Panel s klimatizaciou
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Panel s klimatizaciou
Dobry den vsetkym. Poprosim o radu s problemom so strednym panelom, konkretne tlacitka s manualnou klimatizaciou + ohrevom zadneho skla + cirkulacia vzduch na Lacetku 1,6. Robia si co chcu. Raz idu zapnut, inokedy nie.Dakujem
- Reklama
Re: Panel s klimatizaciou
Od vlhkosti a siry v lufte casto hniju kontakty v spinacoch. Skus prestreknut kontoxom (spray na kontakty) a par razy zapnut/vypnut.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Od vlhkosti a siry v lufte casto hniju kontakty v spinacoch. Skus prestreknut kontoxom (spray na kontakty) a par razy zapnut/vypnut.
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
Tento problém řeší téma https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... 0&start=15 možná i nějaké další ale zřejmě to tedy bude studený spoj...mělo by stačit přeletovat dle tématu...
Dakujem za odozvu.
Viete my poradit, ktore z poisteik mam pozriet.Uz raz som mal problem z poistkami na radio.
Tvarili sa ze su v pohode.Az po niekolkonasobnom vybrati a zasunuti som ich presvedcil, ze to myslim vazne.Dakujem
Viete my poradit, ktore z poisteik mam pozriet.Uz raz som mal problem z poistkami na radio.
Tvarili sa ze su v pohode.Az po niekolkonasobnom vybrati a zasunuti som ich presvedcil, ze to myslim vazne.Dakujem