pomoc
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
pomoc
ahojte nexiaci potrebujem poradit v mojom zatial prvom probleme od kedy toto auto mam ide o nexiu 8V a moj problem je taky ze pokial je motor studeny tak taha dobre ale ked sa zohreje na prevadzkovu teplotu tak tomu motoru sa nechce. otacky stupaju ale skoro ziadny pocit zrychlenia. Skusal som aj zazracne tlačitko hladat ale nič podobne som nenasiel tak dakujem za odpovede PS: velmi dobre forum
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: pomoc
Kolego, vítáme Tě. Začni prosím tím, že nový příspěvek nebudeš pojmenovávat jako "pomoc", "poraďte mi" apod.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Jestli otáčky motoru stoupají a auto nezrychluje, tak to vypadá, že prokluzuje spojka.
Citroen C4 Grand Picasso 1.8i, 92kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Espero 1.8i, 70kW ...opustilo nás v nedojetých 133tkm
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
beriem ponaucenie na vedomie co sa tyka tej spojky ta bola menena pred kupou co je cca pol roka a spravil som na nej asi tak 3tis. km. ze by tak rychlo bola v haji? a nemoze to byt nejaka prasklina niekde na vyfukovom potrubi?
Chod motoru ovlivňuje víc věcí, třeba lambda se někdy takhle chová, můžeš jí na zkoušku odpojit(je ve výfukových svodech, myslím, že je to fialový drát, poblíž je konektor). Ale pokud se to chová, jak jsem psal, bude to asi spojka, stačí jet třeba na dvojku do prudšího kopce na 2000ot a prudce přidej plyn, pokud vyletí otáčky a auto nezrychlí, je to spojka, stačí, když se na lamelu dostane nějaký olej a je to hned.
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
jasne lambda viem kde je. ale ked si mi napisal teraz stym olejom tak asi to bude pravda dost mi zacal presakovat cez veko ventilov a je ho dost aj na prevodovke dneska to chcem dat do kopi. co sa tyka tej spojky co stym treba? celu ju znova vymenit? a inak diky
Kdyby to bylo opravdu zamaštěnou spojkou, tak stačí všechno očistit a odmastit všechno kolem spojky a vyměnit jen lamelu. Ale chce to zjistit, jestli je to opravdu tou spojkou.
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW
Daewoo Tacuma 1.8i, 66kW