Voda v motore nasata cez nasavani
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Voda v motore nasata cez nasavani
Zdravim vsichny .Auto mi nasalo do motoru vodu kdyz sem prechazel mlaku a vzdechlo,Nevedel sem pretocit motor tak sem dal ven svicky a motor se hnul voda olej zatim vipada v poradku.Co s tim auto nevim nastartovat jen to toci a toci ,kde muze byt problem.Nejakou dobrou radu bych potreboval
- Reklama
Re: Voda v motore nasata cez nasavani
Myslím že možeš mať poohýbané ventyly, tým pádom slabé tlaky vo valcoch a v tom prípade nenaštartuješ. Zmeraj tlaky vo valcoch .
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
dik zitra skusimkesko píše:Myslím že možeš mať poohýbané ventyly, tým pádom slabé tlaky vo valcoch a v tom prípade nenaštartuješ. Zmeraj tlaky vo valcoch .
-
- Kontaktovat uživatele:
Ako sa daju zmerat tlaky vo valcoch ?kesko píše:Myslím že možeš mať poohýbané ventyly, tým pádom slabé tlaky vo valcoch a v tom prípade nenaštartuješ. Zmeraj tlaky vo valcoch .
Daewoo Nexia 1.5 16V, 66 kW, GTX, rv. 12/1996, hatchback 5d., tmavozelená metalíza
Je na to prípravok, vyberú sa sviečky a do otvoru sa osadí prípravok a zaštartuješ. Najlepšie to dať urobiť v servise alebo človeku ktorý vie čo má robiť, a pozná hodnoty ktoré tam majú byť. A aj o tom tu už bolo písané. Skús pohľadať. Pri nasatí vody môže v pohode ohnúť aj ojnice. Voda je nestlačiteľná.
Asi ti ohlo ojnicu,alebo skor ojnice!Ja som mal tiez taky problem,len u mna to dostalo vodu cez prepalene tesnenie pod hlavou.
Ešte ma napadlo, a malo to byť asi ako prvé, skočené rozvody. Ale niesom odborník a lepšie by ti poradili chalani ako Palix a JRD Mc L. Skontroluj sviečky, iskru a tie rozvody.
na rozvodoch mam 20 000 km,podarilo sa mi to nastartovat ale hlas to ma ako traktor hrkoce tlaky neviem odmerat ,zhanim garaz asi dam dole hlavu .Problem mam s pouzityma suciastkama na slovensku.
...obávám se Masar, že té vody bylo moc a jak říkají kolegové je " nestlačitelná " tj. přihnuté ojnice prostě destrukce, řešení rozdělat a uvidíš...
Mějte se fajn a pozor na vodu, jsou povodně a najednou je někde pod mostem " hafo " vody a nejde projet
Mějte se fajn a pozor na vodu, jsou povodně a najednou je někde pod mostem " hafo " vody a nejde projet
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico