Hledám a nenecházím
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Hledám a nenecházím
Dostal jsem nápad jak si upravit v letních měsících přísun vzduchu do kabiny aby v ní nebyl tak horký, ale v tomhle autě které jsem si nedávno koupil r.v. 1998 (bohužel bez klimy) se mi nedaří zjistit, kudy je vlastně nasáván vzduch pro větrání v interiéru. Není to nějaký monolit schovaný pouze pod palubovkou s přísunem vzduchu pouze z kabiny (to snad ne)? Díky za radu a návod kde to je.
P.S. Nevíte kde by se dal sehnat pouze vypínač (ne celý ovládací modul jak mi ho nabízeli v servisu) na klimu?
- Reklama
Přísun čerstvého vzduchu je pod plastem kolem stěračů a když se díváš do motoru zepředu v levém zadní rohu je taková plastová nádobka a vedou do ní dvě podtlakové hadičky a když tu nádobku vyndáš je za ní otvor kam se dává filtr klimatizace (nasávaného vzduchu z venku). Na co potřebuješ vypínač klimy ? Chceš si ji sám namontovat
Já jen že sme to už párkrát dělali a jestli to chceš mít profesionální tak je to práce na týden a jde ti z toho i hlava kolem a navíc potřebuješ takový množství věcí které se nedají běžně koupit že to je porod.Ale zase na druhou stranu když chceš jen klimatizovat a je ti jedno jak je to udělaný tak to potom jo ale ta od nás to nepozná ani profík že je tam dodělávaná