Palubný počítač - upgrade ?
Moderátor: Blue Lanos
Palubný počítač - upgrade ?
Ahojte,
Palubný počítač na Cruze LS+ (2011) mi príde strašne nevyužitý. Predtým som mal Renault Megane 99 a mal lepší palubný. Ukazoval presnú hodnotu spotreby (koľko litrov zožral presne - presné číslo, nie priemernú) a dal sa vypnúť tak, že som videl len celkový počet najazdených KM. Cruze má obrovský displej, na ktorom je zabratá ledva polovica ... Je to len na mojom také ?
Myslíte, že sa to bude dať nejak spraviť ? Nejaký upgrade?
Díki za reakcie.
Palubný počítač na Cruze LS+ (2011) mi príde strašne nevyužitý. Predtým som mal Renault Megane 99 a mal lepší palubný. Ukazoval presnú hodnotu spotreby (koľko litrov zožral presne - presné číslo, nie priemernú) a dal sa vypnúť tak, že som videl len celkový počet najazdených KM. Cruze má obrovský displej, na ktorom je zabratá ledva polovica ... Je to len na mojom také ?
Myslíte, že sa to bude dať nejak spraviť ? Nejaký upgrade?
Díki za reakcie.
Nový lama majiteľ Cruze 2.0 VCDI 163k BLACK
- Reklama
Re: Palubný počítač - upgrade ?
Vzhledem k tomu jak já studuji návody jsem si nikdy nepomyslel, že napíšu toto: řečti si návod
To vše co chceš se mi tam ukazuje. Pravda mám verzi LT 2010. Třeba to mezitím výrobce "vylepšil"
To vše co chceš se mi tam ukazuje. Pravda mám verzi LT 2010. Třeba to mezitím výrobce "vylepšil"
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
myslíš, že by bol rozdiel medzi palubným LT a LS+ ?
Doufám že ne. Ukazuje okamžitou spotřebu, průměrnou spotřebu, celkový nájezd i denní nájezd km, kolik ještě ujedeš a ještě cosi.už si ale nevzpomínám
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
priemernu rychlost...
jj to vsetko aj mne ale chyba tam presny udaj, kolko som minul nafty
O litroch nič neviem, to nemáme. Ale čo sa týka presnosti údajov o priemernej spotrebe uvádzaných na palubnom PC, tak mne to sedí na desatinu presne s údajmi reálnymi podľa tankovania, tak isto na dojazdové hodnoty sa môžem absolútne spoľahnúť.
-
To Polgari: Časť displeja je vyhradená pre AT. Teda P, R, N, D, 1-6....Možno preto sa ti zdá nevyužitý. To je normálka, veľa áut s nižšou výbavou nemá využité napríklad niektoré tlačítka na stredovej konzole.
aha ... no mohli by tam neico dorobit
Je tam miesto aby ti to tam mohlo velkymi pismenami vypisat chybu-napr. CODE95
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
to radsej prelepim ciernou izolackou
-
A dokaze palubak zobrazovat aktualnu rychlost ako je na? https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=94&t=19083
Tú fotku použil asi z US verzie automatu.
A naco je tachometer?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Všiml jsem si že u nových cruzíků se objevuje již lepší stupeň pc jak je uveden v návodu pro obsluhu( eco,hlavní spotřebiče,průběh spotřeby atd).Nevíte někdo jestli je jiný displej nebo je to otázka softwaru.Je to dodávané se systémem start/stop tak je možná vazba na tuto funkci.děkuji za info