Plyn v Aveu 1,4 16v
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Plyn v Aveu 1,4 16v
Tak nieako sme riešili s manželkou či pojde Aveo po 2,5 roku preč z domu alebo si ho ešte necháme. Po dlhom rozhodovaní sme prišli k záveru že predať auto s 36 tis. km a skoro najvyššou výbavou za 4-5 tis by bola velká strata. Ked si k tomu potom pripočítam kupu nového.... Padla volba na LPG aby sme sa už nemuseli obmedzovať v cestovaní s deturencami. Najskor som oslovil kolegu tu s fora či by mi nepomohol s montážou. Nastali tam ale nieaké komplikácie- nechceli sme to kupovať v hotovosti tak sme od plynu na čas ustúpili. Nakoniec ma zlomila manželka nech ideme do toho .Reku ok. Tak som si našiel firmu , ktorá sa mi zdala s komukácie dosť seriozna. Dohodli sme si termín. Auto som pristavil ráno na 8-mu. Hned sa do toho pustila partia montérov. V ten den druhé partia robila Fabiu. O pol 3 poobede mi volaju že je to hotové. Namontovali mi systém BRC. Nádrž mám namiesto rezervného kolesa. Rezervu nenosím, len tu opravnu sadu- do zahraničia ale idem s rezervou . Nádrž má objem 48L. Mám aj kontrolku stavu plynu v nádrži. Zatial som najazdil cca 1500 km a je to paráda hlavne pri platení za plyn. Spotreba mi pri tankovani do plna vždy po prve sekanie alebo akoby som to nazval vychádza cca 7 L. Na benzín som dlhodobo mal priemer cca 6,5L. Celá montáž ma stála 1100 e. Následne STK +EK 50 e. Na dopravnom urade som platil 3e. Na polícii 6 e. Za 3 dni som to mal vybavené aj s montážou. Cena celkovo 1159e. Pri počte km ktore najazdím sa to vráti za 16 mesiacov. Foto sa posnažím dať čo najskor.
Škoda Roomster TSI
- Reklama
- Hanzy
Re: Plyn v Aveu 1,4 16v
Parada a budes jezdit jeste vic takze se ti to vrati jeste driv
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
To vidím aj teraz ako tie km pribúdaju. Teraz skoro každý volný den nieaká akcia s detmi- ZOO, návšteva svokrovcov v Lipt. Mikuláši...
Škoda Roomster TSI
- Hanzy
Presne tak je to psychologicky efekt proste pak uz spotrebu neresis a jezdis pro radost sobe a ostatnich kdekoli
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No ked to mas tak super a lacne, tak mozes lutovat ze si neprisiel medsi Nas na zraz nan Olsovec.mino píše:To vidím aj teraz ako tie km pribúdaju. Teraz skoro každý volný den nieaká akcia s detmi- ZOO, návšteva svokrovcov v Lipt. Mikuláši...
Niektory to mali dalej ako Ty a ani plyn v aute nemaju. Tak dufam na Buduce nalozis rodinu a sup na vilet na zraz
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Zdravím Vás Všechny,moje foto z montáže LPG .Je to super jezdit za 16,90 Korun českých
http://youtu.be/ZftDEiWcDKs
http://youtu.be/ZftDEiWcDKs
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw
- Scorpion.11
Změň si název, protože fotky z montáže LPG by vypadali snad jinak To máš vyfocené jen jak to vypadá
Jinak na kolik tě to vyšlo a jak jsi spokojený Třeba i napsat jaký typ LPG a od jaké firmy
Jinak na kolik tě to vyšlo a jak jsi spokojený Třeba i napsat jaký typ LPG a od jaké firmy
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Dobrý den,
mám Aveo 1.4, rok výroby 2009. Nechal jsem ho přestavět na LPG - plynové zařízení LOVATO. Nádrž mám na 41 l obsah.Cena celé montáže 27 000kč v CHEVROLETU Karviná
Už minule jsem psal, že po vyjetí plynu až po zvukovej signál,že je třeba natankovat ,natankuji jen 26 až 28.5 litru plynu.Mám to zkoušené i jiných stanicích LPG.
Jinak spotřeba je tak kolem 7,5 až skoro 9 litrů na stovku. 150kč. to jde .plyn stojí 16,90 za litr. Vím ,že obrázky jsem dal z youtube ,ale já se polepším.
Jsem rád ,že je tahle forma debat na cokoliv .
Zdravím z Karviné Zdenek
mám Aveo 1.4, rok výroby 2009. Nechal jsem ho přestavět na LPG - plynové zařízení LOVATO. Nádrž mám na 41 l obsah.Cena celé montáže 27 000kč v CHEVROLETU Karviná
Už minule jsem psal, že po vyjetí plynu až po zvukovej signál,že je třeba natankovat ,natankuji jen 26 až 28.5 litru plynu.Mám to zkoušené i jiných stanicích LPG.
Jinak spotřeba je tak kolem 7,5 až skoro 9 litrů na stovku. 150kč. to jde .plyn stojí 16,90 za litr. Vím ,že obrázky jsem dal z youtube ,ale já se polepším.
Jsem rád ,že je tahle forma debat na cokoliv .
Zdravím z Karviné Zdenek
Chevrolet Trax 1,4 turbo 103kw
- Scorpion.11
Vidíš to jak se už lepšíš Jinak kolik Km už máš asi najeto na plynu, spokojenost či nějaká negativa?
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Zdravím Vás,
montáž LPG byla teprve letos v lednu a zatím najeto 8 600km a určitě jsem spokojený. Aveo se mi líbylo už dříve,jsme už jen dva a tak nemám kam spěchat ,užíváme si to.
Aveo clubů ve světě je hodně jen se podívat na youtube ,jak mají krásně provedené úpravy vozů a srazy jsou dost početné. taky jsem se chtěl zeptat našel jsem jiné srazy
chevroletáků na jiných místech naší republiky a samozřejmě i na slovensku. Tam taky jezdíte.
Napiš te.
Zdeněk z Karviné.
montáž LPG byla teprve letos v lednu a zatím najeto 8 600km a určitě jsem spokojený. Aveo se mi líbylo už dříve,jsme už jen dva a tak nemám kam spěchat ,užíváme si to.
Aveo clubů ve světě je hodně jen se podívat na youtube ,jak mají krásně provedené úpravy vozů a srazy jsou dost početné. taky jsem se chtěl zeptat našel jsem jiné srazy
chevroletáků na jiných místech naší republiky a samozřejmě i na slovensku. Tam taky jezdíte.
Napiš te.
Zdeněk z Karviné.
- Přílohy
-
- Dubaj.jpg (3.56 KiB) Zobrazeno 5890 x
-
- To jsem já.jpg (4.93 KiB) Zobrazeno 5892 x
- Scorpion.11
V sekci srazy najdeš vše co tě zajímá https://www.chevroletclub.cz/viewforum.php?f=25
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
_ pro zdenek00_
Příspěvek co sem nepatří. Ale nemůžu tady reagovat jinak. V sekci srazy si některých příspěvků nevšímej nebo je ber s velkou rezervou. Je to kultura některých členů.
Příspěvek co sem nepatří. Ale nemůžu tady reagovat jinak. V sekci srazy si některých příspěvků nevšímej nebo je ber s velkou rezervou. Je to kultura některých členů.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.