pán povídá :
Dobrý den , kontrola jízdenek
K vozu však dobíhá uřícený muž a zoufale volá :
Prosím vás, počkejte ještě na mě, jinak nestihnu práci.
Cestující se přimlouvají u řidiče, aby na toho pána počkal.
Pán nastoupí, dveře se zavírají , tramvaj odjíždí a pán povídá :
Dobrý den , kontrola jízdenek
Hladolef: Ten uz znam dlouho ale porad dobry
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes jsem si přečetl a nevím kam stím ,tak do davám sem:
Cikán obecný [Romus Vulgaris] - noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněn.
Cikán obecný [Romus Vulgaris] - noční živočich, příbuzný šimpanze. Má hnědé zbarvení, samička může mít světlou srst v oblasti hlavy. Bojí se vody a je charakterizován specifickým pachem. Původně stepní druh se přizpůsobil životu ve městech. Vyskytuje se po celém území ČR. Je stěhovavý, někteří táhnou za potravou až za oceán. Samička rodí i několikrát do roka. Mláďata sají sociální dávky až do smrti. Cikán obecný loví kořist bezbrannou a na tu útočí v tlupách. Škodlivý, zákonem chráněn.
Carthell Prg