Chevrolet Orlando
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Chevrolet Orlando
Pridávam sa k Sajnerovi .
Svoj motor mám rád, tak ho netrápim radením nahor na hranici zdochnutia. Shift teda ignorujem, bolo by super ak by sa dal deaktivovať.
Peter
Svoj motor mám rád, tak ho netrápim radením nahor na hranici zdochnutia. Shift teda ignorujem, bolo by super ak by sa dal deaktivovať.
Peter
- Reklama
Nevim kolik uz jste stihli najet s Vasimi Orly, ale nemuze to byt tim, ze jeste nemate poradne zajety motor? Tedy ze az bude zajety, tak to pojede o trochu lepe i v tech nizkych otackach a tudiz radit vyssi stupen pri rozsviceni shiftu uz nebude takovy nesmysl, ale spis dobre doporuceni jak usetrit na spotrebe?
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
4700 km. Samozrejme motor zabehnutý zrejme ešte nie je. Budem rád ak po zábehu (kedy je možné považovať motor za zabehnutý?) bude mať shift opodstatnenie.
Peter
Peter
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Zkoušel jsem jezdit podle shiftu cca 14dní a spadla mi spotřeba o 0,5l. V současnosti mám najeto 2200km a průměrná spotřeba 8,7 - většinou po dálnici v pěti lidech 120km/hpeterv píše:4700 km. Samozrejme motor zabehnutý zrejme ešte nie je. Budem rád ak po zábehu (kedy je možné považovať motor za zabehnutý?) bude mať shift opodstatnenie.
Peter
ja mam najazdene 10000 km, jazdim bez shiftu a spotreba je zatial 7,65. vcera som prisiel z dovolenky a po 600 km bola spotreba 6,0.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
To je benzín? Proč já si kupuju naftu když s benzínem jezdíte za 6
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
ziadny benzin. LT plus diesel 163 koni . este pridam informaciu o trase. isli sme z zell am see do nitry. 2 dospeli a 2 deti, kufor plny batoziny. po bratislavu bola spotreba 5,9 a kym sme prisli do nitry, stupla na 6,0. po dialnici som ale nesiel 130, ale cca 115-120 km/h. najnizsiu spotrebu som mal kym som prisiel na dialnicu - 4,9. na dialnici to potom stuplo.
Naposledy upravil(a) Sajner dne ned črc 17, 2011 23:01, celkem upraveno 1 x.
Nitra
Nitra
Uf... už jsem se skoro lekl V podpisu to nemáš tak jsem si nebyl jistej....
Čéče,dej si to do profilu,ať víme s čím jezdíš a za koho kopeš.
Já převážně město,nebo mezi dvouma městama a 10 litrů,ale neřeším to.Najeto zatím 900km.
Já převážně město,nebo mezi dvouma městama a 10 litrů,ale neřeším to.Najeto zatím 900km.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
ako cistite palubnu dosku? ja pouzivam sprej, ktory nastriekam a vylestim handrou. ale ta handra mi vsade zanechava chlpy. viete poradit nieco, co chlpy nezanecha? pripadne aky sprej pouzivate?
Nitra
Nitra
Jelenici nebo mikrovlákno a moc to s tím pulírováním nepřeháněj auto je na ježdění a ne na mytí a čištěníSajner píše:ako cistite palubnu dosku? ja pouzivam sprej, ktory nastriekam a vylestim handrou. ale ta handra mi vsade zanechava chlpy. viete poradit nieco, co chlpy nezanecha? pripadne aky sprej pouzivate?
ale vsak viem, mas pravdu
ale ono sa vnutri prijemnejsie sedi, ked tam nie je kopa prachu a bordelu
ale ono sa vnutri prijemnejsie sedi, ked tam nie je kopa prachu a bordelu
Nitra
Nitra
Kup tu švédskou utěrku,před prvním použitím vyprat a pak to stačí jen přejet bez použití stříkání-myslím tí teda ty černé lesklé plochy.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Ahoj vsichni,
brouzdal sem po netu a nasel na korejskych strankach http://www.chevrolet.co.kr krapet vylepseneho Orliho, nez toho co vsichni zname od nas z evropy.
Ma na prvni pohled navic bluetooth a ovladani prijmu hovoru na volantu, bezdotykove startovani - da se ocekavat tedy i bezdotykove odmykani vozu..
v textu (respektive v tom rozsypanem caji) sem se toho tedy moc nedocetl, jen obrazky a jeden taky zasilam, kde je videt ten telefon na volantu a starovani tam co maji evropske verze jen zaslepku misto tlacitka start/stop... treba jsou tyto vychytavky planovane pro novy facelift Orliho, ktery delaji takrka vsechny automobilky po trech letech.
Jinak Orly s temito vecmi a buch vi s cim jeste navic vyjde po prepoctu v LTZ a nafte za 402 946,- Kc (24 630 000,- W)
Jeste tam maji benzinovy dvoulitr v LPG verzi primo z tovarny za 371 535,- Kc (22 710 000,- W), vyber barvy maji bez priplatku...
Nejlevnejsi je benzinovy dvoulitr s prestavbou na LPG za 309 367,- Kc (18 910 000,- W) .... zajimave...
brouzdal sem po netu a nasel na korejskych strankach http://www.chevrolet.co.kr krapet vylepseneho Orliho, nez toho co vsichni zname od nas z evropy.
Ma na prvni pohled navic bluetooth a ovladani prijmu hovoru na volantu, bezdotykove startovani - da se ocekavat tedy i bezdotykove odmykani vozu..
v textu (respektive v tom rozsypanem caji) sem se toho tedy moc nedocetl, jen obrazky a jeden taky zasilam, kde je videt ten telefon na volantu a starovani tam co maji evropske verze jen zaslepku misto tlacitka start/stop... treba jsou tyto vychytavky planovane pro novy facelift Orliho, ktery delaji takrka vsechny automobilky po trech letech.
Jinak Orly s temito vecmi a buch vi s cim jeste navic vyjde po prepoctu v LTZ a nafte za 402 946,- Kc (24 630 000,- W)
Jeste tam maji benzinovy dvoulitr v LPG verzi primo z tovarny za 371 535,- Kc (22 710 000,- W), vyber barvy maji bez priplatku...
Nejlevnejsi je benzinovy dvoulitr s prestavbou na LPG za 309 367,- Kc (18 910 000,- W) .... zajimave...
- Přílohy
-
- neco na zrcatku na kredutku.jpg (161 KiB) Zobrazeno 1882 x
-
- start stop.jpg (37.75 KiB) Zobrazeno 1882 x
-
- orlando z koreje.jpg (61.02 KiB) Zobrazeno 1882 x
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
A tak to je ale mooooc pěkné. Startování tlačítkem sice přežiju, ale to bluetooth je opravdu chyba že tam není ani v LTZ (u nás).