Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Hanzy

Re: Pozor na Chevrolet Ostrava - je v insolvenci !!!

Příspěvek od Hanzy »

To se ale nemohlo stat pan Kozusnik ti napise hnet ze to neni mozne a ze si vymyslis :D ty lhari jeden!!! :o)
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

at si polibi pr*el, jako prodejce by se musel chovat jinak, a navic kdyz delam na sebe a ne pro nikoho jineho, pokud ten chevrolet zavrou tak se vuuuubec nic nestane -i jedine tam otevrou nejaky lepsi obchod coz bude jedine plus
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
Hannah84

Příspěvek od Hannah84 »

Blíží se první garanční prohlídka a chtěla jsem zajet do Chevroletu v Ostravě - Hulvácích,ale podle toho,co tady čtu, mám pěkného brouka v hlavě :? . V jiných tématech jsem tohle nenašla,mohly by jste mi poradit opravdu solidní autoservis na Chevrolet,kde bych se nebála,že ze mě vycucnou všechny prachy? Sergej_3 doporučoval pana Horečku z Kunína -i - máte nějaké další zkušenosti?
Hannah a Cheví - Ostrava
Jajuska95

Příspěvek od Jajuska95 »

Hannah, nemám sice zkušenosti s autocentrum Hulváky, ale dost si všichni chválí Horečku v Kuníně a nebo Chevrolet v Opavě..
Tak to je mazec, jak dlouho máš Sparka? Nám už se blíží třetí garanční prohlídka, počítám, že o prázdninách se pofičí..
Volkswagen Polo Classic, tmavě zelená metla, 1.6 benzín
Ford Mondeo, 2.0 diesel
Hannah84

Příspěvek od Hannah84 »

Nový Spark jsem kupovala vloni v květnu v Kladně,proto neznám prodejce Chevroletu tady v Ostravě,jinak jsem moc spokojená,pro ženskou ideální vozítko :o) . Ohledně Opavy jsem též uvažovala. Děkuji -i
Hannah a Cheví - Ostrava
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Opavu servis neznam a nevim zatim ani o nakych referencich ale ma to pan Schromm a nemel by byt problem zna i nas club ale 100% jistotu mas v Kunine objednas se a pak tam zajedes na 2 hodky a mas hotovo ;)
Jeste je ve FM Pavlas ale tam bych nesel sice nevim jak ted fungujou ale odpuzuje to uz na pohled vypada to jak vrakoviste Lady a Oplu a s ceduli prodej PRASAT pred salonem :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Hanzy píše:Opavu servis neznam a nevim zatim ani o nakych referencich ale ma to pan Schromm a nemel by byt problem zna i nas club ale 100% jistotu mas v Kunine objednas se a pak tam zajedes na 2 hodky a mas hotovo ;)
Jeste je ve FM Pavlas ale tam bych nesel sice nevim jak ted fungujou ale odpuzuje to uz na pohled vypada to jak vrakoviste Lady a Oplu a s ceduli prodej PRASAT pred salonem :D
Není tam prodej PASSAT ???
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

PRASAT! :D To je to z ceho mas doma rizky pokud nejis jen ptaci chripku :o) Zapomel jsem ze vy z mesta uz nevite co je prase je to vlastne vepr a v obchode je z nej maso VEPROVE :D
Zeptej se jmenovce Jirika ten ti to podrobne vysvetli :D
Přílohy
DSC01117.JPG
DSC01117.JPG (57.7 KiB) Zobrazeno 3920 x
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Teda vypada to tam dobre, auta stoji, kde se da :) Ale na druhou stranu zalezi vzdy jen na lidech, maly prostor jeste neni duvod nekoho odsuzovat. Nicmene jsem tak uvazoval, ze chevy prodejci budou mit za chvili docela problemy - pribylo jim Orlando, pribyde Camaro, za chvili Malibu, buhvi co jeste, za chvili to nebudou mit kam davat :)
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
SERGEJ_3

Příspěvek od SERGEJ_3 »

Ja mam sice auto z Opavy ale uz bych nejel jinam nez k Horeckovi do Kunina, ikdyz je pan Horeckam ponekud sverazny :lol: (kdo ho zna vi o cem mluvim) , ale co se tyce servisu a kvality prace jsou nejlepsi, do Opavy bych nejel uz z duvodu toho ze maji jen jeden zvedak na auta, "servis" je vicemene prestavena garaz a servisak mi nevedel najit koberecky do auta ani s vypomoci celeho autosalonu, takze jedine Horecka Kunin. -i
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon, 19" GMP NINJA, filtr KN + chip, st.podvozek WEITEC HICON GT, přední světla Audi, zadní světla MB E class, fólie 5%, DVD rádio.

Prodám : pružiny H&R -30mm

www.chevy.tym.cz
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

Hanzy píše:PRASAT! :D To je to z ceho mas doma rizky pokud nejis jen ptaci chripku :o) Zapomel jsem ze vy z mesta uz nevite co je prase je to vlastne vepr a v obchode je z nej maso VEPROVE :D
Jo vepřové je z vepře?? Vidíš takové mezery ve vzdělání - nechci tady odskakovat od tematu!! Řezníka zavolám a zeptám se ho.. jinak mi to snad na Olšovci vysvětlíš!!Jakej je rozdíl mezi vepřovým a ptačí chřipkou!!
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Mno jde o to ze zacal prodavat Lady pak neco z Oplem nejkak asi neuspel a ted chvili prodava Chevrolet a z predchozich dvou tam ma spoustu vraku kolem...
Ma osobni zkusenost rovnez nedobra a koresponduje s tim jak to tam vypada... -P
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

J.Bad píše:
Hanzy píše:PRASAT! :D To je to z ceho mas doma rizky pokud nejis jen ptaci chripku :o) Zapomel jsem ze vy z mesta uz nevite co je prase je to vlastne vepr a v obchode je z nej maso VEPROVE :D
Jo vepřové je z vepře?? Vidíš takové mezery ve vzdělání - nechci tady odskakovat od tematu!! Řezníka zavolám a zeptám se ho.. jinak mi to snad na Olšovci vysvětlíš!!Jakej je rozdíl mezi vepřovým a ptačí chřipkou!!
Ze si to ty Jiriku tak rad vysvetlim :D
Ptaci chripkou myslim kureci to je z kurat :D
Jinak to jen ze uz se mi jednou stalo ze jsem vysvetloval jedne slecne mis panelak kde se to zbozi co je v regalech a bednach bere ze neroste v tech bednach :shock:
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

SERGEJ_3 píše:Ja mam sice auto z Opavy ale uz bych nejel jinam nez k Horeckovi do Kunina, ikdyz je pan Horeckam ponekud sverazny :lol: (kdo ho zna vi o cem mluvim) , ale co se tyce servisu a kvality prace jsou nejlepsi, do Opavy bych nejel uz z duvodu toho ze maji jen jeden zvedak na auta, "servis" je vicemene prestavena garaz a servisak mi nevedel najit koberecky do auta ani s vypomoci celeho autosalonu, takze jedine Horecka Kunin. -i
Aha v servisu jak jsem psal jsem nebyl uz jen co vim tak ten salon je takovy nic moc -P Ale jak psal Chrudos je to i o lidech ale bohuzel ne jen o majitelich coz treba pan Schrom je dle me v pohode ale asi mechose nema pod kontrolou a servis asi jak pises nic moc.
Jinak Horecka jak pises je sverazny clovek ale kdo ho zname vime ale ma vse pod palcem a proto to taky tak vypada krasny novy salon i servis vse ciste a v poradku -i
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Odpovědět

Zpět na „POKEC“