Dobry den vsem,
zajimam se o jedno 3lete Aveo co ma udajne najeto 30tis km. Bezpecne vim o nem tohle:
- Prvni registrace 1/2008
- Servisni prohlidka 12/2008 (15tis km)
- Pak uz zadna servisni prohlidka. Jenom v r. 2009 menene (dle servisu kde jsem si zavolal) brzdove desticky.
- 2/2011 doplacen leasing a auto prodano do bazaru odkud se ruznou cestou dostava az ke mne.
Neni to podivna historie? Proc by nekdo menil desky po 15-30tis km? Myslel jsem ze desticky vrdrzi klidne 50 i vic. V autech se moc nevyznam, co si myslite?
Zvlastni servicni historie Aveo - koupit nebo nekoupit?
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Reklama
Re: Zvlastni servicni historie Aveo - koupit nebo nekoupit?
Čau kluku!!!
divný to není protože mám aveo dva roky a nechám si vyměnit desky i s kotoučama,jsou skřivený a to brzdu jen lehtám najeto 23000km.Servisky dál nedělal protože to poslal dál taky teď pojedu na druhou a poslední garančku,prdím na to
divný to není protože mám aveo dva roky a nechám si vyměnit desky i s kotoučama,jsou skřivený a to brzdu jen lehtám najeto 23000km.Servisky dál nedělal protože to poslal dál taky teď pojedu na druhou a poslední garančku,prdím na to
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Není lepší ty kotouče nechat přebrousit a vyměnit jen destičky?ladinek píše:Čau kluku!!!
no nevím nadhodím to na garančce a uvidí se,já myslím že to přebrousí a ono se to skřiví znovu,těch kotoučů skřivených je hodně případů.Uvidíme jak se k tomu postaví.Když tak bych koupil nějaký kvalitní,ne ty bláta co tam jsou teď.Brzdím s tím fakt jak v bavlnce.
Edmund Burke
Edmund Burke
Podle mého se ty nové zkroutí rychleji jak ty broušené. Otázkou je, do jaké míry lze větrané kotouče brousit. Na Raceru jsem měl plné a to bylo jednodušší. Bývalý majitel servisu v Praze Kyjích (už je po smrti) mi tenkrát vymlouval koupit nové právě z důvodu, že je menší možnost, že se zase zkroutí..
Na Lanosu ani nyní na Lacetti tento problém neznám. (Alespoň doufám). U Lacetti mám destičky na předku už 60 tis. a jsem z toho již nervozní. Tak dlouho mi destičky nikdy nevydržely.
Na Lanosu ani nyní na Lacetti tento problém neznám. (Alespoň doufám). U Lacetti mám destičky na předku už 60 tis. a jsem z toho již nervozní. Tak dlouho mi destičky nikdy nevydržely.
no právě je to hodně tenký ty větrané,taky se mě to stalo poprvé co jezdím že jsou zkroucený,při vyšší rychlosti je to hodně nepříjemný a hrozně otravný to třepání volantem,otázka je jestli to dají na záruku v což doufám.
Edmund Burke
Edmund Burke
Každopádně abych se vrátil k tématu,na internetu jsou Avea s najetými 30 000 km rv. 2008 a mají je za 120 000tis v průmru i míň což je dobrá cena takže já bych bral pokud nestojí třeba 160 000 kč to už se vyplatí nový
Edmund Burke
Edmund Burke