Peter
Pacholik píše:Ahojky dnes jsem si přivezl Orlanda 1.8 LTZ s navigací. Super jízda,Miláček.
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Pacholik píše:Ahojky dnes jsem si přivezl Orlanda 1.8 LTZ s navigací. Super jízda,Miláček.
prt píše:Pořád mi něco rezonuje v přední části auta u spodní hrany skla při rachlostech nad 120-130, zatím nevyřešeno, zkoušel jsem radu technika a stírače to nejsou, mám podezření na kryt stěračů, začíná mi povrzávat sedadlo řidiče a zahřívá se středový tunel v místě plynového pedálu.
peterv píše:Gratulujem a prajem veľa príjemných km .
Peter
marwinn píše:peterv píše:Gratulujem a prajem veľa príjemných km .
Peter
Na fotce je Tvé bílé Orlando? Ty boční lišty plastové jsou originál, nebo "OEM" ? Ď
daj vediet, ako si dopadol v servise. ak to spravne chapem, mali by to v zaruke bezplatne opravit, ci?huzicka píše:Prvá porucha po 8000 km, vnútorné interiérové zrkadielko som vyklopil a už sa nedá schovať. Teda schovať sa dá, no nezostane tam, vyklopí sa naspäť.
Tak se přidávám, ale mě pro změnu prasknul plastový zobáček na levé straně, ten co drží pružinku, která to zrcátko vyklápí. Takže v pondělí budu volat do Chevroletu.huzicka píše:Prvá porucha po 8000 km, vnútorné interiérové zrkadielko som vyklopil a už sa nedá schovať. Teda schovať sa dá, no nezostane tam, vyklopí sa naspäť.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |