Jake handsfree do Orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
Jake handsfree do Orlanda
Chtěl bych se Vás zeptat, jestli jste už někdo řešili handsfree, jelikož autorádio nemá BT, tak potřebuji sehnat 100% kompatibilní Handsfree sadu.
Hlavně mě zajímá jestli Orlando má ISO konektor, protože většina HF sad se k rádiu připojuje právě přes něj.
Kdybyste měli jiný námět jak připojit HF sadu tak sem s tím.
Hlavně mě zajímá jestli Orlando má ISO konektor, protože většina HF sad se k rádiu připojuje právě přes něj.
Kdybyste měli jiný námět jak připojit HF sadu tak sem s tím.
- Reklama
Re: Jake handsfree do Orlanda
Tedy sice nemám Orla, ale HF sadu jsem kupoval kompaktibilní k telefonu a ne k autu. Mam Parrot. Někde tu je o tom diskuze /ale tak půl roku stará/. Sadu jsem si nechal přidělat a co si tak pamatuji, tak se musel sehnat nějaký jiný konektor. Ale to nebyl problém. Jde to pěkně a asi na pět telefonů.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
a nechaval jsi to montovat v autorizovanem servise, nebo u nějakých profiku na HF sady?
jde mi o uznání záruky v případě zásahu do palubovky
jde mi o uznání záruky v případě zásahu do palubovky
Do nového auta jsem sám nechtěl vrtat, takže normálně v chavrolet servisu. Žádný zásah do palubovky nebyl.
Je to v sekci Cruze-elektronika - montáž Blototh
Je to v sekci Cruze-elektronika - montáž Blototh
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
Já jsem si koupil CELLEDEN 2802 LCD,páruje se to přes bluetooth a vypadá to na palubovce super.Jenže mě to je k ničemu páč skoro nevolám,milenku nemám,tak pokud by někdo měl zájem tak to na netu omrkněte,prodal bych to za 900,-i s poštovným.Ještě rok v záruce.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Jozan, tak jsem se podival na ten net a vypadlo na me tohle
http://www.pouzdronamobil.cz/pouzdronam ... N-SPB-2802
ale ta cena je nejaka nizsi nez ta za kterou prodavas
Asi nejaky vyprodej co? (750.-)
http://www.pouzdronamobil.cz/pouzdronam ... N-SPB-2802
ale ta cena je nejaka nizsi nez ta za kterou prodavas
Asi nejaky vyprodej co? (750.-)
A ejhle,já jsem to loni koupil za 1600,-.Tak to se omlouvám a koukám že to asi věnuji nějakému telefonistovi!
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Mě chtěl prodejce montovat HF sadu Parrot, nakonec jsem ji nevzal, mám objedbané HF SeeCode na volant. Cena nového je cca 3500,- mě se podařilo ji sehnat za 1000,- na Aukru (novou). Měl jsem něco podobnýho v bývalým autě a spokojenost. SeeCode je prej třída, uvidím, až to namontuji.
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
[quote="johnlord"]Mě chtěl prodejce montovat HF sadu Parrot, nakonec jsem ji nevzal, mám objedbané HF SeeCode na volant. Cena nového je cca 3500,- mě se podařilo ji sehnat za 1000,- na Aukru (novou). Měl jsem něco podobnýho v bývalým autě a spokojenost. SeeCode je prej třída, uvidím, až to namontuji. [/quote
Řešení Seecode na volantu. Docela mě překvapila slušná srozumitelnost hovoru. Jediné, co mi chybí je transmiter do rádia, ale i tak velice slušné.
Řešení Seecode na volantu. Docela mě překvapila slušná srozumitelnost hovoru. Jediné, co mi chybí je transmiter do rádia, ale i tak velice slušné.
- Přílohy
-
- Kabina2.JPG (210.76 KiB) Zobrazeno 8117 x
-
- Volant1.JPG (200.46 KiB) Zobrazeno 8117 x
za tisicovku dobry
ja si necham dat neco co bude skryte v palubce a propojene s radiem jen pres bluetooth, ale nejdriv neco takoveho musim najit
a taky samozrejme musim mit nejdriv Orla, aby bylo kam namontovat
ja si necham dat neco co bude skryte v palubce a propojene s radiem jen pres bluetooth, ale nejdriv neco takoveho musim najit
a taky samozrejme musim mit nejdriv Orla, aby bylo kam namontovat
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
nevadi to pri rizeni? pri prehmatovani volantu?
ja casto drzim volant za horni cast volantu levackou, kdyz treba nekde popojizdim, na dalnici drzim volant samozrejmne pravou i levou rukou. Toto je ale jen otazkou jak komu co vyhovuje, urcite je prima, ze to je pekne po ruce a nemusi se nikde nic satrat kdyz nekdo vola.
ja casto drzim volant za horni cast volantu levackou, kdyz treba nekde popojizdim, na dalnici drzim volant samozrejmne pravou i levou rukou. Toto je ale jen otazkou jak komu co vyhovuje, urcite je prima, ze to je pekne po ruce a nemusi se nikde nic satrat kdyz nekdo vola.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
naky píše:nevadi to pri rizeni? pri prehmatovani volantu?
Při řízení to nevadí, jen trošku stíní na přístrovku, ale nastavil jsem si volant tak, abych viděl vše potřebné.
Jinak komfortní, pohodlné
Kupuji tuto GPS do auta: http://www.alza.cz/dynavix-tera-evropa- ... 198003.htm
Připevním nad kapličku,naladím přes FM na své radio (své repro), strčím do toho SD card s filmem a mám super DVD.
Ta GPS má i Bluetooth takže není problém spárovat a mluvit pře zabudovaný Handsfree a tudíž budu slyšet volajícího přes své repro.
Připevním nad kapličku,naladím přes FM na své radio (své repro), strčím do toho SD card s filmem a mám super DVD.
Ta GPS má i Bluetooth takže není problém spárovat a mluvit pře zabudovaný Handsfree a tudíž budu slyšet volajícího přes své repro.
Ahoj Jožan, já mám na prodej GPS- ku MIO Moov V735 TV
Mám ji od vánoc a už 4 měsíce ji nepoužívam.
TV hraje výborně vyskoušeno v Praze za jízdy a hraje i ve věčších rychlostech bezproblému.
Filmi na kartě hrají taky dobře.
Cena za 4000 Kč komplet balení, mám ktomu myslím ještě paragon a zaruční list.
Mám ji od vánoc a už 4 měsíce ji nepoužívam.
TV hraje výborně vyskoušeno v Praze za jízdy a hraje i ve věčších rychlostech bezproblému.
Filmi na kartě hrají taky dobře.
Cena za 4000 Kč komplet balení, mám ktomu myslím ještě paragon a zaruční list.
Carthell Prg
Tady je odkaz na stranku s popisem, pro představu.
http://www.mio.cz/mio-moov-v735u/
http://www.mio.cz/mio-moov-v735u/
Carthell Prg