Podezrele mista v motorovem prostoru
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Podezrele mista v motorovem prostoru
Dobry den vsem,
vcera jsem koupil Aveo 1.2 53kw rv 2008. V motorovem prostoru jsem nasel 3 pomerne zajimave mista a rad bych Vas poprosil o nazor jestli je to normalni. Nez s tim zajdu do servisu rad bych vedel jestli to mate taky tak.
Prvni 2 mista jsou docela zrezle srouby coz bych u 3leteho auta necekal.
Treti misto jsou takove subtilni kabliky ktere na mne nepusobi zrovna pevne. Prijde mi ze se to za chvilku snad vyvikla a upadne. Ale treba se pletu.
Dekuji za kazdy nazor a preji hezky vecer.
vcera jsem koupil Aveo 1.2 53kw rv 2008. V motorovem prostoru jsem nasel 3 pomerne zajimave mista a rad bych Vas poprosil o nazor jestli je to normalni. Nez s tim zajdu do servisu rad bych vedel jestli to mate taky tak.
Prvni 2 mista jsou docela zrezle srouby coz bych u 3leteho auta necekal.
Treti misto jsou takove subtilni kabliky ktere na mne nepusobi zrovna pevne. Prijde mi ze se to za chvilku snad vyvikla a upadne. Ale treba se pletu.
Dekuji za kazdy nazor a preji hezky vecer.
- Přílohy
-
- motor2.JPG (56.74 KiB) Zobrazeno 3865 x
-
- motor1.JPG (123.19 KiB) Zobrazeno 3865 x
-
- motor0.JPG (150.55 KiB) Zobrazeno 3865 x
- Reklama
Re: Podezrele mista v motorovem prostoru
Jeste detail tretiho mista.
- Přílohy
-
- motor3.JPG (111.43 KiB) Zobrazeno 3864 x
Ahoj, vidím to máš motor 1.2, já más sice 1.4 a rok 2009 ale ty šrouby tak rezavé nemám, ty káblíky mám taky stejně jako ty tak odjizolované, to je asi normální. Doufám ,že ti Aveo bude dobře sloužit
Fuha tie šroby su poriadne zhrdzavené tie kábliky to je v poriadku to tak ma byt určite takto to v dnešnej dobe robia viš niečo sa ti odjebe a hned calen v servise a je to prkotina ale človeka to nenapadne tak preto to tak robia ale to je jedno tie ja mám leganzu 99 ročník a nemám takto zhrdzavené jak ty na aveu co je ročník 2008.
Ale inak pekne Auti nech poslúcha
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Kabliky jsou ok, mam to stejne, to jak je to orezle je tim, ze auto zrejme dlouho nekde stalo, udela to vlhko a jak se nejezdi, srouby se daji vymenit, na tom bych vadu nehledal, hlavne jestli dobre jezdi, ja kapotu oteviram pouze na dolevani vody do ostrikovacu
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
ahoj,ty káble mám taky takhle odizolované,ale ty šrouby jsou hezký,já mám avejko necelí 2 roky a najeto už přes 40000km ale nemám to tak zrezlé
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
riesite tu vidim hrdzave skrutky, ktore ja osobne by som ani neriesil. Ale ked to chces mat naozaj OK tak daj dole skrutky potom daj dole ten plexhovy dekel a ocisti vifukove potrubie , to bude tiez od hrdze. Potom nastriekaj na novo ten plech a pri montazi pouzi mosadzne skrutky. ato bude pekne stale.
Ja ich pouzivam pri oprave, ked sa meni povedzme tesnenie pod hlavu, alebo tesnenie pod vyfukove potrubie. dam nove mosadzne styfty a aj matice. je to par eur na viac ale kvalitnejsie a aj krajsie.
co sa tyka tych kablov to nemusis riesit. to je OK
ale ked Ti to vadi tak doporucujem zaizolovat plastovou izo paskou.Ale zbytocne.
Ja ich pouzivam pri oprave, ked sa meni povedzme tesnenie pod hlavu, alebo tesnenie pod vyfukove potrubie. dam nove mosadzne styfty a aj matice. je to par eur na viac ale kvalitnejsie a aj krajsie.
co sa tyka tych kablov to nemusis riesit. to je OK
ale ked Ti to vadi tak doporucujem zaizolovat plastovou izo paskou.Ale zbytocne.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
akoze mam tiez tvoj rok a aj tvoj motor ale hrdzave to nemam, ale ako lomngi pise vymen sroby a mas pokoj
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
- R.mysak
- Kontaktovat uživatele:
tenhle problem jsem mel taky kryci plech jsem oddelal a ze spodu to bylo tak schnily ze ty to mas proti tomu krasny natrel jsem to komplet barvou na kamna a je klid
-
Ja mám ten istý ročník auta, aj motor a mám tak isto tie šróby hrdzavé je to len chevrolet.Daewoo bolo kvalitnejšie...
zalezi od garazovania
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
Mám rok 2009 stojím venku a motor jako novej, každej měsíc ho pucuju
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Přesně to si taky myslím. Určitě to auto stávalo v garáži, kde bylo i v zimě nad nulou. Já mám totiž stejnou garáž a když tam dám auto v zimě trochu od sněhu, drží se tam velká vlhkost a dost to rezne. Venku by tomu autu asi bylo líp. Jenže takto sednu ráno do teplýho auta a hlavně je pod zámkem, takže o něj nemám v noci strach.jamal89 píše:zalezi od garazovania
Chevrolet Captiva 2,4 litru, DOHC, 16V, r.v.2006
Chevrolet Aveo 1,2 litru, SOHC, 8V, r.v.2006
Chevrolet Aveo 1,2 litru, SOHC, 8V, r.v.2006