klíč s dákovým ovládáním

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

ppp

Re: klíč s dákovým ovládáním

Příspěvek od ppp »

Mozno slaba baterka v klucenke, mozno zrolovana antena do v aute, ktovie, ja mam nejaku cinu fai-820 (predavaju kosicania autoalarmy.sk) a mam dosah cez 30m, otec ma dalsiu cinu trackpro cs 13 do s alarmom a ma este vacsi dosah a mensiu klucenku. Antenu mam visiacu spod palubovky niekde pri vodicovej lavej nohe.
Reklama

Richard

Příspěvek od Richard »

No já v Nubi 1 (J100) mám jednotku centrálu zhruba pod tou vaničkou co je před šaltpákou, pochybuju, že u Nubi J150 bude jinde.... ale jak jem psal, nubi 1 umí jen jednu dálku a ta je zvlášť jako přívěšek u klíče, který obsahuje čip IMO. Myslím že J 150 má dva klíče přímo s dálkou a samo i s čipem. Dálkové ovládání centrálu a čip jsou odlišné zařízení!!! a musí být v klíči obě , plovoucí kod se používá při ovládání odemykání a funguje zhruba takhle, řídící jednotka při uzamčení zašle do dálky část kodu pro odemčení, v klíči se uloží a při odemčení zas dálka uloženou část vyšle do jednotky centrálu a pokud je to vše dobře auto se odemkne....... pak když se zasune klíč do spínací skříňky načte se cívkou která je okolo spínací skříňky kod z čipu pro imobilizer a tím povolí natartovat -i
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
tatřík

Příspěvek od tatřík »

Jasně, já znám princip fungování IMO i dálkového ovládání centrálu, jen jsem nebyl schopen zjistit, jestli mám v klíčku oboje. Teď už vím, že je tam oboje a řeším, jestli náhradní klíč za 720,-- Kč plus práce, nebo za 1.200,-- Kč plus práce. Moc se mi totiž nelíbí právě komfort fungování dálkového ovládání. Z větší vzdálenosti než 30 cm od okna bočních dveří to prostě nefunguje a navíc se mi zdá, že ze strany od spolujezdce to funguje lépe, než od řidiče. :( Proto laboruju, jestli nepošetřit 500 a nekoupit jen klíč bez dálky. Ale musím to řešit, protože máme jen jeden, což hrozí ztracením a navíc se mi zdá, že ve spínačce už je dost ochozený. Tak nevím. Ještě mne napadá, abych nenechal udělat nopvý klíč a neodešla spínačka..?
ppp

Příspěvek od ppp »

Na nosenie je lepsie 1kluc ale musiet nim sermovat pri okne aby som auto otvoril tak to bud hladam chybu alebo radsej ine DO, DO je nastastie nezavisle od imobilizera a je plne kompatibilne s univerzalnymi DO. Skus pohladat kde mas do a antenu ci nie je fakt niekde zrolovana pod plechovou palubovkou.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“