Orlando 1.8 LT+, el. okna a ine drobnosti
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Orlando 1.8 LT+, el. okna a ine drobnosti
Zdravim, coskoro sa stanem stastnym majitelom Orlanda. Moje buduce auto je uz na predajni zarezervovane a prevziat si ho pojdem o 2 tyzdne (po dovolenke). Podrobne som si prestudoval navod a specifikacie mojej verzie (1.8 LT+) a zarazili ma dve veci:
1. okna maju aut. dojazd len smerom dole (dvojpolohove tlacitko), smerom hore to uz zrejme treba "drzat" aby sa zavrelo, pretoze tlacitko smerom hore ma iba jednu polohu, pricom podla navodu by to malo byt dvojpolohove, teda s aut. dojazdom aj smerom hore.
2. Podla specifikacii by verzia LT+ mala mat kozeny volant a hlavicu riadiacej paky, avsak v mojom pripade je kozeny iba volant, riad. paka je z tvrdeho plastu.
Ako to mate vy? Mam sa zmierit s tym, ze papier vela znesie, alebo ziadat od predajcu satisfakciu (zlavu alebo napravu uvedenych nezrovnalosti)?
Dakujem.
L.
1. okna maju aut. dojazd len smerom dole (dvojpolohove tlacitko), smerom hore to uz zrejme treba "drzat" aby sa zavrelo, pretoze tlacitko smerom hore ma iba jednu polohu, pricom podla navodu by to malo byt dvojpolohove, teda s aut. dojazdom aj smerom hore.
2. Podla specifikacii by verzia LT+ mala mat kozeny volant a hlavicu riadiacej paky, avsak v mojom pripade je kozeny iba volant, riad. paka je z tvrdeho plastu.
Ako to mate vy? Mam sa zmierit s tym, ze papier vela znesie, alebo ziadat od predajcu satisfakciu (zlavu alebo napravu uvedenych nezrovnalosti)?
Dakujem.
L.
Orlando 1.8 LT+, strieborna ICE
- Reklama
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Re: Orlando 1.8 LT+, el. okna a ine drobnosti
NO nevím, já tedy páku mám koženou, ale stahování oken je stejné- dolů dojezd, nahoru ručně. Mám ale verzi LTZlubof píše:Zdravim, coskoro sa stanem stastnym majitelom Orlanda. Moje buduce auto je uz na predajni zarezervovane a prevziat si ho pojdem o 2 tyzdne (po dovolenke). Podrobne som si prestudoval navod a specifikacie mojej verzie (1.8 LT+) a zarazili ma dve veci:
Dakujem.
L.
OK, vdaka, na tu paku sa opytam predajcu a s oknami sa zmierim...johnlord píše: NO nevím, já tedy páku mám koženou, ale stahování oken je stejné- dolů dojezd, nahoru ručně. Mám ale verzi LTZ
V manuálu je také postup, pokud to nefunguje - zkoušel jsi to? Tedy po zavření okna držet spínač pro zavírání ještě další 2s stisknutý, tím by se mělo okno "nastavit".
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Ano,ale to je jen v případě že odpojíš baterii,pak je někdy nutné okna znovu "naprogramovat".Ale budou fungovat stejně,tedy dolu automaticky,nahoru ručně.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Nahoru vždy ručně - nejde programovat.
již jsem to hledali.
Kožená řadička taky není - pravděpodobně chyba v ceníku.
Již jsem to taky řešil
již jsem to hledali.
Kožená řadička taky není - pravděpodobně chyba v ceníku.
Již jsem to taky řešil
Tak zajtra si idem po Orlando (1.8 LT+, strieborna ICE). Vcera som si ho bol detailne obzriet, ci nenajdem nejake chybycky krasy. Prijemne ma prekvapilo obutie... Michelin Primacy HP, cize v podstate premiove gumy od Michelinu... Ocakaval som skor Kumho alebo nieco podobne... Taktiez vyvazenie disku jednym 7,5g zavazim svedci o pomerne presnom disku a pneumatike (alebo nastala vzacna, nie velmi pravdepodobna situacia, kedy nerovnosti pneu vykompenzovali nerovnosti disku)... Tento prispevok asi nema velku informacnu hodnotu, len som sa chcel podelit s dojmami...
Tak gratulace!!!
Jinak Kumho patří mezi 10 největších výrobců pneu,je to jihokorejská firma a s těma Michelinama to snese srovnání.
Jinak Kumho patří mezi 10 největších výrobců pneu,je to jihokorejská firma a s těma Michelinama to snese srovnání.
Yamaha XJ6 Diversion,Yamaha WR 250R,Chevrolet Orlando 1,8LTZ černá metalíza
Jak to teda máte vy ostatní s ovládáním oken?
Já si Orlíka dovezl dneska a přední okna mají dojezd nahoru i dolů. Zadní jen dolů...
Já si Orlíka dovezl dneska a přední okna mají dojezd nahoru i dolů. Zadní jen dolů...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Predné aj zadné dojazd iba dolu.
Tak tomu nějak nerozumím...
Je to poznat i na tlačítkách, že mají dvě polohy nahuru i dolů, u tebe ne?
Je to poznat i na tlačítkách, že mají dvě polohy nahuru i dolů, u tebe ne?
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Máš pravdu, ja mám dve polohy iba dolu.
Tak koukám, že se montuje, co je zrovna na skladě...
Doufám, že mi na oplátku nebude zase něco chybět, co by tam být mělo... aby se to vyrovnalo...
Doufám, že mi na oplátku nebude zase něco chybět, co by tam být mělo... aby se to vyrovnalo...
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Tak to začíná znít hrozně - číňan šáhl vedle a použil jiný vypínač? ehm... no to chci vidět co přijde nám...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
peterv píše:Máš pravdu, ja mám dve polohy iba dolu.
Já taky