Víko zadního kufru

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
radgosk

Re: Víko zadního kufru

Příspěvek od radgosk »

Dnes som sa pozrel na konstrukciu toho zavesu a musim konstatovat, ze keby ten co to navrhoval pohol rozumom, tak tie zavesy by nemuseli vobec zasahovat to batozinoveho priestoru ale boli by maximalne na urovni toho krytu nad blatnikom. Chystam sa to zakrytovat podobne ako to ma US verzia, a kable pekne krasne presuniem na vonkajsiu stranu aby to malo aj nejaku logiku, lebo ked vidim tie zavesy tak ma trha, vyzera to ako na trabante :lol: vysledok by mal byt do 2 tyzdnov, tak potom hodim obrazky.
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
Reklama

chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Hele ja jsem se s tim taky ted potykal, protoze jsem vezl 5 lidi, vsichni krosna spacaky atd a je jasne, ze kufr musis naskladat s ohledem na ty zavesy, ale kufr ti neomezi. Zaviraji se podel kraje, tzn z kufru ukousnou tak 3 cm na sirku na kazde strane, neni to moc. A staci se podivat na nove auta, vsichni se v ramci uspor vraceji k tomuto reseni, kolikrat jsou ty zavesy vedeny takhle "blbe" volne jako u Cruze, na plynove vzpery dneska vsichni kaslou, bohuzel
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Kludne by sa to mohlo vyriesit aspon takto, nech clovek vie pokial moze pchat batozinu!

Inak Chrudosi, dnes sa mi snivalo ze sme sa stretli a ty si dosiel na vytundzenom Cruzovi! Mal si ho taky modro-veltovy prerobeny na cabrio! :D :PP:
Přílohy
2009-mercedes-benz-cls-class-4-door-sedan-5-5l-trunk_100255222_l.jpg
2009-mercedes-benz-cls-class-4-door-sedan-5-5l-trunk_100255222_l.jpg (84.69 KiB) Zobrazeno 1816 x
2011-BMW-5-Series-trunk-Photos.jpg
2011-BMW-5-Series-trunk-Photos.jpg (14.59 KiB) Zobrazeno 1816 x
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
radgosk

Příspěvek od radgosk »

takto to veru malo vyzerat aj v cruze, ale celkovo sa mi ten system paci, asi lepsie ako vzpery, najma ked sa ma veko otvarat elektricky.
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ked sa dobre pozries, tak na BMW tam vidis gombik, ktory kufor zatvara a ma to aj elektr. otvaranie...
radgosk

Příspěvek od radgosk »

Kjub píše:Ked sa dobre pozries, tak na BMW tam vidis gombik, ktory kufor zatvara a ma to aj elektr. otvaranie...
JJ, keby sa s tym niekomu chcelo hrat, tak na cruze by sa el. otvaranie/zatvaranie veka dalo v pohode poriesit, ten system uchytenia to umoznuje spravit relativne jednoducho
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Kjube, takove nocni mury teda! Ale ten cabrio, to neni spatny napad :) Jen bych si k tem fotkam (klasicky) zarypal.
1. Jsou to min. trikrat drazsi auta, tam se to elegantni reseni jaksi ocekava, takze to neni fer pomerovat.
2. na druhou stranu i nova E klasse ma uchyceni uz zase jako Cruze.
3. U te 5er je jasne videt, jak je omezeny kufr! Pri otevreni je siroky od kraje ke kraji, jakmile zacina zavazet kolo a i vzpera, kufr je celkove zuzen na sirku mezi vzperama, tohle bych teda nechtel. Ted muzu v Cruzovi dat v pohode krosnu pod vzperu a davat so pozor, co dam na ni, ale aby mi kvuli eleganci zuzila cely kufr, tak to mi prijde jako blbost.
4. No a hlavne jde videt, ze od plynovych vzper se upustilo absolutne, coz je (bylo) jedine elegantni reseni, ktere sedanu neubira kufr. Jestli je pevna vzpera jakou mame my zakrytovana nebo ne, uz je vlastne jedno, misto zabere tak jako tak
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Inak riesenie na fotkach podobne ako mame my, az na to ze je to (aspon na tom medaku-to viem na isto) je zatvaranie nejak brzdene, lebo tam ked svihnes s kufrom, aj tak sa zatvori pomali. S Cruzovskym kufrom ked svihnes tak to rozbijes... :lol:
Ale to su tie detaily, za ktore si pri BMW, Medakoch atd. poriadne priplatis. :o)
ladinek

Příspěvek od ladinek »

v Aveu je to taky ,ale je to dost nepraktický -P
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Cruze se taky svym zpusobem pribrzdi, resp proti zavreni pomaha trusku ten "mechanismus otvirani", takze az tak ten kufr nerozbijes. Co mi vadi je drnceni znacky pri zavirani.

Nicmene jak je videt, reseni kufru je u vsech aut stejne, jen obohacene o nejake ficury, zadny prevrat se ale nekona
radgosk

Příspěvek od radgosk »

to drncanie tej znacky vie veru pekne nasrat, normalne sa za to hanbim :lol: chce to 3m pasku a poriadne to tam prichytit.
666

Příspěvek od 666 »

Však je to jen v sedanech a jak zde kdosi kdysi psal tak sedanem jezdí mafiáni. :D Samopal a bazuka se tam vejdou bez problémů :lol:
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
ladinek

Příspěvek od ladinek »

sedan a mafiání :lol: Cruze Nostra :lol: kdyby mě v autě drnčela jen značka na víku tam jsem jak Kmotr :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
radgosk

Příspěvek od radgosk »

nema niekto na predaj 3m automotive obojstrannu pasku na tu znacku? nechce sa mi kupovat 66 metrov :lol:
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Ja ti predam- 1cm za 10 eury. :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Interiér a exteriér“