Z plného plynu chcípnutí motoru
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Z plného plynu chcípnutí motoru
Zdravím všechny, kteří mají Nubiru. Má ji moje dcera a zeťák a nevědí si s ní rady. Z plné rychlosti na dálnici najednou jako když vypnete klíček zapalování. Mělo to v ruce už nesčetně opravářů a servisů a stále jen do toho auta sypou peníze a stále stejné.Už je tam vyměněno snad všechno možné a neustále stejný problém. Poraďte. Dále bych se přimlouval za to, aby na fóru byly popsány jasně problémy. Prošel jsem celé fórum, abych našel radu, ale polovička hesel se nazývá "prosím o radu" nebo "help", a podobné nesmysly. Jen to zdržuje hledání. Tak prosím příště o konkretizaci. A předem děkuji za odpověď.
- Reklama
Re: Z plného plynu chcípnutí motoru
Konkterizaci? Jakou? Když ani nekonkretizujete přesný typ Nubiry, motorizaci atd. To je pak těžké
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
souhlasím.jen se optám,kdy byl měněný výfuk???u známého byl Opel Astra(ta starší) a když se přidal plyn tak chcípla,měnila se kompletně spojka,čistil se motor a v konečné fázi se zjistilo že je špatný zadní díl výfuku666 píše:Konkterizaci? Jakou? Když ani nekonkretizujete přesný typ Nubiry, motorizaci atd. To je pak těžké
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
NO,ja som mal asi tiez takyto problem:idem a z nicoho nic ako keby auto nemalo vykon.Zastavim a po asi minute auto nastartuje a ide dalej.Oprava-vsetky poistky a relatka som povytahoval a dal naspat,odstranil som kryt pod volantom a poodpajal som vsetko co sa len dalo:konektory minusove ocka.Je lepsie ich nastriekat kontoxom,ale ja som to nerobil.Mam tam domontovany imobilizer aj ten som precistil a uvazoval som o jeho odpojeny,ale zatial auto ide a neriesim to.
Ahojte taky mám tento problé auto v 80km rychlosti stop a nejde nastartovat svítí servis a nejede poradí někdo kudy tudy? díky