Dík mocjari píše:To je motor DM korea, origo Chevrolet...Honzacz píše:Mám otázku ten novy motor 1.2 16V 62KW je od CHevroletu nebo od Opla dík za odpověď celkem mě to zajímá
Aký motor na AVEU
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Aký motor na AVEU
1.2 DOHC 16V 62kw Komfort 5dv sport blue +Metalicky lak
- Reklama
Záleží aké máš označenie či E-tec alebo S- tec
Aveo sedan 1.2 16 V
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
2DIN rádio -7" obrazovka, , cúvacia kamera,
handsfree, cúvacie senzory,
GPS, tmavé fólie, interier - Red and Black.
exterier podsvietený
Aveaci pridajte sa a rozšírte aveofanclubb
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Tak jsem se byl kouknout a na motoru mam napsane S-TEC II jinak je to 1.2 16V DIK MOC
ECO-TEC 1,4 74kw 101 hp je to Opel a je suprovej
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
Ladi Taky jsem uvažoval nad 1.4 je dost dobra nakonec jsem si vybral 1.2 a jasem spokojen
jj v tom velkej rozdíl nebude,já zezačátku ani nevěděl ,že je korejskej motor a Opláckej a nevěděl jsem jsem ani ,že je to vlastně facelift Daewa,ale spokojenej jsem taky jezdí to hezky
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
Edmund Burke
Zvažuji koupi dalšího auta , manželka po mě momentálně zdědila 180hp dvolitrový diesel a na její ježdění myslím že je zbytečný. Najezdí tak 10tis ročně , ale převážně cukačky z dětma. Líbí se mi Aveo a je to auto za super cenu. Jen řeším motor, jelikož se do něj malej diesel nedává, tak mi poraďtě jestli 1.4 nebo 1,2 12v. Určitě máte bohaté zkušenosti.
Píšu s kolegového účtu, jelikož je můj znepřístupněn. předem děkuju za rady . Berry
Píšu s kolegového účtu, jelikož je můj znepřístupněn. předem děkuju za rady . Berry
Ber 1,2 16v.Ta jej bude upne stačiť. Spotreba menšia, poistka menšia a ide to celkom dobre.
Škoda Roomster TSI
Taky se mi víc líbí nový model .ale jde o to kdy a za kolik bude, na ježdění po městě a vožení dětí na kroužky by asi staré stačilomino píše:Ber 1,2 16v.Ta jej bude upne stačiť. Spotreba menšia, poistka menšia a ide to celkom dobre.
No vraj už v juni bude. Ja beriem zase HB. Má byť tam už aj 1,4 T. Tak na ten sa tešííííííím.
Škoda Roomster TSI
1,4T je pro ženu nesmysl, jezdí cukačky po dvou km a to trpí stejně jako diesel. Já chci malej benzín . Asi to Aveo ve 1,2 12v bude dobrá volba . Hlavně cena 170tis je zajímavá
Pre ženu? A čo takto SPARK. Mne sa toto vozítko páči.
Spark je pěknej ,ale musím počítat s tím , že s tím pojedu občas i já a to bych na sebe neobléklIacobus píše:Pre ženu? A čo takto SPARK. Mne sa toto vozítko páči.
[quote="mino"]len na okraj ta 1,2 je 16 v.
jj, vím , jsem zblblej ze Škodovky , byl jsem se tam ptát na Roomstera HTP , dík za upozornění
jj, vím , jsem zblblej ze Škodovky , byl jsem se tam ptát na Roomstera HTP , dík za upozornění