Aveo sedan a kvalita ?!

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

jari
Kontaktovat uživatele:

Re: Aveo sedan a kvalita ?!

Příspěvek od jari »

ladinek píše:pánové něco mě kape zespodu auta pod chladičem na pravé straně vpředu ale jen po jízdě,pohledově zhora i zespodu nic není mokrý,pak tu kvalitu nafotím,Dole je plechu takovej gumovej čudl a ten je mokrej,dám fota co to je,nechci zakládat další téma :lol: tak pak poradte co to je ta guma ;)
Hoď fotky,. A nemůže to být z klimatizace, protože klimatizace vysušuje vlkho,a občas se staně, že pod autem máš pár kapek...
Záleží jestli je to voda nebo olej...
Reklama

jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

ladinek píše:jj právě teď v sobotu jdu na to ,musím sundat nárazník,jinak nic neuvidím,není to nic hroznýho to bude asi něco volnýho na hadici ,chladičem mě nestraš :lol: to by bylo něco :roll:
A nemůže to bý tLádo pozůstatek důsledku lonské havárie, možná je jen něco povoleno.
jari
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jari »

lomngi píše:Panove , tej kvalite len tolko. vyrabam auta uz 15 rokov a mozem povedat ze vyvoj ide stale do predu a auta su stale viac a viac vylepsene a vybavene stale lepsimi a novymi doplnkami.
Ale ked porovnam kvalitu tak musim povedat ze je horsia a horsia. staci si uvedomit len to ze v aute cim viac elektronyckych veci montuju a tym viac poruch sa VYSKYTNE.
DALSIA VEC ze kazdy vyrobca sa snazi usetrit na vyrobe kde sa len da. napriklad po krize ta vasa skodovka zacala pouzivat cinske dieli do auta. lozisku hlinikove odliatky plas a kopu dalsie.
Napriklad dalsia znacka Merceds. ma dost problem s motormi.
Priklad. ked ti do servisu za mesiac pride 9 aut na vymenu mototra po 20 tisic km tak niekde problem bude.A PRI TOM INTERVAL VYMENU OLEJA MAJU AZ PO 50 tisic.
Lomngi, v tom máš pravdu, že výrobci šetří, kde můžou, stačí se podívat na spodek vozu, výfuk neošetřen, po pár měsících uženeš lišku :D , s barvou také šetří, nátřik spodku odfláknutý, plasty raději nemluvit, gumy, čepy no prostě všechno. Musíme si zvykat, že auto bude a je v dnešní době jako spotřební materiál, prostě cca 5-7 let a vyměnit.
Nehledě na to ceny aut stále klesají, a někde se ty úspory musí projevit. Značky nestíhají auta vyrábět, takže všechno na rychlo, a spousty dílů s asie. Ale to mají i luxusní vozy, a jejich majitelé zaplatí více než mi za Aveo, a mají ty samé poruchy, a někdy navševují servis častěji než miy obyčejní smrtelníci s našimi levnými pixlami....
ladinek

Příspěvek od ladinek »

jari píše:
ladinek píše:pánové něco mě kape zespodu auta pod chladičem na pravé straně vpředu ale jen po jízdě,pohledově zhora i zespodu nic není mokrý,pak tu kvalitu nafotím,Dole je plechu takovej gumovej čudl a ten je mokrej,dám fota co to je,nechci zakládat další téma :lol: tak pak poradte co to je ta guma ;)
Hoď fotky,. A nemůže to být z klimatizace, protože klimatizace vysušuje vlkho,a občas se staně, že pod autem máš pár kapek...
Záleží jestli je to voda nebo olej...
no právě klima zaplá nebyla ,ta havárka možná taky mě to napadlo,ale to nekape jen uplně miniaturně teď jsem dolil kapalinu tak uvidíme,v sobotu to rozdělám a uvidím,olej to myslím není,je to takový mastný ale to je i ta chladící kapalina.Je v klimě nalitej olej někde??
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
miroslav79

Příspěvek od miroslav79 »

Máš úplnú pravdu sedan a kvalita je mizerná za tie prachy to za moc nestoji.Značka chevrolet ma dosť sklamala.Mal som Matiza a ten bol po 9rokoch kvalitnejši nevrzgal plasty zadná náprava atd.prestala mi fungovať klima a to ma len tri roky.
Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Ty jsi též jeden s takových co slyší i trávu růst :lol:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
tomask

Příspěvek od tomask »

:D -i
Carthell Prg
ladinek

Příspěvek od ladinek »

ááááá tak už mě šálí sluch,pomalu chluchnu :lol: chladič mám novej na záruku -i kvalita uměrná ceně ale už mám pocit že nevrže nic jen ty madla ted udělám fušky a jdu na to -i
Edmund Burke

Scorpion.11

Příspěvek od Scorpion.11 »

Neboj se, roky budou přibývat a za chviličku neuslyšíš ani klepání motoru :lol: :PP:
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)

člen AVEO Fanclubu
lomngi

Příspěvek od lomngi »

Trošku oživím túto tému. nedávno som dostal jeden mail od nášho nové člena aveofanclubu, ktoráý sa nedávno prihlásil do klubu.
Čakal som na jeho súhlas ,či môžem uverejniť mail čo mi poslal. tak že citujem:
Dobrý den.
Žádám tímto o přihlášení do Aveo klubu. Jsem majitelem vozu Chevrolet Aeo 1,2 sedan, černá mica a to od roku 2006. Díky naprosté spolehlivosti tohoto vozu jsem neměl téměř žádné problémy s jeho provozem a tak nebylo zapotřebí hledat jakékoli rady na fórech. Přesněji ani jsem netušil, že nějaké takové fórum existuje. Nyní jsem na něj víceméně náhodně narazil a rád bych se stal členem vašeho klubu. Ne snad proto, že by s autem začaly nějaké problémy, to snad ještě nějakou dobu počká, ale rád si pokecám s někým, kdo jede na stejné vlně jako já.
Mám najeto něco málo přes 90 tis. km a vzhledem k dosavadnímu bezproblémovému provozu mohu odpovědně říct, že koupě Chevroletu byla dobrá volba. Mám známé s Fabiemi, VW Golfy a jinými "spolehlivými" auty renomovaných značek a myslím, že tolika kilometry bez větších a nákladných závad se může pochlubit málokdo. Samozřejmě může leckdo říci, že internet snese všechno a proto můžu říkat cokoli, ale já zde nemluvím o svém názoru, jako to dělají novináři v "recenzích", ale o více než pětileté zkušenosti s tímto autem.
Původně jsem ho kupoval s tím, že ho po pěti letech vyměním zase za nové a jiné, ale změnil jsem názor a určitě si ho ještě aspoň rok nebo dva nechám (podle počtu najetých km). Pak už to totiž nebude otázka kvality, ale životnosti materiálů. Ale to už musí pochopit i ten nejzapřisáhlejší odpůrce této značky.
Bude mi potěšením být členem klubu majitelů a fandů tohoto skvělého a ekonomického auta a rád bych se zúčastnil i srazů, bude-li to možné a schůdné. Předem děkuji za registraci a zdravím všechny příznivce značky Chevrolet a majitele Avea zvláště. Myslím, že pro ty Amíky byla investice do koupě Daewoo a útok na evropské trhy zatraceně dobrým tahem. Dnes drží značka Chevrolet nad vodou celé GM a my se můžeme vozit ve skvělých a levných autech. A pokud moje zkušenost vyvolá na něčí tváři škodolibý výsměch, pak ho mohu uklidnit: "Jde to samozřejmě všechno řešit i mnohem dráž. Takže si klidně kupte jiné auto!"
Ať nám to ještě dlouho jezdí. Zdraví karrell.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený

Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb

Kód: Vybrat vše

http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ladinek

Příspěvek od ladinek »

Však taky Aveo je Raketa -i
Edmund Burke

jamal89

Příspěvek od jamal89 »

moj profesor bol na skoleni vo francuzku, francuzy sa ho spytali co mysli ake je kvalitne auto, on povedal ze auto musii byt spolahlive dlha vydrz, ekonomicky nenakladne, a same omacky okolo toho, samozrejme ze aj znacka dobra, a francuzi maju nazor
dobre auto musi byt hlavne lacne. Dovod?
V dnesnej dobe sa dohliada na kvalitu pri kazdom procese (samozrejme najdu sa ak tak defekty) ale auto ktore sa predava splny urcite kriteria danej triedy, a tym padom rozhoduje uz len cena...
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Odpovědět

Zpět na „Aveo - Pokec“