Závady

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
chrudoš

Re: Závady

Příspěvek od chrudoš »

Asi jsem to nenapsal presne, ale nerekl mi, ze to je sul z udrzby, ale je to z te baterky, to nepoprel. Navic je to primo u baterky, takze ani zadne vytacky nebyly. A ten nosnik mi osetri taky, byl jsem dost poteseny a zaroven jsem si byl jisty, ze to je vsechno na reklamaci, nebyl zadny prostor na vytacky, vsechno jsem udelal, jak melo byt. Samozrejme nejdrive si zjistoval, jestli jsem na vymenu baterky jel, uz kdyz to hledal, smal se pod fousem, ze pokud jsem tam jeste neprijel, cele si to zaplatim :) Po minute ten zaznam ale nasel, tzn musi to spravit oni.
Btw se jim moc nelibilo, ze reklamace vyrizuju u nich a na garancku jezdim do BS, ale rekl jsem mu, ze jsem jim psal na ofiko mail a nikdo se neozval, ja se jich doprosovat nebudu, za coz se pan Simonides omluvil, ze je to jejich chyba a ze se to priste uz nestane, dal mi svou vizitku a at volam primo jemu. Znovu potvrzuju, ze pan Simonides je pro me jeden z mala prijemnych v Renocaru.
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Reklama

TOMTCE

Příspěvek od TOMTCE »

Tak já mám taky problém s těmi brzdami při couvání. Děje se to pouze při jemném brždění vzad. V případě, že na to šlápnu víc tak nic nevrže. Ale jinak je to šílenej rachot. Ale nemám čas jezdit do servisu. Auto používám k podnikání a prakticky pořád. Mám sice ještě Tico, ale tím nemůžu přijet na jednání :D
nyní CHEVROLET CRUZE 1.6 LS+ modrošedá metalíza (aktuálně 73 800km), DAEWOO TICO / předtím OPEL OMEGA 2.5 TDI CARAVAN r.v.1996, FIAT CINQUECENTO 0.9
honza72

Příspěvek od honza72 »

Mě to též dělá, ale pouze za mokra. Je to taková bolest Cruze, přičemž dle Cruzefóra to řeší v podstatě celý svět. Poláci však objevili problém s tlumící hmotou na šroubech brzdičů, viz. níže:
Přílohy
zaciskl.jpg
zaciskl.jpg (52.45 KiB) Zobrazeno 2220 x
zacisk2.jpg
zacisk2.jpg (53.89 KiB) Zobrazeno 2220 x
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
NiQ

Topi a topi

Příspěvek od NiQ »

Zdravim panove,

ted se mi stala jedna takova docela neprijemna zalezitost ...

Vcera si tak jedu autem, chci si zatopit a ono nic ... auto bylo zahrate vic nez dost, ale nic nez studeny vzduch jsem z toho nedostal.
Za par minut ovsem zacalo topit tak jsem to bral ze je to v pohode, jen se neco zaseklo a uz to vali. Prusvih je ted v tom, ze auto jen topi na maximum at delam co delam ... i druhy den jak jsem vlezl do auta tak to zacalo topit, nepomaha nic. Zkousel jsem vypnout, zapnout motor, zapnout klimu ale nic ... porad to stejne, topi a topi. Diky bohu ze se vetrak da jeste vypnout a jdou otevrit okynka 8)

Nema s tim nekdo z vas zkusenosti co by to mohlo byt? Sice jsem objednany do servisu, ale nechce se mi to tam nechavat moc dlouho.

p.s. ano, zkousel jsem nastavit nizsi teplotu 8)

p.p.s. omlouvam se, chtel jsem to ulozit do sekce zavady, ale omylem jsem klikl asi na nove tema :oops:
Chevrolet Cruze LS+ 1.8l, K&N Filtr, šedofialová Smoky
Dimco Nubira 97

Příspěvek od Dimco Nubira 97 »

Nič sa nestalo už je to napravené...
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
666

Příspěvek od 666 »

Pro NiQ: přesně tohle se mi taky stalo. Měl jsem auto asi měsíc a chtěl jsem ubrat teplotu a přesně jak píšeš. Rvalo to teplý vzduch a nedalo se to nijak snížit ani nic jiného dělat. Taky jsem zastavil, vypnul motor a klimu a zase vše zapnul. A ono nic. Druhý den jsem nasedl do auta, vše v klidu nastavil a ejhle od té doby to funguje perfektně. Pointa: myslím, že jsem to tehdy někde pěkně dodrbal a něco blbě zmáčknul. No jo no , první auto s klimou.A fakt od té doby v pohodě. Tak snad to nebude nic vážného.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
NiQ

Příspěvek od NiQ »

666: hmmm, no zkusim si s tim tedy jeste pohrat ... horsi uz to asi byt nemuze :lol:

diky za info, jsem rad ze se to nestalo jen me. Pokud na neco prijdu tak dam hned vedet!
lluubboo

Příspěvek od lluubboo »

Mne sa to v zime rano stalo tiez. Nic nepomahalo vypnut ten teply vzduch. Zavolal som do servisu este v ten den, ze nech sa na to pozru. Isiel som do servisu a uz to bolo OK. Od vtedy nic.
Cruze 1.8 LT, r.v. 2010
NiQ

Příspěvek od NiQ »

Tak ja bych to videl, ze chyba bude nekde u soudruhu v Koreji :P

Trochu jsem si s tim hral a porad to blblo, ale jakmile jsem zkusil kombinaci ofuku predniho skla naplno a pustit klimu, tak najednou se vse spravilo a uz vse funguje jak ma.

Ale je zajimave ze i kdyz jsem zkousel ruzne kombinace foukani, sily foukani a pousteni a vypinani klimy tak porad to bylo to same, jen se menila intenzita proudu horkeho vzduchu podle toho jak jsem pridaval silu foukani.

Doufam ze ted uz se to nestane a v lete se v aute neuvarim 8)

Tipl bych to na sw chybku ...
666

Příspěvek od 666 »

Jo tak u mne to bylo vloni v červenci v tom největším pařáku. Byl to mazec.
Daewoo Nubira, Chevrolet Cruze 1.8LT, čtyřkolka SMC Jumbo R5
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tak praskla baterka a zrezly nosnik spraveny - bordel z baterky byl jeste z te puvodni, nechapu, ze to po te vymene nevytreli poradne, dobre jim tak :) A nosnik pry osmirglovan a natren, kdyz jsem na to koukal, je tam pod tou barvou nalepeny bordel, takze to podle me ani neosrmirglovali, nicmene zaruka na proreziveni je, takze to neresim. Nechal jsem si i vymenit kabel airbagu, o tom v sekci code 95 :) Celkova cena 0,- , prekvapive dobry pristup Renocaru, takze spokojenost
ladinek

Příspěvek od ladinek »

bordel pod barvou?? tak to je něco,to chtělo celý vyšmirglovat a utřít odmaštovačem pak základ a lakovou barvu,no odborníci :lol:
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jako, bez komentare radeji :) Uz kdyz psal popis zavady, tak na papire bylo - "oprava poskozeneho protikorozniho nateru", a ne " oprava zrezleho kusu zeleza" :) Je jasne, ze ta rez nebyla v barve ale na kovu, nic jsem radeji nerikal. A pak na to koukam, ze pry to cistili a pretreli, ale je videt takove ty kousky, pry je to v te barve, coz se mi nezda. Ja jsem rikal, ze pokud se ta rez objevi znova, tak se to vlastne opravi, pan Simonides prikyvoval a rikal, ze zaruka na rez je 6 let, do te doby se to bud projevi nebo ne. Kdybych asi moc chtel, mohli mi to udelat poradne, ale kaslu na to, pokud to udelali nekvalitne, jen si pridelai praci, me se to osobne moc netyka
honza72

Příspěvek od honza72 »

Na podvozek ta záruka na prorezivění není, viz. servisní knížka - oddíl záruky, pakliže nemám jinou :?: ;)
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
ladinek

Příspěvek od ladinek »

No ono v Renocaru není záruka ani 6 let na kastli,spravili mi puchýř štětečkem a řekli že to od kamínku,na kufru vzadu,ale to že tam jsou ještě dva puchýře další vedle, neporušenýho laku mechanicky???to ten kamínek asi vylítl zevnitř z kufru,už tam nepojedu a ani nic nekoupím a jestli se takhle chovají všechny chevy servisy tak tohle je první a poslední chevy -P Jo a když spravovali palubku a poškrabali ji tak to hodili do aultu takže nasra.........bylo to 3 týdny nový tenkrát :((
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke

[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Odpovědět

Zpět na „Cruze - Technická sekce“