stahovanie okien
Moderátor: Blue Lanos
stahovanie okien
zdraviim.... mam problem na svojej leganze s prednym a zadnym oknom na spolujazdcovej strane.... zadneee nejde vooobec... predne ide na mojej strane iba dole no ale na spolujazdcovej strane ide......
- Reklama
Re: stahovanie okien
Ahoj skús pozret té vypinače na strane vodiča treba ich poriadne očistit zvyknú sa zaoxidovat a potom tam ide málo štavy a okno nevládze sa hýbat niekedy ide iba dole a hore mu musíš pomoct
dakujem za radu.... skuuusim to...
Daj potom vediet čo a jakpalo91 píše:dakujem za radu.... skuuusim to...
Mě zase někdy svítí a někdy nesvítí ovladače oken na ostatních dveřích, řidičovi dveře svítí vždy.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Asi dolamane kable v prechodkach medzi dverami a stlpikmi karoserie.
Spalene tlacitka sa sice mozu tiez prejavovat podobne ale neovplyvnia ziarovky v ovladacoch.
Spalene tlacitka sa sice mozu tiez prejavovat podobne ale neovplyvnia ziarovky v ovladacoch.
na vodičových dverách je to tlačítko na blokovanie okien ak si ho mal stisnuté alebo zapnuté tak okrem vodičových tlačítok nesvietia žiadne a nedajú sa otvorit ani okná iba od vodiča može byt chyba aj v tom vypinačiconpet píše:Mě zase někdy svítí a někdy nesvítí ovladače oken na ostatních dveřích, řidičovi dveře svítí vždy.
- Přílohy
-
- daewoo-leganza-1811-2.jpg (106.94 KiB) Zobrazeno 4056 x
prosim vas nevie niekto ako rozobrat tie vypinace..... da sa to pekne vybrat??? alebo treba rozobrat cele dvere???
tam dole je šrob ,a potom to ide celé vytiahnut von stoho potom odpojíš, len zásuvky ešte možeš ak máš možnost prehodit ten ovládací panel z druhej legy na odskúšanie
- Přílohy
-
- daewoo_leganza_23903876_4_F.jpg (63.22 KiB) Zobrazeno 4029 x
Janko tak ted jsi mě teda pobavil ty okna mám zamčený skoro pořád , protože kluci s tím zlobějí Takže závada podsvětlení vyřešena
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
No vidíš ono vela ludí si kúpi auto a neprečíta manuál a ked prídu k nám nahlásia ,že mám závadu takú a takú niekedy sa musím na tom zasmiat ,že to neni pokazéné ale len nevedia ako nato som rád ,že Ti to fachčí
jasnee skuuusim to mam naaahradnee vsetky 4dvere tak to mozno aj povimienam tie vypinace... potom dam vediet co a ako....
No ako...funguje?
Hyundai Sonata 2,7 24V 6 valcekov 2001
VW GOLF IV 1,6 16V 2000
FIAT BRAVO 1,6 16V 1999
Daewoo Leganza 2,0 16V 1998
VW GOLF IV 1,6 16V 2000
FIAT BRAVO 1,6 16V 1999
Daewoo Leganza 2,0 16V 1998
-
vypínače i stahovačky oken nebo celé dveře a mnoho dalších dílu na leganzu mám vše za skvělé ceny
Pri výmene reprákov v predných dverách som chcel premazat aj mechanizmus dverí nakolko tažko chodia a ostal som zhrozeny tie kolajničky po bokoch v ktorých chodí sklo sú načisto zhrdzavené a rozpadávaju sa ako papier hrdza padá do toho jarčeka a preto sa zadrhávaju , neviete aké katalógove číslo maju tie kolajnice? alebo názov podla čoho ich objednat? a či je jedno do pravých a lavých dverí ? , objednávajú sa ako komplet a kolko stoja? Vdaka za každú dobrú radu , velmi si cením toto fórum nakolko my ušetrilo kopu roboty, nervov a hlavne penazí.
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G