Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
To Pivson:
Vyssi cena pro model 2012 znamena, ze se proste pristi rok bude prodavat Orlando draz, anebo ze se budou paralelne prodavat dve verze Orlanda lisici se v malickostech, ale za jine ceny? A o kolik bude cena cca vyssi?
Vyssi cena pro model 2012 znamena, ze se proste pristi rok bude prodavat Orlando draz, anebo ze se budou paralelne prodavat dve verze Orlanda lisici se v malickostech, ale za jine ceny? A o kolik bude cena cca vyssi?
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
- Reklama
Už tu byl odkaz na Srbu, který má ceník 2012 na stránkách...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Přesně tak, koukněte na stránky http://www.srba.chevydealer.cz/ a je tam ceník MY12
Doprodá se modelový rok 2011 a bude jn 2012 - tudíž bude dražší
Doprodá se modelový rok 2011 a bude jn 2012 - tudíž bude dražší
No jen aby se něco vůbec doprodalo Když ty nafty stojí a stojí
-
zdravim uvazujem nad kupou Orlanda neviete mi niekto povedat ako je to z odpoctom dph a ake zlavy davaju predajcovia? ja som pocul ze 8,5% v bratislave dostal niekto niekde vacsiu? dakujem
A dotaz je k ČR nebo SR?
DPH je v ČR 20%, odpočet je samozřejmě na všechno když je to nové. Ceny budou asi srovnatelné, pokud jsem koukal na SR ceník a vzal do úvahy slevu 8,5% co jsi psal ty.
Když to koupíš u nás, zaplatíš to BEZ DPH a to by možná mohlo být zajímavé.
DPH je v ČR 20%, odpočet je samozřejmě na všechno když je to nové. Ceny budou asi srovnatelné, pokud jsem koukal na SR ceník a vzal do úvahy slevu 8,5% co jsi psal ty.
-
otazka bola samozrejme na SRci mi u nas vratia dph lebo ked ano tak je to jedno ceny su zhruba rovnake a ked nie tak sa to oplati v CR. neviem ako je to teraz z odpoctom dph volakedy bolo treba mat mrezu a teraz to uz nie je tak dobre neviem na ktore auta je odpocet a na ktore nie mozno je na vsetky.inza píše:A dotaz je k ČR nebo SR?
V ČR už je to bez omezení... tedy přepážka už není potřeba
Tak už ho mám taky konečně doma!
Zatím nadšení nejvyššího kalibru!
Opravdu to sice není žádnej dravec, ale to mě zase tak netrápí, spotřeba bude taky dobrá.
Pohodlí parádní, s tím sekvenčním otevíráním a zavíráním oken, co se tu už taky řešilo - u předních mi jde nahoru i dolů, vzadu jen dolů...
Už se těším na další kilometry!!!
Dneska to oslavím
Opravdu to sice není žádnej dravec, ale to mě zase tak netrápí, spotřeba bude taky dobrá.
Pohodlí parádní, s tím sekvenčním otevíráním a zavíráním oken, co se tu už taky řešilo - u předních mi jde nahoru i dolů, vzadu jen dolů...
Dneska to oslavím
- Přílohy
-
- IMAG0279.jpg (200.64 KiB) Zobrazeno 1827 x
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Tak velká gratulace!!!!
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Gratulujem, nech ti slúži k spokojnosti
Peter
Peter
krasna barva, tak at jezdi a nezlobi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dadif
Nech slúži. Na fotke vyzerá predný nárazník ako keby mal iný odtieň. Predok je čierny plast? Alebo to je len zlé svetlo.
Nech slúži. Na fotke vyzerá predný nárazník ako keby mal iný odtieň. Predok je čierny plast? Alebo to je len zlé svetlo.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
dadif píše:Tak už ho mám taky konečně doma!
Dneska to oslavím
No moc hezkej, hodně šťastnejch kilometrů.
Tak jsem dnes po cestě z Maďarska viděl kamion s Chevíkama - bylo tam i 2x Orlando, jedno černý a jedno bílý, bohužel nebyl čas to zkoumat blíž. 1x Captiva black, zbytek Cruze... Třeba to jede k někomu z vás...