CHEVROLET ORLANDO LTZ, LT+
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
CHEVROLET ORLANDO LTZ, LT+
Zdravím všechny nové majitele Orlanda. Koupil jsem diesel LT plus, mám ho tři měsíce a urazil jsem již 9000 km. Jsem nadmíru spokojen. Mám bílého, vypadá elegantně, jen je náchylnější na ušpinění. Teď sháním příčníky za rozumnou cenu, pokud by jste věděli o neoriginálních, budu rád za info.
- Reklama
Re: CHEVROLET ORLANDO LTZ, LT+
Hlouša píše: Zdravím všechny nové majitele Orlanda. Koupil jsem diesel LT plus, mám ho tři měsíce a urazil jsem již 9000 km. Jsem nadmíru spokojen. Mám bílého, vypadá elegantně, jen je náchylnější na ušpinění. Teď sháním příčníky za rozumnou cenu, pokud by jste věděli o neoriginálních, budu rád za info.
Ahoj,
tak to ti blahopřeji . Já mám objednaného taky diesla a taky bílého, ale LTZ. A jak jsem psal v části " doba dodání" tak si ještě dlouho počkám. Jak se ti ho podařilo sehnat tak rychle ? Já ho objednával na začátku března a dostanu ho možná až v září . Jakou máš spotřebu?
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ s navi, bílá olympic
Peugeot 307 1.6 16V (109k) Break
Volkswagen Vento 1.9D
Škoda Felicia 1.3 50kW
Škoda Forman 1.3L
Peugeot 307 1.6 16V (109k) Break
Volkswagen Vento 1.9D
Škoda Felicia 1.3 50kW
Škoda Forman 1.3L
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Hlouša píše: Zdravím všechny nové majitele Orlanda. Koupil jsem diesel LT plus, mám ho tři měsíce a urazil jsem již 9000 km. Jsem nadmíru spokojen. Mám bílého, vypadá elegantně, jen je náchylnější na ušpinění. Teď sháním příčníky za rozumnou cenu, pokud by jste věděli o neoriginálních, budu rád za info.
Co myslíš příčníkama ? Jestli na střechu, to by mě taky zajímalo. Uvažuji o rakvi na střechu, popřípadě na zimu na lyže
- vasa.prokop
- Kontaktovat uživatele:
tohle teď zrovna řešíme tady:
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=345
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.p ... &start=345
Ahoj, objednával jsem ho v březnu a v březnu jsem ho měl. Bral jsem ho u Bayera ve Slavkově. Teď mám spotřebu cca 6,6l na sto, mám najeto 9500 km.mozek_x píše:Hlouša píše: Zdravím všechny nové majitele Orlanda. Koupil jsem diesel LT plus, mám ho tři měsíce a urazil jsem již 9000 km. Jsem nadmíru spokojen. Mám bílého, vypadá elegantně, jen je náchylnější na ušpinění. Teď sháním příčníky za rozumnou cenu, pokud by jste věděli o neoriginálních, budu rád za info.
Ahoj,
tak to ti blahopřeji . Já mám objednaného taky diesla a taky bílého, ale LTZ. A jak jsem psal v části " doba dodání" tak si ještě dlouho počkám. Jak se ti ho podařilo sehnat tak rychle ? Já ho objednával na začátku března a dostanu ho možná až v září . Jakou máš spotřebu?
Ahoj, myslím příčníky na střechu, chci nakládat kola, tak je sháním, zatím nejlevněji za 4 700johnlord píše:Hlouša píše: Zdravím všechny nové majitele Orlanda. Koupil jsem diesel LT plus, mám ho tři měsíce a urazil jsem již 9000 km. Jsem nadmíru spokojen. Mám bílého, vypadá elegantně, jen je náchylnější na ušpinění. Teď sháním příčníky za rozumnou cenu, pokud by jste věděli o neoriginálních, budu rád za info.
Co myslíš příčníkama ? Jestli na střechu, to by mě taky zajímalo. Uvažuji o rakvi na střechu, popřípadě na zimu na lyže
Ahoj,
ja som bol nútený kúpiť originálne priečniky (cesta na dovolenku). Stáli 160,-€ v akcii, ináč 207,-€. Thule ich na Slovensku ešte nemá a Prorack tiež nie.
Thule v konfigurátore uvádza ich nosnosť iba 60 kg!
Peter
ja som bol nútený kúpiť originálne priečniky (cesta na dovolenku). Stáli 160,-€ v akcii, ináč 207,-€. Thule ich na Slovensku ešte nemá a Prorack tiež nie.
Thule v konfigurátore uvádza ich nosnosť iba 60 kg!
Peter