CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: CHEVROLET ORLANDO-doba dodání
Já mám potvrzeno od prodejce,že mé auto bylo vyrobené 12.05.11 a koncem června bude k odběru.Myslíte že je to reálné? Každý prodejce tvrdí něco jiného.Někdo říká,že doprava z Koreje trvá 5 týdnů a jiný až 10 týdnů.Tak nevím co si o tom mám myslet.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
- Reklama
Podle toho, co říkal dneska mě, tak myslím, že to reálný je - auto vyrobený 31.5. a dodání koncem července, když všechno půjde dobře, tak prej už 14.7. ...
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ '11, pewter grey
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
dříve - Mondeo III 2.0 TDDi kombi '01, ještě dříve - Renault R21 GTS '91, ještě dříve - ...
Suzuki AN400 Burgman '99
Důležité je, že auta budou těšte se
Reálně si chevrolet dává čas na dopravu dva měsíce, ale vše záleží jak to zvládne loď. Ze zkušenosti vím že to za měsíc a půl může vyjít.
Reálně si chevrolet dává čas na dopravu dva měsíce, ale vše záleží jak to zvládne loď. Ze zkušenosti vím že to za měsíc a půl může vyjít.
Tak jsem konečně prodal svého staršího Oplíka a o víkendu našel na netu volné Orly 1,8 LTZ (strašně nerad čekám), vybral si barvu a v úterý složil zálohu V BS Auto Brno. Příští úterý si jdu pro nového zlatého (béžová met.) Orlíka. Doufám, že splní mé očekávání. Zatím jsem nikde neslyšel žádnou kritiku, tak snad asijští soudruzi neudělali nikde chybu...
Naposledy upravil(a) vasek dne sob čer 11, 2011 22:56, celkem upraveno 1 x.
Pozor na piráty ze Somálska. Ti už několik lodí s nákladem z Asie přepadli.Pivson píše:Důležité je, že auta budou těšte se
Tacuma 1.8 + LPG - 72 kW
Tak jsem si ve čtvrtek 9.6.11 vyzvedl nového mazlíka Chevrolet Orlando LTZ a zatím najel 300 km. První dojem z auta je super, prostě komfort. A měsíc po objednání je to úžasné koukal jsem, že 3.5.11 jsem složil zálohu a dnes už jezdím. Je pravda, že se musím naučit s mazlíkem jezdit, ale stojí to za to. Je to super auto. Těším se na každou jízdu.
Lada 1200
Škoda favorit 136
Ford (už ani nevím co - hrozný auto)
Chevrolet Matiz
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando LTZ
Škoda favorit 136
Chevrolet Matiz
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando LTZ
dejte nejaky fotky at se i my ostatni pokochame
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Gratuluji a tiše závidím - já chci taky už jezdit Já mám od 10.5. objednáno ve Slavkově, ale tam skladem pořad nic není a ve smlouvě mám dodání nejpozději v 11/2011. Kde to ti kluci šikovný v Brně sehnali, když jinde není skladem nic? Doufám, že se s nimi teď v červnu/červenci roztrhne pytel až dorazí vyrobená auta do ČR a něco zbude i na mě, jinak se asi nedočkám. A jak jsem si nedávno pochvaloval, že mám zatím čím jezdit a že mě čas netlačí, tak jsem to slušně zakřikl a od čtvrtka jsem nepojízdný (hydraulika K.O.). Ach jo, když se daří tak se daří...vasek píše:Tak jsem konečně prodal svého staršího Oplíka a o víkendu našel na netu volné Orly 1,8 LTZ (strašně nerad čekám), vybral si barvu a v úterý složil zálohu V BS Auto Brno. Příští úterý si jdu pro nového zlatého (béžová met.) Orlíka. Doufám, že splní mé očekávání. Zatím jsem nikde neslyšel žádnou kritiku, tak snad asijští soudruzi neudělali nikde chybu...
A jestli to není tajné, jaká byla cena?
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Orlové jsou, jen je potřeba pátrat, někde se stále berou... Ještě jsem měl v jednání černého Oral v Úvalech u Prahy. V Brně mají ještě červeného diesla a šedou 1,8. Něco jsem také viděl na webu v Opavě:
http://otomoto.cz/index.php?sect=search ... order_by=p
Hodně štěstí!
http://otomoto.cz/index.php?sect=search ... order_by=p
Hodně štěstí!
Zdravim!
taky se zapojuji k tomuto tématu, já mám objednáno 30.3.2011 a dodání má být prý až září - říjen 2011
To je ještě strašně dlouhá doba, ale myslím, že díky příspěvkům šťastných majitelů Orliho se je opravdu na co těšit!
(až teda na filtr pevných částic, ale s tí se dá naučit žít )
taky se zapojuji k tomuto tématu, já mám objednáno 30.3.2011 a dodání má být prý až září - říjen 2011
To je ještě strašně dlouhá doba, ale myslím, že díky příspěvkům šťastných majitelů Orliho se je opravdu na co těšit!
(až teda na filtr pevných částic, ale s tí se dá naučit žít )
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Ahoj Orlíci tak jak sleduju ty doby dodání tak mě jímá hrůza. Já si 2.5. 2011 v Autovarsu na Praze 7 objednal LTZ 1.8 béžovou metalízu a 9.6.2011 mi ho předávali. Není to o tom,že by měla automobilka dlouhé dodací lhůty ani to,že loď pluje pomalu, je to o tom, že si autosalony včas auta nezajistila a samozřejmě teď čekají na každý kus co vyrobí a kde co zbyde. Od 30.3. čekat do října, no to je snad až vrchol drzosti co si autosalony vůbec dovolí. Jinak vážení je to mazel a mazec jízda, klidný motor, veliký prostor, krásný posez. Za 10 dnů jsem ujel asi 1100 km. Jedním slovem nepřehlédnutelná nádhera.
Naposledy upravil(a) sally_cz dne sob čer 18, 2011 12:04, celkem upraveno 1 x.
Lada 1200
Škoda favorit 136
Chevrolet Matiz
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando LTZ
Škoda favorit 136
Chevrolet Matiz
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando LTZ
Začínám Všem co už ORLÍKA mají tiše závidět .Opravdu nechápu jak je možné,že někdo čeká pouze měsíc a už jezdí v novém. Začínám podezřívat svého prodejce,že si nechal vyplatit zálohu a vůz mi už neobjednal. Dokonce přestal komunikovat a neodpovídá na e-mail.Připadám si bezmocně a přemýšlím,že svou objednávku zruším,protože čekat na auto od února mi přijde opravdu šílený. Nemáte prosím někdo zkušenost,když je auto vyrobené,jak dlouho trvá cesta z Koreje sem do Česka?Každý prodejce tvrdí totiž něco jiného-někdo říká že 1 měsíc a jiný že 2 až 3 měsíce. Moje auto je údajně vyrobené 12. května ale prodejce neví kde zrovna je a to si myslím že je nesmysl.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Renault Mégane 1,6
ja objednával 12.5. a uz týden jezdim 1,8 LTZ, ale v době objednani uz plulo na lodi. je otázka logistiky jak dlouho to trvá od výroby k dealerovi, realně bych řekl tak 2 měsíce min.
orel LTZ 1,8 v bílé
Hana píše:Začínám Všem co už ORLÍKA mají tiše závidět .Opravdu nechápu jak je možné,že někdo čeká pouze měsíc a už jezdí v novém. Začínám podezřívat svého prodejce,že si nechal vyplatit zálohu a vůz mi už neobjednal. Dokonce přestal komunikovat a neodpovídá na e-mail.Připadám si bezmocně a přemýšlím,že svou objednávku zruším,protože čekat na auto od února mi přijde opravdu šílený. Nemáte prosím někdo zkušenost,když je auto vyrobené,jak dlouho trvá cesta z Koreje sem do Česka?Každý prodejce tvrdí totiž něco jiného-někdo říká že 1 měsíc a jiný že 2 až 3 měsíce. Moje auto je údajně vyrobené 12. května ale prodejce neví kde zrovna je a to si myslím že je nesmysl.
Ahoj asi by bylo dobré tu toho prodejce zveřejnit co myslíš???
Lada 1200
Škoda favorit 136
Chevrolet Matiz
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando LTZ
Škoda favorit 136
Chevrolet Matiz
Chevrolet Aveo
Chevrolet Orlando LTZ
Ony se dost lisi doby dodani pro diesel, nebo benzin..
U Srby mi bylo vysvetleno:
s benzinem chevrolet nema zadne problemy a dodava relativne vcelku rychle a dost jich je uz i na ceste na lodi, ale s diesely to je nic moc.
Dost na to ma vliv Japonske zemetreseni, pri kterem byla zcela znicena a zastavena vyroba vstrikovani a ridicich jednotek pro dizly a tim je pry z toho duvodu ted tak dlouha dodaci lhuta.
Standardni doba kdyz vse slape jak ma, a kdyz vybrane auto neni na nejake lodi uz na ceste je 5 mesicu od objednani, ztoho 1,5 mesice trva doprava lodi do evropy (jakmile je auto nalozeno na lodi, tak je viditelne uz v systemu chevroluetu a dokazi presne rict kde je a kdy bude u nich) + doprava z Madarska (kde probiha kontrola kvality) na kamionu do CR k az prodejci.
Takze ti co si auto objednaji a maji ho brzy, tak meli to stesti ze se trefili do konfigurace, kterou uz maji na lodi, a proto jim byl Orly dodan drive, nez tem, na ktere uz auta na lodich, kamionech a u samotnych prodejcu nezbyli, tak holt musi cekat az auta vyjedou z tovarny na lod a pak trada do CR...
kazdopadne je desny jak to dlouho trva... a kor ty dizly
Jak zde bylo zmineno, ze uz ma auto nekdo vyrobene, ale ze mu nedokazou rict kde auto je a kdy bude k predani, je teda dost divne, protoze jakmile se auto nalodi hned se jim zobrazi v systemu u daneho prodejce, takze on to opravdu musi vedet, ale nevim proc to nerika...
U Srby mi bylo vysvetleno:
s benzinem chevrolet nema zadne problemy a dodava relativne vcelku rychle a dost jich je uz i na ceste na lodi, ale s diesely to je nic moc.
Dost na to ma vliv Japonske zemetreseni, pri kterem byla zcela znicena a zastavena vyroba vstrikovani a ridicich jednotek pro dizly a tim je pry z toho duvodu ted tak dlouha dodaci lhuta.
Standardni doba kdyz vse slape jak ma, a kdyz vybrane auto neni na nejake lodi uz na ceste je 5 mesicu od objednani, ztoho 1,5 mesice trva doprava lodi do evropy (jakmile je auto nalozeno na lodi, tak je viditelne uz v systemu chevroluetu a dokazi presne rict kde je a kdy bude u nich) + doprava z Madarska (kde probiha kontrola kvality) na kamionu do CR k az prodejci.
Takze ti co si auto objednaji a maji ho brzy, tak meli to stesti ze se trefili do konfigurace, kterou uz maji na lodi, a proto jim byl Orly dodan drive, nez tem, na ktere uz auta na lodich, kamionech a u samotnych prodejcu nezbyli, tak holt musi cekat az auta vyjedou z tovarny na lod a pak trada do CR...
kazdopadne je desny jak to dlouho trva... a kor ty dizly
Jak zde bylo zmineno, ze uz ma auto nekdo vyrobene, ale ze mu nedokazou rict kde auto je a kdy bude k predani, je teda dost divne, protoze jakmile se auto nalodi hned se jim zobrazi v systemu u daneho prodejce, takze on to opravdu musi vedet, ale nevim proc to nerika...
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N