Pivson píše:benzínové verze není celkem problém, tu dostanete relativně rychle, pokud se vybere ze skladových vozů.
Nebo se najde něco na lodi a tak.
Ale nad naftou pláčeme
naftové motory stojí a platí jak pro orlando, cruze či captiva
Rozhodně za to nemůže dealer či import ĆR
Ty kluci dělají maximum, ale kde nic není ani smrt nebere.
Občas se něco najde, ale je toho míň než safranu.
Tak to máte pravdu,
dnes mi to přišlo na mail od Srby. Benzíny jsou a budou , ale nafťáci ne, možná prý v září, ale i k tomuto termínu jsou prý skeptičtí. Bohužel nejsou řídící jednotky takže všechny diesly u Chevroletu stojí a nevyrábí se
Tak že si pěkně počkám a že už čekám 4 měsíce a minimálně další 4 mě asi čekají
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ s navi, bílá olympic
Peugeot 307 1.6 16V (109k) Break
Volkswagen Vento 1.9D
Škoda Felicia 1.3 50kW
Škoda Forman 1.3L
Pivson píše:benzínové verze není celkem problém, tu dostanete relativně rychle, pokud se vybere ze skladových vozů.
Nebo se najde něco na lodi a tak.
Ale nad naftou pláčeme
naftové motory stojí a platí jak pro orlando, cruze či captiva
Rozhodně za to nemůže dealer či import ĆR
Ty kluci dělají maximum, ale kde nic není ani smrt nebere.
Občas se něco najde, ale je toho míň než safranu.
Tak to máte pravdu,
dnes mi to přišlo na mail od Srby. Benzíny jsou a budou , ale nafťáci ne, možná prý v září, ale i k tomuto termínu jsou prý skeptičtí. Bohužel nejsou řídící jednotky takže všechny diesly u Chevroletu stojí a nevyrábí se
Tak že si pěkně počkám a že už čekám 4 měsíce a minimálně další 4 mě asi čekají
Vydrž, čekání se vyplatí, já mám sice benzínovou verzi, ale autíčko super - mazel
Tom
To je to s těma řídícíma jednotkama fakt tak špatný, že stojí výroba dieslů?! Tak to přeji dodavateli ŘJ (případně jeho dodavatelům) upřímnou soustrast, to si na nich automobilky pěkně smlsnou...
Jinak pro nás, co máme objednaný benzínový verze to může bejt pozitivní, aspoň těch benzínů snad dělaj o to víc a všichni se brzy dočkáme (sorry dieslaci...)
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ... Suzuki AN400 Burgman '99
korka píše:Všechny Vás zdravím , pokud by tady měl někdo zájem o Orlando , odepiště , vím o dealerovi který je má k dispozici do měsíce.Zatím ahoj
Ahoj, Orlanda sice nějaká jsou (i jako skladovky) ale jsou to jen benzíny a většinou ne s LTZ výbavou. Tady spousta lidí čeká na objednané nafťáky, o kterých zatím žádné zprávy.
Mimochodem - máte někdo nějakou zprávu že vaše objednané auto už je na cestě (pokud je to nafta)?
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Teda korko ty jsi tajemnej jako hrad v Karpatech. Když si dám vyhledávání v servisech tak najdu během pár minut cca 20 kusů Orlanda benzín LTZ v bílé barvě k dodání IHNED.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
No jiste nebo to jsou auta bez barvy a proto jich je dostatek preci jen lakovani zabere dost casu a penez :DDoby kdy to slo na odbyt Policii a sanity je pryc tak to cpou do prodeje a nuti to lidem zadarmo
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
666 píše:Teda korko ty jsi tajemnej jako hrad v Karpatech. Když si dám vyhledávání v servisech tak najdu během pár minut cca 20 kusů Orlanda benzín LTZ v bílé barvě k dodání IHNED.
To by mě zajímalo - jak si mám dát vyhledávání v servisech? Že by někde ležel zapomenutý kus VCDi LTZ AT
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
666 píše:Teda korko ty jsi tajemnej jako hrad v Karpatech. Když si dám vyhledávání v servisech tak najdu během pár minut cca 20 kusů Orlanda benzín LTZ v bílé barvě k dodání IHNED.
To by mě zajímalo - jak si mám dát vyhledávání v servisech? Že by někde ležel zapomenutý kus VCDi LTZ AT
666 píše:Korka psal o benzínech, anebo neumím číst? Pokud chci vyhledávat tak stačí vyhledat prodejce a na jejich stránkách skladové vozy. Nebo je to problém
Si piš že je to problém , ani benzíny nejsou, teď dostanou někteří dealeři par kusů a toť vše