VÝmena predných silenblokov na ramene
Moderátor: Blue Lanos
VÝmena predných silenblokov na ramene
Tak som sa do toho pustil.Dal som si vyrobiť prípravok na vyrazenie silenblokov.Išlo to celkom v pohode.Oproti všetkým varovaniam,že treba lis a vela námahy.Za hodinku bola jedna strana hotová.Druhú stranu budem meniť až na budúci týždeň.Nepodarilo sa mi odtiahnuť kosť zo stabilizátora.Takže keď bude nová,tak príde na rad flexa.Čauko JOMAT.
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
,KAWASAKI 650 er6f.
- Reklama
Re: VÝmena predných silenblokov na ramene
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
,KAWASAKI 650 er6f.
,KAWASAKI 650 er6f.
Ked budeš menit silembloky predného stabil. tak daj vediet ako si sa k nim dostal a ak chceš aby si mal riadenie presné treba tam urobit jeden zlepšovák lebo také uchytenie ramien mali kedysi š100 a té mali max.120km a lega má vyše 200 Korejci to neak nezvládli
No to mě teď čeká taky. Vlastně asi ne přesně tohle...nevím jistě. Jde o zadní silenbloky na obou předních ramenách. Prostě to tam začalo postupně klepat při přejetí nerovností. Já to neslyšel, protože jsem měl okna hore a zapnutou hudbu...vždycky. Teď když je teplo, jsem si řek, že si poslechnu jak zní auto (dělávám to v pravidelně nepravidelných intervalech ). Nebyl jsem si jistý co to, ale napadlo mě zajet jen tak na technickou...před zavíračkou, a že se chci objednat na "přetřes" podvozku. Chlapík mě vzal hned, zjistil co třeba a nechtěl za to ani korunu! V dnešní době téměř sci-fi.
Daewoo Leganza 1998, 98kW, LPG, stř. metla, klima, kůže, "dříví". Rožnov pod Radhoštěm.
Tie zadné silenbloky predných ramien idú meniť celkom v pohode.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Ahoj ono Ti to može klepat tyčky predného stabilizátora ,alebo uloženie stabilizátora lenže k nemu sa len tak lahko nedostaneš a ak by si mal vymlátené silembloky té zadné na ramenách tak by si to cítil aj na riadení auto by bolo nestabilnéUjel píše:No to mě teď čeká taky. Vlastně asi ne přesně tohle...nevím jistě. Jde o zadní silenbloky na obou předních ramenách. Prostě to tam začalo postupně klepat při přejetí nerovností. Já to neslyšel, protože jsem měl okna hore a zapnutou hudbu...vždycky. Teď když je teplo, jsem si řek, že si poslechnu jak zní auto (dělávám to v pravidelně nepravidelných intervalech ). Nebyl jsem si jistý co to, ale napadlo mě zajet jen tak na technickou...před zavíračkou, a že se chci objednat na "přetřes" podvozku. Chlapík mě vzal hned, zjistil co třeba a nechtěl za to ani korunu! V dnešní době téměř sci-fi.