Benzin vs. diesel :)
Moderátor: Blue Lanos
Re: Benzin vs. diesel :)
Pekne sme to rozduchali, pekne!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Tak my jsme prý zaostalí, že vaříme na plynu a panáček od greenpeace si na něm vozí zadnici . Nuže proti gustu žádný dišputát, navíc jsem pro Hanzyho sehnal obrázek konstruktérů, kteří se podíleli na jeho sporáku, takovej jsem JÁ
- Přílohy
-
- šikovní kluci, že ?
- 619890-img-babica-pohlreich.jpg (36.19 KiB) Zobrazeno 1546 x
počkejte až vám vyrobí Cruze na tuhý paliva /uhlí,brikety,koks/ to budou teprve diskuze nedej bože na fritovací olej Zde se vždy pobavím četbou Kjub se drží statečně
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Me se libi jak tady Hanzy machruje proti nafte ale sam jezdi na plyn, tak potom kdo je setrilek...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ale ved o tom to je že kto si kupi diesel tak pozerá na spotrebu. Keby si kupil benzín dal do toho plyn tak po nieakom roku a pol jazdí ešte lacnejšie ako na naftu.
Škoda Roomster TSI
A copak se do Orlanda dává slušnej benzíňák ? Já chtěl auto , které trochu pojede a to mi benzínové orlando neposkytne, navíc to musí žrát jako ótéčko.
Jo hele u Orlanda je to uz neco jineho, tam bych sel do dieselu asi taky a ano, jediny relevantni duvod by byla spotreba, nezastiram, ale to je taky i jediny vas duvod, nic jineho
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Orlando je skor rodinne auto. Tam sa asi počíta s vačším nájazdom km za rok. Tam sa diesel asi oplatí....
Škoda Roomster TSI
No já to bral takhle. Jakej nejsilnější motor má cruze? naftu. Seděl mi nejsilnější benzín? neseděl
. A taky je rozdíl, když berete za plyn, tak se spotřeba nafty nezvedne tolik, jako u benzínu. Nejsem zastáncem ani jednoho, ale ty ortodoxní benzínáci, s těma nesouhlasim. Ještě když pak jezděj na plyn.
Když mi někdo řekne:jezdim na plyn, za levno, svym zvukem mi nesedí diesel a rád točim motor tak OK. ale přece nejde odsuzovat někoho kdo zvolil naftu. Takovej člověk mu když na to dojde při machrování nejen že natrhne prdel, ale i dál dojede.
. A taky je rozdíl, když berete za plyn, tak se spotřeba nafty nezvedne tolik, jako u benzínu. Nejsem zastáncem ani jednoho, ale ty ortodoxní benzínáci, s těma nesouhlasim. Ještě když pak jezděj na plyn.
Když mi někdo řekne:jezdim na plyn, za levno, svym zvukem mi nesedí diesel a rád točim motor tak OK. ale přece nejde odsuzovat někoho kdo zvolil naftu. Takovej člověk mu když na to dojde při machrování nejen že natrhne prdel, ale i dál dojede.
Cruze VCDi LT 6MT 120kw black, cihlově-červená kůže, 235/45/R18
- Hanzy
Mas pravdu diesel nemusim protoze uz jsem to tady psal ale tak znovu:
DIESEL klepe cmoudi vibruje draze servisuje hodne zere v zime nestartuje a nezdi v zime netopi
I mit souseda blizko co mi to rano bude startovat a rachotit na tom driv nez vstavam ja tak rovnez dekuji ne
A machrovani ano jedine co to ma ze je momentalne nejvykonnejsi ale to jen diky posrane jak uz tady bylo psane evrope jinde se tyhle auta ani neprodavaji Ale stejne jak jsem uz rovnez psal jezdi 99,9% lidi na spotrebu a ta 0,01% jsou sluzbni auta co jezdi rychle jinak na ceste neni za noramlniho provozu nic na co by bylo potreba mit vetsi vykon a jelikoz s zadnym autem nejezdim na spotrebu tak jen ta 0,01% me nekdy predjede a to musi mit chut zavodit
Jeden diesel i ten za nim cmoudil pekne
DIESEL klepe cmoudi vibruje draze servisuje hodne zere v zime nestartuje a nezdi v zime netopi
I mit souseda blizko co mi to rano bude startovat a rachotit na tom driv nez vstavam ja tak rovnez dekuji ne
A machrovani ano jedine co to ma ze je momentalne nejvykonnejsi ale to jen diky posrane jak uz tady bylo psane evrope jinde se tyhle auta ani neprodavaji Ale stejne jak jsem uz rovnez psal jezdi 99,9% lidi na spotrebu a ta 0,01% jsou sluzbni auta co jezdi rychle jinak na ceste neni za noramlniho provozu nic na co by bylo potreba mit vetsi vykon a jelikoz s zadnym autem nejezdim na spotrebu tak jen ta 0,01% me nekdy predjede a to musi mit chut zavodit
Jeden diesel i ten za nim cmoudil pekne
- Přílohy
-
- DSC01591.JPG (104.03 KiB) Zobrazeno 1502 x
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Jenze ja jezdim a ne parkuju a knucim jak je benzin drahy a neprijedu ani na srazmilosh píše:Me se libi jak tady Hanzy machruje proti nafte ale sam jezdi na plyn, tak potom kdo je setrilek...
Az budes mit auto na jezdeni tak taky na to prides
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Hanzy
Velvet -co me tahas do sveho klubu varecek to jsou tvi kamosi a tvuj byznys me do toho netahej ja mam praci s koulema
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hele Hanzy nevím jak s tou 1,6-kou závodíš ale já přešel z 2,5 V6 na diesel jen kvůli spotřebě. A divil by jsi se jak tě diesel dokáže protáhnout i když jedu s VW Borou 2,8 V6 4motion (úpravená 240ps). Trefíš BMW 330d, Audi 3.0TDI a máš co dělat
- Hanzy
Asi to nectes ano je rychlejsi to 0,01% co nejde na spotrebu zbytek dieslaku at ma cokoli jezdi s okem prilepenym na palubaku
To ze to ma vetsi vykon nikdo nepochybuje
To ze to ma vetsi vykon nikdo nepochybuje
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG