Co mě dnes nepotěšilo

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Odpovědět
vado
Kontaktovat uživatele:

Re: Co mě dnes nepotěšilo

Příspěvek od vado »

Heh,
mne originalna daewoo baterka vydrzala 6 rokov. Mozno nebyt zabudnutych otvorenych dveri po dobu 2 tyzdnov na parkovisku, tak je tu doteraz. Zaujimave, ze auto v Petrzalke za ten cas nikto nevykradol - daewaa sa asi moc nekradnu :-) Po dobiti sa spamatala a vydrzala zhruba asi dalsi rok. Potom skapala a auticko dostalo Bannerku. A prave ta si to proste dnes rozmyslela a prestala fungovat. Doslova zo dna na den. V sobotu vecer som dosiel domov a dnes rano skapala.
Aj ta skapata, aj ta nova na sebe nosi napis BANNER.
Len dufam, ze ta nova vydrzi viac, ako jej predchodkyna :?
V.

S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black

Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Reklama

Serpico

Příspěvek od Serpico »

...jen tak mimochodem zkus si změřit odběr el. proudu při odstavení auta aby to pak nebylo na nějaké " překvapení "

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
ppp

Příspěvek od ppp »

Delkory vydrzali tak dlho, pretoze uz pouzivali novsie technologie (vapnikom legovane mriezky minimalne). Od tej exide co mam si slubujem aspon 10 rokov a pravdepodobne viac pretoze okrem toho ze je tiez vapnikova je to aj agm a uzavreta pretlakovymi zatkami a nie len obycajnym odvetravacim labyrintom teda je od vyrobcu zakazane rozoberat ju. To som sa ale dozvedel az ked som ju otvoril :). A pre espero je trosku predimenzovana co jej tiez moze pridat na dlhovekosti. Kym ma niekto netrafi na lavy predok tak by mala prezit espero, aspon pri rychlosti postupujucej hrdze tej mojej pojazdnej cisterny na dazdovu vodu.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Veru vydržali a paradoxne,ke´d som kupoval v r.2004 nového GETZa,bola záruka na baterku zn.Delkor iba 1 rok.
v r.2007,keď otec likvidoval moju bývalu Š120 a bola v nej niekoľko mesačná baterka zn.Magnet (dcérska značka Akumy),vymenil som ich,do škodovky šla delkorka,verím,že samotná baterka slúži,možno,ešte niekomu dodnes,tá Akumácka v Hyundaii zatiaľ slúži tiež ešte bez problémov,aj bola raz vybitá do mrtva.Ešte veľmi dobré skusenosti,Okrem DELKORiek som mal aj so slovinskou baterkou zn.Vesna,jedna vydržala 6 a druhá skoro 8 rokov
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
feejay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feejay »

Obycajnemu cloveku sa omeskat s tlacivom par dni nevyplaca.. Dnesna pokuta 300 eur z danoveho uradu ma teda rozhodne nepotesila :evil: Hlavne ked viem, ze tie peniaze urcite nebudu pouzite na spravny ucel :x
ex Leganza ´98

predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

feejay píše:Obycajnemu cloveku sa omeskat s tlacivom par dni nevyplaca.. Dnesna pokuta 300 eur z danoveho uradu ma teda rozhodne nepotesila :evil: Hlavne ked viem, ze tie peniaze urcite nebudu pouzite na spravny ucel :x
To máš pravdu já měl tlačivo ráno a do odpoledne by určitě nevydrželo!!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
feejay
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feejay »

J.Bad píše:
To máš pravdu já měl tlačivo ráno a do odpoledne by určitě nevydrželo!!!

Asi nemyslime rovnake, uradne, tlacivo :lol:
ex Leganza ´98

predtym Škoda 105L, Škoda 120 GLS, Škoda 120L, Škoda reči...
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Hokej :( :(
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
ppp

Příspěvek od ppp »

Dnes ma velmi nepotesilo ze potom ako som donatieral branu vodovkami a spratal veci, zacalo prsat. Takze na plochach, odkial dazdovka nedokazala stiect farba zhrudkovatela. Tak neviem ci ju budem musiet dat dolu alebo co s tym.
Serpico

Příspěvek od Serpico »

....jo ppp vodou ředitelné barvy je dobrý natírat před deštěm :lol: ...inu promiň

a mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
ladinek

Příspěvek od ladinek »

ppp píše:Dnes ma velmi nepotesilo ze potom ako som donatieral branu vodovkami a spratal veci, zacalo prsat. Takze na plochach, odkial dazdovka nedokazala stiect farba zhrudkovatela. Tak neviem ci ju budem musiet dat dolu alebo co s tym.
no nejlepší na vodovkách je to /barvy disperzní,Balakryl,eternal,sokrates apod/,že když se chtějí obrousit tak se smirek zalepí jak od žvejkačky,tyhle barvy jsou totiž uplně na nic -P Když vypukla epidemie natírání plechových střech ,novej pozink,Eternalem ,že je přímo na o tak bylo za rok tolik reklamací že se to loupe,že dnes žádnej natěrač tímto už střechu nenatře.Stejně tak antikorozní nátěr na kov a nátěry na dřevo,disperzní jsou na nic -P
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
ppp

Příspěvek od ppp »

Neviem nakolko sa lisi to co dostat vo farbylakoch (v tomto pripade v baumaxe, nejaky DENAS) od toho co pouzivaju automobilky, ale videl som 5rocny nater plechovej strechy, nie novej, zelenou farbou z vw chrobaka vraj (prebytky po ruseni odtiena vo fabrike a priekupnikmi to dotieklo az k majitelovi chaty) a drzalo to dobre. Lenze to malo cas zaschnut. Aj cast plota, co bola natierana pred tyzdnom a prsalo ca 4hodiny po natierani je v poriadku. Lenze mne na to sprchlo do hodiny po poslednom tahu stetcom a je to hroza. Farba sice ostala na brane, ale na vrchnych plochach, teda tam kde sa dazdovka ostala drzat a nestiekla, vznikla krupica ako ked striekaju auto body 950, len to akne je vacsie.

Teraz som sa bol na branu pozriet, zda sa ze ako to schne, tak krupica mizne, snad zmizne uplne.
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Aby tých mrzutostí nebolo málo,práve pred chvíľou som sa dozvedel,že priateľke zomrel otec. To ešte včera sme boli za ním v nemocnici :( :( :( :( :( :( :(
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

To je smutne uprimnou soustrast :(
Ja mam ted taky tatika v tento mesic uz podruhe v nemocnici :( stari a nemoci je to spatne ale ceka nas to kazdeho a nenadelame nic :(
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
kesko

Příspěvek od kesko »

Tak toto určite nepoteší. Uprimnú sústrasť.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Odpovědět

Zpět na „POKEC“