Auto na vodu
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Re: Auto na vodu
nikto nikoho nepozna s tymto systemom namontovanym???
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
cutsprings
- Reklama
ja mam konkretne toto v Lanose
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HHO-Hydr ... leQ5fParts
do destilovanej vody sypem hydroxid draselny tak, aby som mal odber cca 20A. pri nakopnuti motoru po chvilocke vidiet ako krasne stupaju bublinky vodika cez hadicky systemu. Vznikajuci tzv. Brownov plyn (zmes kyslika a vodika) prisavam do sania (mam to navrtane do airboxu).
co sa spotreby tyka, klesla mi tak maximalne o liter az liter a pol. popravde cakal som viac, kolega v praci to ma na Peugeote 406 v kombinacii s LPG a tomu to zdvihlo dojazd o 200 km, co je si myslim velmi slusne. Zrejme si s tym az tak nerozumie lambda sonda a riadiaca jednotka. daju sa k tomu prikupit kadejake riadiace mechanizmi na oklamanie resp preprogramovanie MAP senzora atd atd, ale momentalne do toho nehodlam investovat.
kazdopadne, nelutujem ze som si to dal, auto ide o poznanie tichsie, hladsie a plynulejsie.a ked uz nic ine aspon som priatelsky k zivotnemu prostrediu
mozno v sucinnosti s LPS by to bolo lepsie, uvidime casom. ja s tym budem este urcite nejako kolaborovat, lebo ma to zaujima, je zaujimave co vsetko sa da, fyzika je sranda
cez vikend az budem doma tak sem hodim aj nejake fotky , priamo z pod mojej kapoty
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HHO-Hydr ... leQ5fParts
do destilovanej vody sypem hydroxid draselny tak, aby som mal odber cca 20A. pri nakopnuti motoru po chvilocke vidiet ako krasne stupaju bublinky vodika cez hadicky systemu. Vznikajuci tzv. Brownov plyn (zmes kyslika a vodika) prisavam do sania (mam to navrtane do airboxu).
co sa spotreby tyka, klesla mi tak maximalne o liter az liter a pol. popravde cakal som viac, kolega v praci to ma na Peugeote 406 v kombinacii s LPG a tomu to zdvihlo dojazd o 200 km, co je si myslim velmi slusne. Zrejme si s tym az tak nerozumie lambda sonda a riadiaca jednotka. daju sa k tomu prikupit kadejake riadiace mechanizmi na oklamanie resp preprogramovanie MAP senzora atd atd, ale momentalne do toho nehodlam investovat.
kazdopadne, nelutujem ze som si to dal, auto ide o poznanie tichsie, hladsie a plynulejsie.a ked uz nic ine aspon som priatelsky k zivotnemu prostrediu
mozno v sucinnosti s LPS by to bolo lepsie, uvidime casom. ja s tym budem este urcite nejako kolaborovat, lebo ma to zaujima, je zaujimave co vsetko sa da, fyzika je sranda
cez vikend az budem doma tak sem hodim aj nejake fotky , priamo z pod mojej kapoty
Lanos 1,5, 5D, strieborna metaliza, bez klimy a ABS, folie, JBL GT4.12, JBL GTO75.2, JBL GT5.502, BM Boschman 6.9 (SPL 130,8 dB), šiška JDM Performance, šošovkové hmlovky s angel eyes a 10 000k HID
- Jalan-Aajav
panstvo, nedajte sa okaslat mzprx ma naprostu pravdu.mzprx píše:Vsetko su to blbosti, fyzika nepusti, na rozklad vody musi byt predsa dodana vacsia energia, ako vznikne zlucenim (cize horenim) vodika s kyslikom.
skuste sa nad tym zamysiet... keby to bolo take skvele, myslite ze by sa toho vyrobcovia aut nechytili aby bodovali na trhu nizsou spotrebou svojich aut?
Sice je to kravina, ale pozor na vodik zmiesany s kyslikom. Inac idealna palivova zmes na pohon rakiet ale aj na roztrhnutie toho v com sa nachadza, staci mala iskra, ktora moze v sustave vzniknut hoci aj hlupou statickou elektrinou alebo proste spatnym zaslahom, aj ked v tomto pripade by sa mozno sama zhasila v hadicke, vdaka rychlosti akou tato zmes exploduje. Ale keby roztrhlo nadrz s roztokom naoh, tak by sa najprv potesili vsetky hlinikove veci a potom majitel ked otvori kufor (alebo kde to ma) a zisti ako mu mazlaveju pazury z rozlozeneho tuku najprv z potu a potom z koze. Ja som sice tiez vymyslal a naoh este budem rozkladat ale budem to viest osobitne a spravim si z toho malu vodikovo kyslikovu zvaracku/rezacku. Ale v aute kvoli zakonu zachovania energie to akosi nema vyznam. Je to hajzel ten co ten zakon o zachovani energie vymyslel co?
on ten zakon nevymyslel, on nan len prisiel
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
cutsprings
cutsprings
kdo to neodskúšal tak hov... vie dá sa to urobit aj doma niekedy to urobím a uvidím či sa to oplatí
Pěkný den
No,když jsem to sem před dvěma lety dával tak jsem to myslel jako takovou raritu a pochopitelně tomu nevěřím!
Ono ve fyzice platí zákony,které nejdou oblbnout na rozdíl od těch co si vytvoří lidé pro sebe a z nich si dělají někteří jen srandu! Takže zatím benzin,nafta,plyn a ještě elektřina a voda asi někdy v budoucnu
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
No,když jsem to sem před dvěma lety dával tak jsem to myslel jako takovou raritu a pochopitelně tomu nevěřím!
Ono ve fyzice platí zákony,které nejdou oblbnout na rozdíl od těch co si vytvoří lidé pro sebe a z nich si dělají někteří jen srandu! Takže zatím benzin,nafta,plyn a ještě elektřina a voda asi někdy v budoucnu
Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí
...to Topol auta na vodík už jezdí, tedy pokud bereme v potaz H2 - O tedy vodu ale je to trochu složitější získat onen " vodík " v tom máš pravdu
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico