Střešní nosič (zahrádka) pro cruze
Moderátor: Blue Lanos
Střešní nosič (zahrádka) pro cruze
Zdravím,
chci si koupit pro mého Cruzika zahrádku, ale nevím jakou.
Předpokládám, že originální střešní nosiš je dobře řešen a pevně drží. xD Nicméně mě zaujal nosiš od PRORACKu, který je sice dražší, zato ale aerodynamický, hezčí a snižuje hluk o 70% viz. video >>ZDE<< Bojím se toho, že to je jeden z mnoha univerzálních nosiču a pak s ním bude problém ať z hlediska montování, tak kvalitou držení (aby neulítl).
Proto se zde ptám zda má někdo s tímto nosičem nějaké zkušenosti, nebo doporučit nějaký jiný.
Předem děkuju Bedny
original (neni to žádný krasavec) cca 3200,-
PRORACK (jen se bojím těch malých pacek) cca 5900,-
chci si koupit pro mého Cruzika zahrádku, ale nevím jakou.
Předpokládám, že originální střešní nosiš je dobře řešen a pevně drží. xD Nicméně mě zaujal nosiš od PRORACKu, který je sice dražší, zato ale aerodynamický, hezčí a snižuje hluk o 70% viz. video >>ZDE<< Bojím se toho, že to je jeden z mnoha univerzálních nosiču a pak s ním bude problém ať z hlediska montování, tak kvalitou držení (aby neulítl).
Proto se zde ptám zda má někdo s tímto nosičem nějaké zkušenosti, nebo doporučit nějaký jiný.
Předem děkuju Bedny
original (neni to žádný krasavec) cca 3200,-
PRORACK (jen se bojím těch malých pacek) cca 5900,-
Chevrolet - Cruze - 1.8 LT 2011 + Navi.
- Reklama
Re: Střešní nosič (zahrádka) pro cruze
Nic ti neuleti ak to tam poriadne das tak ako sa ma. A nechapem v com je ten prorack akoze aerodynamickejsi a "tichsi". To su urcite len reklamne odrby...
A ten origo je krajsi a este aj lacnejsi...
A ten origo je krajsi a este aj lacnejsi...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Ahoj, já mám origo (obr.1) už 1/5 roku a naprostá spokojenost.
Carthell Prg
Kjub - ten nosič od Prorack vypadá jako křídlo letadla, tudíš věřim že to lepší vlastnosti má a co se týče přesahu by mi také nevadilo, je to hezčí. Jen ta cena je dost vysoká
tomask - nemohl by jsi prosim tě udělat i pár jiných fotek, hlavně zepředu a zezadu? Ono já se zahrádkou jezdím celkem často a nechtěl bych aby to kazilo povedený design Cruze
EDIT:// tomask - stačilo by jí jen položit na střechu, ať to zbytečně nemontuješ. Díky
tomask - nemohl by jsi prosim tě udělat i pár jiných fotek, hlavně zepředu a zezadu? Ono já se zahrádkou jezdím celkem často a nechtěl bych aby to kazilo povedený design Cruze
EDIT:// tomask - stačilo by jí jen položit na střechu, ať to zbytečně nemontuješ. Díky
Něco ti nafotím a hodím to sem. Ten origo nosič je taky ovalný na obr. to nevipadá ale neni hranatý.
Carthell Prg
Rozhodně vzhled auta to nekazí, to bych řekl že ten drahší je spíš ošklivejší jak přesahuje střechu.
Ale každému se líby něco jiného.
Ale každému se líby něco jiného.
Carthell Prg
y to mě se zase líbý, ale ta cena je strašná Pravděpodobně koupim taky originál. Ale stejně budu rát za pár fotek
OK,zitra pokud stihnu tak to sem hodím. Dej si do profilu odkut jseš.
Carthell Prg
Foto nosiče, příčníků.
- Přílohy
-
- DSC01717.JPG (132 KiB) Zobrazeno 7518 x
-
- DSC01716.JPG (143.22 KiB) Zobrazeno 7518 x
-
- DSC01715.JPG (139.04 KiB) Zobrazeno 7518 x
Carthell Prg
další
- Přílohy
-
- DSC01720.JPG (132.15 KiB) Zobrazeno 7517 x
-
- DSC01719.JPG (131.86 KiB) Zobrazeno 7517 x
-
- DSC01718.JPG (143.31 KiB) Zobrazeno 7517 x
Carthell Prg
ještě
- Přílohy
-
- DSC01722.JPG (132.43 KiB) Zobrazeno 7516 x
-
- DSC01721.JPG (127.44 KiB) Zobrazeno 7516 x
Carthell Prg
Díky moc chlape, opravdu to nevypadá tak špatně jak jsem si původně myslel, jen to trochu víc deformuje gumu u dveří. Ale tak snad je dost kvalitní aby se třeba po měsíci ježdění se zahrádkou vrátila
Kvalitní to je = Thule pro Chevyho, ovšem aerodynamický hluk způsobuje a hlavně je blbý, když se použijí T-šrouby a z drážky vytáhne zaslepovací guma. Já to trochu vylepšil, gumu jsem si nařezal, abych i při použití T-šroubů, jí tam měl ve zbytku drážky. Ovšem komplikuje se to při hledání "správných kousků", ale co už, že?
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Tiež mám tento orig. nosič a myslím že je jednoznačne krajší, taký uhladenejší. O jeho kvalite nepochybujem.
honza72
Možno sa inšpirujem.
honza72
Možno sa inšpirujem.
Naposledy upravil(a) Iacobus dne úte črc 02, 2013 13:54, celkem upraveno 1 x.
Mam jeden origo aj s nosičom na lyže ešte nevybalené dokopy 130evry keby niekto chcel