Tempomat
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Tempomat
neviete niekto, ci sa da dodatocne namontovat do orlanda tempomat? mam verziu LT plus, ktora standardne tempomat nema.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Nitra
- Reklama
Re: Tempomat
To už se taky někde v hlavním tématu řešilo... zatím nikdo neví
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Troufnul bych si tvrdit, že to je v dnešní době jen otázka ovladačů na volantu a software, ale ruku do ohně bych za to nedal. A že ti to někde udělají, tak za to už vůbec ne...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Kdyby to bylo jen tak, bylo by to super.dadif píše:Troufnul bych si tvrdit, že to je v dnešní době jen otázka ovladačů na volantu a software, ale ruku do ohně bych za to nedal. A že ti to někde udělají, tak za to už vůbec ne...
Kabeláž tam není a mění se třeba i volant
Tak ještěže jsem tu ruku do ohně nedával, je vidět, že v Korei umí šetřit...
Na současným autě západoněmečtí soudruzi šetřili tam kde neměli , ale co se týká výbavy, tak ačkoliv nemám Ghia, všechno už je tam nachystaný, jen zapojit, tam nešetřili...
Na současným autě západoněmečtí soudruzi šetřili tam kde neměli , ale co se týká výbavy, tak ačkoliv nemám Ghia, všechno už je tam nachystaný, jen zapojit, tam nešetřili...
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Zrovna u Mondea dodatečná montáž tempomatu znamená bohužel vyměnit úplně všechno.... takže to tam zrovna připravené není
Fakt ne? Zrovna tempomat u Mondea už mám, takže nevím, ale co vím, tak např. kabeláž k vyhřívání sedaček tam mám připravenou, pro osvětlení prostoru nohou stačilo nasadit žárovky, vyhřívání předního okna (co jsem čet) bývá taky připravený...
Je fakt, že mě toho do plný výbavy u Mondea moc neschází, tak jestli je to i tím...
Každopádně mě zrovna tempomat chybět nebude, nikdy jsem si na něj nezvyknul, po dálnici jezdím málo a po městě ho člověk moc neužije
Je fakt, že mě toho do plný výbavy u Mondea moc neschází, tak jestli je to i tím...
Každopádně mě zrovna tempomat chybět nebude, nikdy jsem si na něj nezvyknul, po dálnici jezdím málo a po městě ho člověk moc neužije
Suzuki AN400 Burgman '99
Suzuki AN400 Burgman '99
Nové informace - TEMPOMAT BY MĚL JÍT NAMONTOVAT I DO NIŽŠÍ VERZE - LS PLUS
Mění se volant a naprogramuje se.
Ještě to není 100%ní ale bude se to zkoušet.
Mění se volant a naprogramuje se.
Ještě to není 100%ní ale bude se to zkoušet.
To ani na zadnym nemeckym foru neni poreseno? To jsou taky dobry bastliri (mysleno v dobrem) a dodelaji i co nejde
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Naopak - tam kupují pouze LTZmilosh píše:To ani na zadnym nemeckym foru neni poreseno? To jsou taky dobry bastliri (mysleno v dobrem) a dodelaji i co nejde
Dodatočná montáž tempomatu do LT+ stojí okolo 80€ a práca cca 15€ , na volante sa akurát vymení krytka a dá sa tam tempomat
kabeláž je už v predpríprave a do motorového priestoru sa namontuje nejaká krabyčka , aspoň tak mi to vysvetlil môj predajca.
kabeláž je už v predpríprave a do motorového priestoru sa namontuje nejaká krabyčka , aspoň tak mi to vysvetlil môj predajca.
Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k
Prosím, prosím meno predajcu.
Ak to je pravda, okamžite si ho dávam domontovať
Ak to je pravda, okamžite si ho dávam domontovať
goli píše:Dodatočná montáž tempomatu do LT+ stojí okolo 80€ a práca cca 15€ , na volante sa akurát vymení krytka a dá sa tam tempomat
Potvrdzujem. Spomínam si, keď tentoraz ale naši kolegovia dorábali KESSY ( bezkľúčový prístup ) po doplnení objednávky zákazníkom ( auto už bolo hotové, všetko z neho muselo von, ešte aj prístrojovka bola na kusy )milosh píše:To ani na zadnym nemeckym foru neni poreseno? To jsou taky dobry bastliri (mysleno v dobrem) a dodelaji i co nejde
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Predajca - Autocentrum Attila Ondrej Rožňava.
Citroen AX 1,4 D , Daewoo Nexia sedan ,1,6 DOHC , Fabia 1,2 HTPi , Chevrolet Orlando LT+ 2,0 VCDi 163 k
tak teraz si ma zaujalgoli píše:Predajca - Autocentrum Attila Ondrej Rožňava.
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Nitra
Nitra