Zdravim všetkých Matizákov
síce nie som držitelom toho vozidla, ale moja sestra ,ktorej sa podarilo roztrhnut rozvodovy remen a tým poškodiť ventily......v čom spočíva môj problém?
- vymenil som jej ventily ,všetko tak ako sa ma so zabrusením sediel a so skuškou tesnosti, nove tesnenie pod hlavu valcov, sacie potrubie, termostat, vyfukove potrubie, všetko poskladane v poriadku, nove rozvody aj s novou vodnou pumpou,
- rozvody nastavene v poriadku, s rozdelovačom hýbané nebolo po demontáži
1. pokus o štart ....a nič......všetko som znovu skontroloval či je poriadne zapojene ...všetko v poriadku
skontroloval som sviečky a zistil som že sú mokre, takže benzin do valcov ide ,samozrejme je počuť aj čerpadlo .....
zistil som že sviečky vôbec nedávaju iskru ....čo ma dost prekvapilo , i ked ma napadla jedna vec že možno si to všetko kontroluje riadiaca jednotka ,ale neviem to s určitosťou lebo benzinovým autám sa moc nevenujem, toto bola iba vynimka .....s dieslom som nemal nikdy problem .......síce kedysi som mal škodu 120 ale tá o riadiacej jednotke ani nechyrovala.....
....na diagnostike som nebol s Matizom lebo sa tam nemam ako dostať, tak preto skušam aspon takto niečo zistiť
....ešte by som dodal, že predtym ako sa jej podarilo roztrhnut rozvodak tak auto šlapalo bez problemov a nikdy neboli problemy so štartom
vdaka všetkým za cenne rady
asi rozdelovač?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
Re: asi rozdelovač?
vyriešené , šibalo rozdelovaču, už štartuje na prvy šup
mozes byt prosim konkretnejsi?
aby sme sa aj my mohli poucit ked bude zasa nejaky problem ..
aby sme sa aj my mohli poucit ked bude zasa nejaky problem ..
-
nedoliehal dobre uhlik na palec