Doba dodání
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Doba dodání
Rozmyslam, ze co s tym ma doba dodania
Kym je to iba blato a nie kamienky tak este sa to da prezit
Kym je to iba blato a nie kamienky tak este sa to da prezit
Cruze 2.0 163k LT, Velvet červená
ruso95: spotrebu som mal rovnaku, no teraz po 2200km je to 7.6l/100km a klesa veselo dalej
ja som na stastie na svojho Cruza cakat nemusel. mal som stastie a mali ho priamo na predajni ked som sa siel popytat kedy by ho asi tak vedeli dorucit... no uz predtym som mal objednany LT 1.8 v inej predajni, ked mi povedali ze ho maju, tak som hned bral, a objednavku 1.8 zrusil este ten isty den (povodne som mal cakat max 3 mesiace, no ked mi po mesiaci povedali ze je uz vyrobeny a o 4 mesiace je tu, tak som sa obzrel v inej predajni a uspesne )
ja som na stastie na svojho Cruza cakat nemusel. mal som stastie a mali ho priamo na predajni ked som sa siel popytat kedy by ho asi tak vedeli dorucit... no uz predtym som mal objednany LT 1.8 v inej predajni, ked mi povedali ze ho maju, tak som hned bral, a objednavku 1.8 zrusil este ten isty den (povodne som mal cakat max 3 mesiace, no ked mi po mesiaci povedali ze je uz vyrobeny a o 4 mesiace je tu, tak som sa obzrel v inej predajni a uspesne )
Cruze LT BLACK 2.0 163k MT
Tak a dnes som sedel v mojom cruze 1.8LT biely,koža,navigačka!Poviem Vám že tá koža je taká že nikde na internete som ju nenašiel,je tmavo sivá a sedák je (už neviem presne) 3 alebo 4 krát prešitý!V piatok si idem pre neho.Trošku podporím benziňákov!
Riko: nemas ho z podebrad? tam byl na salone v te vybave a bile barve co rikas Premejslel jsem nad nim, ale nakonec jsem vybral Diesel.
Hradec Kralove / Pardubice / Kutna Hora
Chevrolet Cruze 1,8
Chevrolet Cruze 1,8
inac k tej kozi, mam 1m2 dakoty bmw a to je kvalita, ale co mam vzorkovniky aj z inych firiem tak ta koza stoji za prd, neviem ale aka je v cruze, snad nieco jemnejsie a kvalitnejsie, ale je pravda, ze ta latka v LT vybave je tiez naprd
Hlavne že sa v tej látke nepotí prdel ako v nevetranej koži
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
to veru potesi
inac, neviete hodit link, ako je riesenie odvetravanie sedadiel ? zaujima ma to
inac, neviete hodit link, ako je riesenie odvetravanie sedadiel ? zaujima ma to
tak jsem si nakonec odebral 1.8 LT v sede kuzi a s navigaci a zatim musim rict ze maximalni spokojenost.
Nakonec jsem si diesel nevzal, protoze by me ho dodali zrejme az nekdy pristi rok:( V motoru jsou bohuzel dily z japonska a s tim je to ted takovy trosku horsi.
Kazdopadne ten benzin snad spatnej nebude, uvidime o kolik spadne vykon az do toho dam plyn. Doufam ze to nebude nijak extremni.
Nakonec jsem si diesel nevzal, protoze by me ho dodali zrejme az nekdy pristi rok:( V motoru jsou bohuzel dily z japonska a s tim je to ted takovy trosku horsi.
Kazdopadne ten benzin snad spatnej nebude, uvidime o kolik spadne vykon az do toho dam plyn. Doufam ze to nebude nijak extremni.
Hradec Kralove / Pardubice / Kutna Hora
Chevrolet Cruze 1,8
Chevrolet Cruze 1,8
Radgosk, minule som v Lidli zazrel potahy na auto...skus tie!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
zatial mam vsetko v spravnej teplote, skor ma zaujima ako odvetravanie funguje napr. v takom 7er BMW. Zasa sme od temy
- Dimco Nubira 97
jako vždicky
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
-
Lidicky, nemate nejake momentalne info o tom aka dlha je doba dodania? ja len tak informacne:) dufam ze sa to uz ylepsilo a necaka sa 4 mesiace:)
Chevrolet Cruze 2.0D LTZ Biela Hatchback - zatial meno nemá, ale urcite nejake pekne vymyslim:)
No já si chci Cruzíka nakonfigurovat podle sebe: LTZ 2.0VDCi + cihlovo-černý kožený potahy + černý kola...a prodejce mě říkal, že s objednáním nyní bych ho měl někdy koncem března...což je dokonce 6 měsícůchester172 píše:Lidicky, nemate nejake momentalne info o tom aka dlha je doba dodania? ja len tak informacne:) dufam ze sa to uz ylepsilo a necaka sa 4 mesiace:)
Cruze HB LTZ 2.0 MY2013
Áut je "jako sraček". Netreba sa báť aj popozerať u iného predajcu než toho čo máš za domom. Obvolaj si ostatných predajcov, pozri autá v CZ. Možno nájdeš to čo hľadáš a nemusíš čakať 1/2 roka.