Ozivenie temy Palubny pocitac
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Re: dovážení
Do všech, které mají elektronické vstřikování. Takže ne do škodovek a do favoritů s karburátorem, ladovek, apod.Piranha píše:Možná hloupá otázka, ale jde to použít do všech automobilů?
Sice mám časově náročnou práci, ale to dovážení není špatný nápad..
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dovážení
Já to ještě rozvedu - do všech, které mají vícebodové vstřikování. Do jednobodů je to problematické. Podle výrobce je velký problém měřit délku vstřiku na těch jednobodech, proto pro tyto motory oficiálně počítače nedodává. Dále se dodává pro common rail diesely.Habron píše:Do všech, které mají elektronické vstřikování. Takže ne do škodovek a do favoritů s karburátorem, ladovek, apod.Piranha píše:...jde to použít do všech automobilů?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ivane, pro tebe nema vyznam, akorat by ses zhrozil, kolik ti to papa
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet