Fotky našich miláčků
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Reklama
Re: Fotky našich miláčků
dík ale ještě tam je dost práce chtěl bych brzdy červené a natonovat ještě boční prědní skla a hodně uvažuju ale až bude víc peněz bud dát karbon folii na střechu prěs kapotu az do nárazník tak jako do špice ale nevím co by to udělalo na kapotě at se mi to neloupe musím se poptat toho borce co nám lepí folíe na auta kolik by to vyšlo a jestli by stím nebyl problém jako odloupávaní..a nebo stříknout do černeho matu ale jak by to vypadalo nevím no
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Foliu by si nemal velmi natahovat ked ju zahrejes lebo potom ma tendenciu prave na tom slnku sa vratit. Este lepsie je ju prilepit lepidlom na to urcene. Mne tak poradil chlapik od ktoreho som kupoval foliu ze on lepi aj hoc je to len klucka. A zvlast ked je plast nie hladky ale vrubkovany.
Seat Altea XL 1,6 TDI
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
Ex. Skoda Octavia 1 Tour 2008 1.6 + LPG
Moj Langos: https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=40&t=13996
Ex. Daewoo Langos 1.6 16 V 3D, r. v. 1999, ABS, 2 x Airbag, El. predne okna, El. zrkadlo, El. stresne okno
- Scorpion.11
"kalin" jakou to máš edici? Pokud to není tajné jaký je to rok výroby a za kolik jsi to koupil? Podle elektrických oken, zpětných zrcátek i 15" kol bych i typoval na START Jinak s vnitřkem budeš mít ještě práci, vidím, že máš 15" a disky fajnové
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
disky velmi pekne, ale v 16 by to bola spica, a tonovane folie, do toho pojdem aj ja, ale pekne je to, interier doladis a budes stramak
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
foxo dik za radu ale vono to kolem těch fukaru moc nešlo a to sem ani nevěděl že se nějake lepidlo na to ale kdyš sem to nahřal fénem tak to bylo uplně krásně tvarovatelna ale za 3dny se to zvedlo a udělalo bubliny tak sem to musel skrátit no jinač vubec nevím jestli to je stár nevím je to rok 2006 kola se, si kupoval 15 byly tam 14 ale to hodně děla i ta guma že to kolo je malé bo je to 195 na 45 nizky profil ale jak je zlickaám koupim si na 55..16 by byly krasné ale ja sem nevěděl jestli ja tam dám no ale pak sem vyděl žě v klidu..zcadka mam nalakovane za kolik sem to koupil neprozradim mam to od zname co zkoncila zaruka tak to servisuju ja..a co je to stramal
- FoXo
- Kontaktovat uživatele:
Ano ked sa to nahreje tak je to pekne tvarovatelne a na take miesta ako je napriklad okolo fukara kde mas nieco ako pravy uhol a ide ti to do tupeho tak vacsinou tam sa to trha, robia sa blubliny. Natahovat co najmenej alebo potom dat viac folie a tu natiahnutu dako dopre prilepit ked ju zahnes za plast aby nepustila
Kazdopadne ja uz budem radsej to lepidlo asi pouzivat
Kazdopadne ja uz budem radsej to lepidlo asi pouzivat
Seat Altea XL 1,6 TDI
no v interiéru je práce ještě hodně,já osobně bych ty zničený fukary vyhodil a koupil nové,nebo je olakoval i s bočními do přesné barvy auta.Mě se ty folie moc ee.Barva je barva.Jinak autíčko pěkný,na ty kola jsem se zhodou náhod díval včera na interneu.Ten profil pneu je hodně nízkej,já kdybych dnes dával 16 kola tak jedině s tipovým listem a pneu bych tam dal205/45 to mě připadne celkem rozumný.Sccorpion 11 výbava je to direkt protože nemá klímu je to rok 2006 v té době tahle výbava se ještě prodávala jinak až to dáš dokupy prdni sem pak fota at máme co sledovat ty kola se mě líbí moc
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Scorpion.11
Jo pardón, teť jsem si všiml té šesté fotky, že tam klíma není
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
to je fajn nápad stříknout to do barvy auta no zeptam se v robote lakyrníka bo on je též potvora sem tam nechcou se mu dělat prplačky a nebo koupit ty s tím chromem ale těd moc nemam na to moc čas bo hodně makačky v praci a koruny..ale objednal jsem si nějake pasky do interieru a modré parkovačky bo sem to tu odkoukal má to hodně dobré aj kdyš to svití tak do modra tak uvidím kdy mi to příjde
a tak nastříkat to to není žádná piplačka otázka jednoho dne,ale chce to dvousložkovou ne sprejem,a ty kulatý fukary nechat černý ten rámeček kolem radia taky nechat černej,at to není jak kolotoč
scorpion 11:domluvím v práci ten zpodek auta tak se nachystej snad nebudou mít v práci nějaký eči jsou ted nějací neochotní,ale přemluvím je vidím to na příští týden
trocha nostalgie moje bývalá
scorpion 11:domluvím v práci ten zpodek auta tak se nachystej snad nebudou mít v práci nějaký eči jsou ted nějací neochotní,ale přemluvím je vidím to na příští týden
trocha nostalgie moje bývalá
- Přílohy
-
- DSC04433.JPG (117.95 KiB) Zobrazeno 1757 x
-
- DSC04430.JPG (121.87 KiB) Zobrazeno 1757 x
-
- DSC04425.JPG (114.7 KiB) Zobrazeno 1757 x
Edmund Burke
Edmund Burke
ladinek, vidis tvoja byvala, a moja sucasna ma taku len kratku, facelift a 1,3, inak nieje to take hrozne auto ako som cakal
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
- Scorpion.11
Podle fotky interier jsi měl pěkně zachovalý Jinak vždy připraven, takže s tým budu předběžně počítat
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
tohle byla 1,6 mpi golf motor,ta jela sakra dobře naložená a nic nebylo poznat to aveo takovej nemá ani náhodou,1,3 to už je trochu horší ale nenáročná na opravy,feldu koupím mám to v plánu na malování ale nějakou lacinou nic drahýho o tuhle bylo dobře staraný ale furt se něco lámalojamal89 píše:ladinek, vidis tvoja byvala, a moja sucasna ma taku len kratku, facelift a 1,3, inak nieje to take hrozne auto ako som cakal
scorpion 11 zítra to nahodím šéfovi
Edmund Burke
Edmund Burke
tak jsem vrhnul do nástřiku plastů v palubce
- Přílohy
-
- DSC00106.JPG (230.07 KiB) Zobrazeno 1721 x
-
- DSC00105.JPG (186.97 KiB) Zobrazeno 1721 x
-
- DSC00104.JPG (179.86 KiB) Zobrazeno 1721 x
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg