Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
Připojuji se ke gratulaci a přeji alespoň takovou spokojenost jaká je v mém případě. Bezva auto.
Pro případné další zájemce, Dědek má na svých prodejnách celkem 22 skladových orlíků, sice jen benzíny ale pro podnikatele i za zajímavé ceny např. Chevrolet Orlando LTZ BUSSINES 1,8 16V 1QR75K153 za 311.098,- Kč (pro FLEETOVÉ skupiny: podnikatel nebo obchodní agent). To bych řekl že je dost dobrá cena
Pro případné další zájemce, Dědek má na svých prodejnách celkem 22 skladových orlíků, sice jen benzíny ale pro podnikatele i za zajímavé ceny např. Chevrolet Orlando LTZ BUSSINES 1,8 16V 1QR75K153 za 311.098,- Kč (pro FLEETOVÉ skupiny: podnikatel nebo obchodní agent). To bych řekl že je dost dobrá cena
- Reklama
Nezapomeň ovšem dodat, že bez DPH. Takže to zase taková sláva s cenou není...jmatyas píše:....Chevrolet Orlando LTZ BUSSINES 1,8 16V 1QR75K153 za 311.098,- Kč (pro FLEETOVÉ skupiny: podnikatel nebo obchodní agent). To bych řekl že je dost dobrá cena
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Osobně nic proti autosalonu Dědek nemám, ale ty ceny a "cenový třídy" (nebo jak to nazvat) má teda uváděný hrozně zmatečně!
Něco je plná cena (samozřejmě s DPH), něco FLEET (s DPH ale některý i bez DPH), něco BUSSINESS (tam celkem chápu, že bez DPH)...
Celkově ale aby se v tom prase vyznalo...
Něco je plná cena (samozřejmě s DPH), něco FLEET (s DPH ale některý i bez DPH), něco BUSSINESS (tam celkem chápu, že bez DPH)...
Celkově ale aby se v tom prase vyznalo...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
No je pravda, že to vypadá, že tam některá auta má zadaná vícekrát s různou cenou.
Ale naftový nevidím nikde u nikoho skladem za nějakou lepší cenu, s tím se roztrhne pytel až začnou chodit..
Ale naftový nevidím nikde u nikoho skladem za nějakou lepší cenu, s tím se roztrhne pytel až začnou chodit..
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Zdravím všechny,konečně jsem se stal šťastným majitelem nového Oryho. Jenom pro zajímavost, čekal jsem na něj od 15.3. !!!! Mám najeto cca 100 km. Zatím pohoda. Jen ta spotřeba mě trochu trápí, vím že mám málo najeto, ale spotřeba skoro 13 litrů na 100 je docela hustý číslo.. je pravda, že auto nějak zvlášť nešetřím, ale stejně..Mám 1.8 LTZ + navi + 18" kola. Jedno info pro všechny budoucí majitele.. Nechal jsem si dát 18" kola a je to otřes.. Auto skáče a komfort nic moc, protože mám rodinu, tak jsem se zhruba po týdnu rozhodl nechat nazout zpátky 17" kola a je pohoda...klid a žádný rány. Navigace i ovládání super. Zamykání řadící páky je good stejně i pískování VIN.. Ještě si nechám udělat folie, boční lišty a zástěrky. Ty jsem sice na žádném autě ještě neviděl, ale myslím si že je to lepší. Pokud má někdo nějaké fotky nebo zkušenosti se zástěrkami dejte mi vědět, nevím zda do toho jít..Jinak je tu někdo z Plzně ??? Už jsem jich tady pár viděl jezdit ale rád bych s nikým pokecal, popř. zašel na jednu chlazenou plzeň..Ozvěte se..
Naposledy upravil(a) Jirka8472 dne úte srp 16, 2011 20:26, celkem upraveno 1 x.
Orlando Olympic white 1,8 LTZ + NAVI + 18" kola
Zástěrky jsou tady někde ve fóru včetně fotek
Tady jsou myslím taky
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... 30#p285726
Tady jsou myslím taky
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
inza píše:Zástěrky jsou tady někde ve fóru včetně fotek
Tady jsou myslím taky
jojo, díky za odkaz.. vypadá to dobře.. Akorát jsem si pročetl všechny příspěvky na fóru za několik týdnů, to byla fuškaa
Jó, díky!
Nevím sice, který z adminů nebo moderátorů to byl, ale díky, Orlando už si to taky zasložilo!!!
Nevím sice, který z adminů nebo moderátorů to byl, ale díky, Orlando už si to taky zasložilo!!!
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
ja jsem to poladil na popud noveho moderatora teto kategorie
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zdravim, take čekám na LTZ (diesel) + AT + navigace + kožené sedačky někdy od konce března. Chtel jsem se zeptat ohledne te navigace jestli je na SD karty (modely roku 2012, by ji měly mít)? Jinak jsem také z Plzně a pár jich tady už jezdíJirka8472 píše:Zdravím všechny,konečně jsem se stal šťastným majitelem nového Oryho. Jenom pro zajímavost, čekal jsem na něj od 15.3. !!!! Mám najeto cca 100 km. Zatím pohoda. Jen ta spotřeba mě trochu trápí, vím že mám málo najeto, ale spotřeba skoro 13 litrů na 100 je docela hustý číslo.. je pravda, že auto nějak zvlášť nešetřím, ale stejně..Mám 1.8 LTZ + navi + 18" kola. Jedno info pro všechny budoucí majitele.. Nechal jsem si dát 18" kola a je to otřes.. Auto skáče a komfort nic moc, protože mám rodinu, tak jsem se zhruba po týdnu rozhodl nechat nazout zpátky 17" kola a je pohoda...klid a žádný rány. Navigace i ovládání super. Zamykání řadící páky je good stejně i pískování VIN.. Ještě si nechám udělat folie, boční lišty a zástěrky. Ty jsem sice na žádném autě ještě neviděl, ale myslím si že je to lepší. Pokud má někdo nějaké fotky nebo zkušenosti se zástěrkami dejte mi vědět, nevím zda do toho jít..Jinak je tu někdo z Plzně ??? Už jsem jich tady pár viděl jezdit ale rád bych s nikým pokecal, popř. zašel na jednu chlazenou plzeň..Ozvěte se..
Naposledy upravil(a) cerjar dne stř srp 17, 2011 10:02, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, tak to je super. Z jaký časti Plzně jsi ??Jo, mám modelový rok 2012. Je to na SD kartě..cerjar píše:Zdravim, take čekám na LTZ (diesel) + navigace + kožené sedačky někdy od konce března. Chtel jsem se zeptat ohledne te navigace jestli je na SD karty (modely roku 2012, by ji měly mít)? Jinak jsem také z Plzně a pár jich tady už jezdíJirka8472 píše:Zdravím všechny,konečně jsem se stal šťastným majitelem nového Oryho. Jenom pro zajímavost, čekal jsem na něj od 15.3. !!!! Mám najeto cca 100 km. Zatím pohoda. Jen ta spotřeba mě trochu trápí, vím že mám málo najeto, ale spotřeba skoro 13 litrů na 100 je docela hustý číslo.. je pravda, že auto nějak zvlášť nešetřím, ale stejně..Mám 1.8 LTZ + navi + 18" kola. Jedno info pro všechny budoucí majitele.. Nechal jsem si dát 18" kola a je to otřes.. Auto skáče a komfort nic moc, protože mám rodinu, tak jsem se zhruba po týdnu rozhodl nechat nazout zpátky 17" kola a je pohoda...klid a žádný rány. Navigace i ovládání super. Zamykání řadící páky je good stejně i pískování VIN.. Ještě si nechám udělat folie, boční lišty a zástěrky. Ty jsem sice na žádném autě ještě neviděl, ale myslím si že je to lepší. Pokud má někdo nějaké fotky nebo zkušenosti se zástěrkami dejte mi vědět, nevím zda do toho jít..Jinak je tu někdo z Plzně ??? Už jsem jich tady pár viděl jezdit ale rád bych s nikým pokecal, popř. zašel na jednu chlazenou plzeň..Ozvěte se..
Jirka8472 píše:Plzeň - Lobzycerjar píše:Zdravim, take čekám na LTZ (diesel) + navigace + kožené sedačky někdy od konce března. Chtel jsem se zeptat ohledne te navigace jestli je na SD karty (modely roku 2012, by ji měly mít)? Jinak jsem také z Plzně a pár jich tady už jezdíJirka8472 píše:Zdravím všechny,konečně jsem se stal šťastným majitelem nového Oryho. Jenom pro zajímavost, čekal jsem na něj od 15.3. !!!! Mám najeto cca 100 km. Zatím pohoda. Jen ta spotřeba mě trochu trápí, vím že mám málo najeto, ale spotřeba skoro 13 litrů na 100 je docela hustý číslo.. je pravda, že auto nějak zvlášť nešetřím, ale stejně..Mám 1.8 LTZ + navi + 18" kola. Jedno info pro všechny budoucí majitele.. Nechal jsem si dát 18" kola a je to otřes.. Auto skáče a komfort nic moc, protože mám rodinu, tak jsem se zhruba po týdnu rozhodl nechat nazout zpátky 17" kola a je pohoda...klid a žádný rány. Navigace i ovládání super. Zamykání řadící páky je good stejně i pískování VIN.. Ještě si nechám udělat folie, boční lišty a zástěrky. Ty jsem sice na žádném autě ještě neviděl, ale myslím si že je to lepší. Pokud má někdo nějaké fotky nebo zkušenosti se zástěrkami dejte mi vědět, nevím zda do toho jít..Jinak je tu někdo z Plzně ??? Už jsem jich tady pár viděl jezdit ale rád bych s nikým pokecal, popř. zašel na jednu chlazenou plzeň..Ozvěte se..
Ahoj, tak to je super. Z jaký časti Plzně jsi ??Jo, mám modelový rok 2012. Je to na SD kartě..
Kde jsi Oryho kupoval ?? U Nedvěda nebo jako já v EX-IMPO Plzeň pod autobusákem ?? Maám Bílýho, toho jsem v Plzni ještě neviděl.. Dej vědět..
Take v IM-EXPO, nakonec jsem se rozhodli pro cenou barvu...Jirka8472 píše:Kde jsi Oryho kupoval ?? U Nedvěda nebo jako já v EX-IMPO Plzeň pod autobusákem ?? Maám Bílýho, toho jsem v Plzni ještě neviděl.. Dej vědět..