Navigace Chevrolet
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Navigace Chevrolet
zkus to udelat pres CLONE DVD - ten dokaze zkopirovat i vetsinu ochran a dokonce to umi nacpat i do ISA
kazdopadne dik zatest! kdyz budem mit kladny vysledek a vedet jak udelat funkcni kopii, tak vzhuru na evropska fora a povymenujem si mapy
kazdopadne dik zatest! kdyz budem mit kladny vysledek a vedet jak udelat funkcni kopii, tak vzhuru na evropska fora a povymenujem si mapy
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
- Reklama
Panove asi vam tady tu diskusi uzavru, sireni nelegalniho software, map do navigaci a podobne je trestne, nikdy nevite zda toto forum necte zrovna nekdo od policie, zrovna jeden organ s cervenou nexii a napisem na zadnim okne tady je
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
oka, uz budem hodni.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Vytvorenie si vlastnej zálohy pre vlastné potreby je povolené a teda legálne.
Orlando LTZ 163k, 6st. manuál, navi
To je sice pravda, svoje CD si urcite zazalohuju - kdyby se originalu nahodou neco stalo.
Ale zas musim uznat, ze me umysly s dalsim vyuztim nebily evidentne uz moc legalni a proto to tu uz dal nebudu radeji rozebirat
Ale zas musim uznat, ze me umysly s dalsim vyuztim nebily evidentne uz moc legalni a proto to tu uz dal nebudu radeji rozebirat
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám z té navigace v Orlíku po čase používání divné pocity. Nejen že tam jsou staré mapy (2009), ale už se mi párkrát stalo, že jsem skončil na konci cesty, nebo mě to navedlo na polňačku. Sice má to inteligentní navádění, kdy sleduje dopravní situací na trase a podle potřeby přepočítá alternativu, ale včera jsem se například vracel z Lipna na Moravu a navigace mě protáhla takovejma silnicema, že jsem myslel, že přijedu bez tlumičů. Pomalu začínám uvažovat, že znovu aktualizuji Igo8 v mobilu.
Nevím - kdo máte v Orlu navi, napište zkušenosti.
Nevím - kdo máte v Orlu navi, napište zkušenosti.
Ono ta original je draha. O to vic ty aktualizace. Ale kdyz uz jsi investoval, tak bych aktualizoval byt tebou na 2011. Nezmenili se jen mapy ale ten display na palubce vypada dobre proste. Ja uz mel myslenky v tom nechat si udelat palubku na vlozeni ipadu moznosti by byly hned vetsi
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
No je pravda že ten display v kokpitu je velice hezký a přidává Orlandu na kráse. Do map se mi zatím investovat nechce, je to 109euro, což je dost a poohlížím seFile12 píše:Ono ta original je draha. O to vic ty aktualizace. Ale kdyz uz jsi investoval, tak bych aktualizoval byt tebou na 2011. Nezmenili se jen mapy ale ten display na palubce vypada dobre proste. Ja uz mel myslenky v tom nechat si udelat palubku na vlozeni ipadu moznosti by byly hned vetsi
po zimních kolech, ale asi se tomu časem nevyhnu, uvidím. Původně jsem měl v plánu verzi LT+ bez navi, ale protože v době, kdy jsem objednával Orla auta nebyly žádná, byla mi nabídnuta verze LTZ s navi, tak že jsem neváhal. Nechtělo se mi čekat tak dlouho.
MY12 má lepší podklady - teda na obalu je 2011/2012 verze
Ale uvidíme co zkušenosti
Ale uvidíme co zkušenosti
Skúste túto navigáciu tu je link http://www.chinajiaho.com/chevrolet-cru ... _p740.html
Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k
Tak jsem zjistil že vestavná navigace MY2012 na SD kartě která je za 23 tisíc jako výbava na přání obsahuje celou Evropu a já se domníval nebo jsem to od prodejce špatně pochopil že je tam jen Česko + východní Evropa , takže jsem moc rád
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Tak ti je dobrá zpráva i pro mě. Ještě jsem nezkoušel ostatní státy Dík za infojindrous píše:Tak jsem zjistil že vestavná navigace MY2012 na SD kartě která je za 23 tisíc jako výbava na přání obsahuje celou Evropu a já se domníval nebo jsem to od prodejce špatně pochopil že je tam jen Česko + východní Evropa , takže jsem moc rád
To si asi robite srandu. ? ? ?jindrous píše:Tak jsem zjistil že vestavná navigace MY2012 na SD kartě která je za 23 tisíc jako výbava na přání obsahuje celou Evropu a já se domníval nebo jsem to od prodejce špatně pochopil že je tam jen Česko + východní Evropa , takže jsem moc rád
Za 23 tisic mapy Europy???
Za to aj autopilotom si kúpim navigaciu .
Garmin . čo mám za 160eur. mi ponúka do konca doživotnú aktualizáciu map každé 3 mesiace zadarmo . A to pre celú Europu.
Je to prepojené s radiom s 7" displejom. tak že mám to ako vstavanú
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Na kolik eur tě to všechno vyšlo?lomngi píše:To si asi robite srandu. ? ? ?jindrous píše:Tak jsem zjistil že vestavná navigace MY2012 na SD kartě která je za 23 tisíc jako výbava na přání obsahuje celou Evropu a já se domníval nebo jsem to od prodejce špatně pochopil že je tam jen Česko + východní Evropa , takže jsem moc rád
Za 23 tisic mapy Europy???
Za to aj autopilotom si kúpim navigaciu .
Garmin . čo mám za 160eur. mi ponúka do konca doživotnú aktualizáciu map každé 3 mesiace zadarmo . A to pre celú Europu.
Je to prepojené s radiom s 7" displejom. tak že mám to ako vstavanú
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
157 eur Garmin navigacia 60 eur Eonon rádio 50 eur redukcia iso kabel držiak - rámik radial. 6 eur mikrofon.
Tak že to mám ako rádio, DVD MP4 ,MP3, Mobil prístup na net cez HTC , navigacia. Samozrejme cenu mobilu HTC Disire Z nerátam.
Tak že to mám ako rádio, DVD MP4 ,MP3, Mobil prístup na net cez HTC , navigacia. Samozrejme cenu mobilu HTC Disire Z nerátam.
Aveo sedan 1.2 16 V
exterier podsvietený
exterier podsvietený
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas