Moderátor: Blue Lanos
Ladinku to je až tak drahé v autorizovaném servisu??mám tam dirku po kamínku,tak jen doufám že se to nerozleze.U Renaultu Thalia(ta nová) to vyšlo na 9000kčladinek píše:jen pro srovnání na chevy aveo v chevy servise i s prací 15500kč v autosklo roger v Brně 9200kča tam tomu věřím víc protože se skly zabývají,nedělají to svátečně,když měnit sklo tak jedině ve firmě která do toho dělá už dlouho
Mě to stálo 400 Kč v podstatě na počkání - dírka, která po "zalátání" nebyla ani nehtem poznat, kde je, ale opticky to stále trochu vidět je, i když výrazně méně a hlavně mě to nijak už neruší ve výhledu. Jinak na Leganzu originální GM sklo čelní tónované s pruhem za 2900 Kč, ale i tak mi to přijde jako vyhozené peníze, když je člověk nucen jezdit za škodovkářema bez zástěrek (mně to udělala Octávka)...kesko píše:Dierka podľa veľkosti sa dá opraviť, pozri na nete a cena bola asi 700,- Sk ešte pred eurom. A dokonca vedia prísť za tebou a oprava na mieste. Bolo to trošku vidieť ale nikam sa to nerozliezalo.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |