Zdravim, ta cena 580Zl je za ten drahsi s podsvietenim LCD? Co stoji ten 7segmentovy, vie niekto? DikyRadoslav Hološka píše:Vzhladom na to,ze Ondras mi to priviezol na Slovensko a cestoval kvoli mne preto do PL,stalo ma to 9000 Sk. Inac to stoji okolo 580 Zl. Foto nemam,tohto roku si chcem kupit digi-fotak. Umiestnil som to bez vrtania a lepenia pod radio do odkladacieho priestora oproti riadiacej pake. Voslo to tam ako original... Pripojene to mam k RJ v interieri vozidla aby som nemusel tahat kable do motoroveho priestoru. Ale treba pozriet stranku polskeho vyrobcu www.kel.mtl.pl
Ozivenie temy Palubny pocitac
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
To: Habron: Zkus se podívat na tenhle návod, http://hw.cz/constrc/car_computer/car_computer.html je ovšem třeba naprogramovat ten mikroprocesor (program součástí návodu), je to jednodušší verze se 7-segment. LED displejem,
je to to co jsi sháněl, solidní odrazový můstek k dalšímu doladění, nevím kolik stojí CPU ale tipuji že do 1000kč by se to mohlo komplet vejit (při stavbě svépomocí), kdyby tě to chytlo, a rozhodl jsi se programovat CPU tak na mě mysli a rovnou 2!;)
je to to co jsi sháněl, solidní odrazový můstek k dalšímu doladění, nevím kolik stojí CPU ale tipuji že do 1000kč by se to mohlo komplet vejit (při stavbě svépomocí), kdyby tě to chytlo, a rozhodl jsi se programovat CPU tak na mě mysli a rovnou 2!;)
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
To je uz cena za ten najdrahsi LCD model so zelenym displejom a ciernymi pismenami a cislicami - ako na starsich Ericssonoch. Ma trosku nevyhodu ked je v aute zime,chvilku mu trva prepnutie do inej funkcie a cislice preblikavaju pomalsie,ale trva to maximalne 5 minut,kym sa interier nevykuri.Tomi píše:Zdravim, ta cena 580Zl je za ten drahsi s podsvietenim LCD? Co stoji ten 7segmentovy, vie niekto? DikyRadoslav Hološka píše:Vzhladom na to,ze Ondras mi to priviezol na Slovensko a cestoval kvoli mne preto do PL,stalo ma to 9000 Sk. Inac to stoji okolo 580 Zl. Foto nemam,tohto roku si chcem kupit digi-fotak. Umiestnil som to bez vrtania a lepenia pod radio do odkladacieho priestora oproti riadiacej pake. Voslo to tam ako original... Pripojene to mam k RJ v interieri vozidla aby som nemusel tahat kable do motoroveho priestoru. Ale treba pozriet stranku polskeho vyrobcu www.kel.mtl.pl
Jo, tohle schéma jsem samozřejmě viděl a už mám na papíře promyšlenou promakanější verzi. Bude teda taky se ledkovým displejem (LCD je nechutně drahej). Až to vyrobím a ozkouším, tak dám vědět. Doufám, že to stihnu ještě do léta ...Olda píše:To: Habron: Zkus se podívat na tenhle návod, http://hw.cz/constrc/car_computer/car_computer.html je ovšem třeba naprogramovat ten mikroprocesor (program součástí návodu), je to jednodušší verze se 7-segment. LED displejem,
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: