Jízdní vlastnosti???

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Garo
Kontaktovat uživatele:

Jízdní vlastnosti???

Příspěvek od Garo »

Velké naklálnění při zatáčkách. Měkké tlumiče idkyž mi na STK říkali že jsou v pořádku, velké houpání při nerovnostech atd....Pocítili jste to taky? Nebo mam ja blbe tlumiče a na STK mi lhali? :D Nebo jen stačí vyměnit tlumiče za "tvrdší" a smiřit se s tím že budou rychleji vodchazet čepy a podobně?? Nebo také co s nápravou? :)
Daewoo nexia: 1.5 MPI, 57kw, 101 000km, světlouncehněda metalízá (Bežová)......
Reklama

milosh

Re: Jízdní vlastnosti???

Příspěvek od milosh »

Dokud nedas plynokapalinove KYB (Kayba) tak to bude houpat, ale nexia je celkove auto delany na pohodlnou jizdu takze z toho asi zavodaka co sedi v zatackach neudelas, teda pokud nemas plan jako Ivan :)
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

vymen tlmice..
satre su v...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
HusarJan

Příspěvek od HusarJan »

No a hlavne to rozšír a daj hrubšiu torznú tyč :D
ppp

Příspěvek od ppp »

Kyb excel g nedavaj ak nechces z makkej pohodlnej nexie, s mozno nie skvelymi jazdnymi vlastnostami, spravit nexiu, ktora uz nebude makka a pohodlne ale jazdne vlastnosti ostanu takmer nezmenene, aspon v pripade espera to tak bolo. No mozno, sa menej rozhupe v zakrutach an nerovnostiach ale to je asi jedina zmena k lepsiemu. Pohodlie z jazdy takmer uplne zmizlo. Je aj kopu inych plynokvapalinocyvh tlmicov, ktore su maksie. A kyby nie su ani ziadna znamka kvality,. Jedne mi odisiel, ziskal velmi slusnu axialnu volu, do tyzdna po montazi. Este stale som ho nerozobral aby som zistil preco.
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“