Centralne zamykanie na dialkove ovladanie.
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Centralne zamykanie na dialkove ovladanie.
no uvidíme,třeba časem dojdu k centrálu i já,kufr bych si nechal taky udělat ,ale mám strach z poruch jako u feldy
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
- Reklama
Ladinku, odskok kufra predsa na HB neni nutny, ten si otvarame stejne jemnym podvihnutim madla a je to presne ten pohyb ako keby bol uz kufor pootvoreny To je proste vyhoda na HB.
Sedany musia otvarat bud klucom z vonku alebo packou z vnutra
Preto tu Scorpy stale prska, ze je to nepohodlne, ale to nevidel ako to vyzera na HB a nechce verit, ze odskok je pre nas HB zbytocny
Sedany musia otvarat bud klucom z vonku alebo packou z vnutra
Preto tu Scorpy stale prska, ze je to nepohodlne, ale to nevidel ako to vyzera na HB a nechce verit, ze odskok je pre nas HB zbytocny
Chevrolet AVEO Hatchback (5dv.) 1,4 16V 74 kW/100k, Eco-Tec, r.v.2008
xwing já mám ,ale taky sedana
Edmund Burke
Edmund Burke
- Scorpion.11
xwing já jen stále tvrdím, že u sedanu je lepší dálkové otevirání kufru a, že bych si to bez toho už neuměl představit
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Scorpy, ano u sedana ten odskok ma opodstatnenie, to suhlasim.
Ladinku, sorry, ja som bol nejak v tom, ze mas HB, takze ano, kludne odskok kufra si daj namontovat
Takze snad sme si uz porozumeli
Ladinku, sorry, ja som bol nejak v tom, ze mas HB, takze ano, kludne odskok kufra si daj namontovat
Takze snad sme si uz porozumeli
tak mě odskok nechybí mám páčku takže já to nepotřebuju,Dacia logan ta první nemá ani tu páčku a když vám jede motor a nemáte druhej klíč tak ho musíte vypnout a otevřít a znovu nastartovat,centrál bych chtěl s dálkou,ale zase mě to taky nějak nechybí,jak jsem psal na feldě se to furt s.... a to je lepší ho tam nemít ,protože se vždycky pomátl i imobilizér,do avea nechci vrtat to šlape jak hodinky teď ho mám /mimo tému/ dva roky a jsem navýsost spokojenej
Edmund Burke
Edmund Burke
Tak som bol dnes v servise a povedali, ze musia vymenit riadiacu jednotku.xwing píše: V poslednej dobe som zistil divne spravanie mojho centralneho uzamykania.
Pridem vecer domov, ovladacom zamknem, skontrolujem, ci su vsetky cupliky dole, teda zamknute.
Pridem rano k autu a na zadnych dverach cupliky hore.
Nechapem, ked vecer boli vsetky dole a rano bud na jednych alebo na druhych zadnych dverach rano hore. Je to nahodne.
Chcem sa opytat, ze v aute je viacej riadiacich jednotiek ??? Jedna na motor, jedna na centralne uzamykanie ?
Ja tomu moc nerozumiem, preto sa pytam.
Diky
ano, central ma svoju riadiacu jednotku
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
ale ono záleží kdo, kde, jak a co ti tam namontuje. Nemůžeš to brát jako že vždy to stojí za ....... Dále je to i o serioznosti a o ceně.ladinek píše:no uvidíme,třeba časem dojdu k centrálu i já,kufr bych si nechal taky udělat ,ale mám strach z poruch jako u feldy
Mám dálku i na kufr a bez jakýchkoli problémů. Páčku a klíč používám jenom abych pohnul lankem nebo zámkem kvůli zareznutí.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
Znovu som bol v servise a problem bol velmi prozaicky...udajne bol problem v kabelazi a prerazalo uzemnenie. Sice nerozumiem co to znamena.xwing píše:Tak som bol dnes v servise a povedali, ze musia vymenit riadiacu jednotku.xwing píše: V poslednej dobe som zistil divne spravanie mojho centralneho uzamykania.
Pridem vecer domov, ovladacom zamknem, skontrolujem, ci su vsetky cupliky dole, teda zamknute.
Pridem rano k autu a na zadnych dverach cupliky hore.
Nechapem, ked vecer boli vsetky dole a rano bud na jednych alebo na druhych zadnych dverach rano hore. Je to nahodne.
Chcem sa opytat, ze v aute je viacej riadiacich jednotiek ??? Jedna na motor, jedna na centralne uzamykanie ?
Ja tomu moc nerozumiem, preto sa pytam.
Diky
Poroste poskodena kabelaz, Zatial to funguje, tak uvidim ako dlho
Ahojte.
Kym sa opytam priamo v servise Chevroletu, tak skusim este tu
Poskodil (praskol) mi plastovy obal dialkoveho ovladania Light Security M-A02-RC.1
Chcem sa opytat, ci sa da kupit len samotny plastovy obal.
Eletronika (vnutro) ja v poriadku a funkcne, ale neda sa pouzivat, kedze ten plast je prasknuty v casti pre skrutku a rozpadava sa mi. Proste sa nedaju spojit tie dve casti plastu skrutkami, kvoli poskodeniu.
Predpokladam ze nie a nanutia mi ovladac aj s elektronikou. Ale mozno motyka vystreli
Diky
Kym sa opytam priamo v servise Chevroletu, tak skusim este tu
Poskodil (praskol) mi plastovy obal dialkoveho ovladania Light Security M-A02-RC.1
Chcem sa opytat, ci sa da kupit len samotny plastovy obal.
Eletronika (vnutro) ja v poriadku a funkcne, ale neda sa pouzivat, kedze ten plast je prasknuty v casti pre skrutku a rozpadava sa mi. Proste sa nedaju spojit tie dve casti plastu skrutkami, kvoli poskodeniu.
Predpokladam ze nie a nanutia mi ovladac aj s elektronikou. Ale mozno motyka vystreli
Diky
Keď je to funkčné Tak ja by som to skúsil zlepiť modelárským dvojzložkovým lepidlom tam keď je to prasknuté.Do toho lepidla sa dajú potom naskrutkovať malé samorezné skrutky.
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Nejednodužší řešení - koupit baterku a sekundové lepidlo. Slepit to natvrdo a máš min 2roky čas na sehnání nového ovladaču. Nebude stát více jak 10e. Centrál s alarmem u nás je za 1590 kč.
člen AVEO Fanclubu č.4
Od 27.5. 2014 již jenom člen.
No skusim nieco "zpatlat"
Inac najlacnejsi ovladac aj s elektronikou som nasiel tu http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... radenie=10
Ak viete o lacnejsom, dajte vediet
Diky
Inac najlacnejsi ovladac aj s elektronikou som nasiel tu http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... radenie=10
Ak viete o lacnejsom, dajte vediet
Diky
Tak jsem dnes dodělal dálku k centrálu...
Jedna se mi válela ve sklepě, tak šla do Avea. Bohužel nemá otvírání kufru. Ale za to dovírání oken ju.
Na tu tyčku červeně zvýrazněnou přišlo přichytit pomocný táhlo udělané z pletací jehlice.
Jedna se mi válela ve sklepě, tak šla do Avea. Bohužel nemá otvírání kufru. Ale za to dovírání oken ju.
Na tu tyčku červeně zvýrazněnou přišlo přichytit pomocný táhlo udělané z pletací jehlice.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)