Jízdní vlastnosti???
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Jízdní vlastnosti???
Velké naklálnění při zatáčkách. Měkké tlumiče idkyž mi na STK říkali že jsou v pořádku, velké houpání při nerovnostech atd....Pocítili jste to taky? Nebo mam ja blbe tlumiče a na STK mi lhali? Nebo jen stačí vyměnit tlumiče za "tvrdší" a smiřit se s tím že budou rychleji vodchazet čepy a podobně?? Nebo také co s nápravou?
Daewoo nexia: 1.5 MPI, 57kw, 101 000km, světlouncehněda metalízá (Bežová)......
- Reklama
Re: Jízdní vlastnosti???
Dokud nedas plynokapalinove KYB (Kayba) tak to bude houpat, ale nexia je celkove auto delany na pohodlnou jizdu takze z toho asi zavodaka co sedi v zatackach neudelas, teda pokud nemas plan jako Ivan
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
vymen tlmice..
satre su v...
satre su v...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
No a hlavne to rozšír a daj hrubšiu torznú tyč
Kyb excel g nedavaj ak nechces z makkej pohodlnej nexie, s mozno nie skvelymi jazdnymi vlastnostami, spravit nexiu, ktora uz nebude makka a pohodlne ale jazdne vlastnosti ostanu takmer nezmenene, aspon v pripade espera to tak bolo. No mozno, sa menej rozhupe v zakrutach an nerovnostiach ale to je asi jedina zmena k lepsiemu. Pohodlie z jazdy takmer uplne zmizlo. Je aj kopu inych plynokvapalinocyvh tlmicov, ktore su maksie. A kyby nie su ani ziadna znamka kvality,. Jedne mi odisiel, ziskal velmi slusnu axialnu volu, do tyzdna po montazi. Este stale som ho nerozobral aby som zistil preco.