VÝmena predných silenblokov na ramene

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
JOMAT

VÝmena predných silenblokov na ramene

Příspěvek od JOMAT »

Tak som sa do toho pustil.Dal som si vyrobiť prípravok na vyrazenie silenblokov.Išlo to celkom v pohode.Oproti všetkým varovaniam,že treba lis a vela námahy.Za hodinku bola jedna strana hotová.Druhú stranu budem meniť až na budúci týždeň.Nepodarilo sa mi odtiahnuť kosť zo stabilizátora.Takže keď bude nová,tak príde na rad flexa.Čauko JOMAT. :D
DSC00405.JPG
DSC00405.JPG (59.21 KiB) Zobrazeno 1830 x
DSC00399.JPG
DSC00399.JPG (68.52 KiB) Zobrazeno 1830 x
DSC00401.JPG
DSC00401.JPG (55.99 KiB) Zobrazeno 1830 x
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Reklama

JOMAT

Re: VÝmena predných silenblokov na ramene

Příspěvek od JOMAT »

DSC00402.JPG
DSC00402.JPG (66.19 KiB) Zobrazeno 1828 x
DSC00403.JPG
DSC00403.JPG (56.19 KiB) Zobrazeno 1828 x
DSC00404.JPG
DSC00404.JPG (73.65 KiB) Zobrazeno 1828 x
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Ked budeš menit silembloky predného stabil. tak daj vediet ako si sa k nim dostal :D a ak chceš aby si mal riadenie presné treba tam urobit jeden zlepšovák :D lebo také uchytenie ramien mali kedysi š100 a té mali max.120km a lega má vyše 200 Korejci to neak nezvládli :D
Ujel

Příspěvek od Ujel »

No to mě teď čeká taky. Vlastně asi ne přesně tohle...nevím jistě. Jde o zadní silenbloky na obou předních ramenách. Prostě to tam začalo postupně klepat při přejetí nerovností. Já to neslyšel, protože jsem měl okna hore a zapnutou hudbu...vždycky. Teď když je teplo, jsem si řek, že si poslechnu jak zní auto (dělávám to v pravidelně nepravidelných intervalech :) ). Nebyl jsem si jistý co to, ale napadlo mě zajet jen tak na technickou...před zavíračkou, a že se chci objednat na "přetřes" podvozku. Chlapík mě vzal hned, zjistil co třeba a nechtěl za to ani korunu! V dnešní době téměř sci-fi. -i
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
kesko

Příspěvek od kesko »

Tie zadné silenbloky predných ramien idú meniť celkom v pohode.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

Ujel píše:No to mě teď čeká taky. Vlastně asi ne přesně tohle...nevím jistě. Jde o zadní silenbloky na obou předních ramenách. Prostě to tam začalo postupně klepat při přejetí nerovností. Já to neslyšel, protože jsem měl okna hore a zapnutou hudbu...vždycky. Teď když je teplo, jsem si řek, že si poslechnu jak zní auto (dělávám to v pravidelně nepravidelných intervalech :) ). Nebyl jsem si jistý co to, ale napadlo mě zajet jen tak na technickou...před zavíračkou, a že se chci objednat na "přetřes" podvozku. Chlapík mě vzal hned, zjistil co třeba a nechtěl za to ani korunu! V dnešní době téměř sci-fi. -i
Ahoj ono Ti to može klepat tyčky predného stabilizátora ,alebo uloženie stabilizátora lenže k nemu sa len tak lahko nedostaneš :D a ak by si mal vymlátené silembloky té zadné na ramenách tak by si to cítil aj na riadení auto by bolo nestabilné :D
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“