Daewoo Leganza 2.0 98kw CDX
Moderátor: Blue Lanos
Re: Daewoo Leganza 2.0 98kw CDX
Alebo použiť takéto niečo http://www.fischerwerke.cz/PortalData/2 ... KDH_KM.pdf
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Reklama
Tak tak palubovka sa mi dvíha takisto mam s tej palubovky vyrezany ten kus co sa dviha a položil som to tam a nalepil ale nepomáha to aj tak som časom chcel kupit celu novu palubovku aj ju kupim takisto som videl jednu leganzu vedla o ulicu a ma tam takisto samorezky už som si nato zvykol ze to trosku trčí hlavne sa to trúsi a je s toho bordel v aute na palubovke určite to dám spravit len sa bojim že ptm ta palubovka bude vrzgat a takto
Myslím si, že i Tacuma má super design![/quote]
Tak k tomuhle kámo jen jedno: odkazuji tě na Top Gear 03x09 začínající 23 minuta...tedy 22:00 --->
Tak k tomuhle kámo jen jedno: odkazuji tě na Top Gear 03x09 začínající 23 minuta...tedy 22:00 --->
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
No, tak na Leganzu sice Tacuma určitě nemá už vzhledem k typu karosérie, ale aby to bylo "nejošklivější auto roku", to je dost veliký úlet! TopGear mě nikdy neoslovil, auto je podle nich buďto super nebo totální křáp a největší "odborník" tam je podle nich ten, kdo vyperlí nejvíc rádoby vtipných hlášek...Ujel píše:Tak k tomuhle kámo jen jedno: odkazuji tě na Top Gear 03x09 začínající 23 minuta...tedy 22:00 --->
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Jo, máš pravdu. Ale o tom Top Gear je. Ber to tak, že stejně naprostou většinu aut, které se tam objeví, my nikdy mít nebudeme, takže nemá až tak smysl, posuzovat jejich hodnocení. Oni to přehání svým typicky britským humorem a chtějí tím něco říct a to konkrétně výrobcům. Více než Tacumu už sepsuli jiná auta a ta bysme brali všemi deseti . Mě osobně se Top Gear líbí jako celek a v tom, jak to dělají a co tím sledují, jsou jednoduše nedostižní. Dívám se no to celé už podruhéSlam píše:No, tak na Leganzu sice Tacuma určitě nemá už vzhledem k typu karosérie, ale aby to bylo "nejošklivější auto roku", to je dost veliký úlet! TopGear mě nikdy neoslovil, auto je podle nich buďto super nebo totální křáp a největší "odborník" tam je podle nich ten, kdo vyperlí nejvíc rádoby vtipných hlášek...Ujel píše:Tak k tomuhle kámo jen jedno: odkazuji tě na Top Gear 03x09 začínající 23 minuta...tedy 22:00 --->
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
Tak autičko naleštené koncovka kúpená teraz je čačané zajtra odfotím
Super, jsem zvědavý jak to bude vypadat. Určitě dobřeLegansky píše:Tak autičko naleštené koncovka kúpená teraz je čačané zajtra odfotím
Pridávam ďalšie fotky so mnou + môj kamarát jedna foto
- Přílohy
-
- 17062011030.jpg (244.6 KiB) Zobrazeno 4736 x
-
- 17062011029.jpg (247.33 KiB) Zobrazeno 4736 x
-
- 17062011028.jpg (246.87 KiB) Zobrazeno 4736 x
ešte jednu moju foto mám
- Přílohy
-
- 17062011031.jpg (244.47 KiB) Zobrazeno 4736 x
Jasně Legy, do takového auta a s takovou vymazlenou koncovkou výfuku jedině slušně oblečen a hladce oholen
Jen sio ještě poprav tu palubku a nebude chyba
-------------------------------------------------------
Leganza 2,0 98kW, sř. met., plná výbava, LPG sekvenční vstřikování
Jen sio ještě poprav tu palubku a nebude chyba
-------------------------------------------------------
Leganza 2,0 98kW, sř. met., plná výbava, LPG sekvenční vstřikování
Ďakujem nom oholit som sa nestihol však ešte čo zháňam tu lištu nemozem ju najst v takej farbe a tu palubovku ešte a nebude už nič špatit to aftíčko no jedine já
Koupit tu lištu nem problém. Možná by se vyplatilo investovat i do laku ve spreji v té barvě jak máš auto a nastříkat to podle toho. Zbytek spreje pak použít na opravu laku kde třeba. Lze to nechat namíchat ve specializovaných prodejnách do spreje a to podle čísla barvy co máš na autě. nebudeš riskovat, další roky ježdění bez lišty nebo spoléhání se na to, že jiná vraková Lega v té samé tovární barvě jako tvoje, bude mít lištu ve 100% stavu a nevybledlou.Legansky píše: Ďakujem nom oholit som sa nestihol však ešte čo zháňam tu lištu nemozem ju najst v takej farbe a tu palubovku ešte a nebude už nič špatit to aftíčko no jedine já
Máš pravdu mal by som skočiť do farby laky a namiešat si farbu zohnat lištu nastriekat to ja som mal pred Leganzou BMW 318i m-packet a tam som robil hrdzu tak viem kde sa da namiesat farba len som chcel ten lacnejsi sposob ze kupim len listu a do farby nebudem investovať ale kašlať nato tak či tak si nastriekam par šuchancov.
Ahoj fotky pekné aj tá koncovka super,len si zabudol ešte natret výfuk na tej fotke to dost špatí
ďakujem za pochvalu ten výfuk som zabudol vyčistit nebolo pláne ani fotit tam len sme vybehli na cigu tak a že ked už sme tu tak odfotíme sa lebo som sa ponáhlal na oslavu